085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles scheikunde Veldbraak

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

1

Bijles scheikunde in Veldbraak

De kwaliteit van onze docenten wordt gekenmerkt door het feit dat zij zorgvuldig worden geselecteerd. Steeds meer scheikundedocenten uit regio Veldbraak sluiten zich graag bij ons aan, waarvan een deel uiteindelijk op deze site terechtkomt. Wil je direct zien welke docenten dat zijn? Klik dan op onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten natuurkunde

Als je moeite hebt met scheikunde, dan is de kans groot dat je ook moeilijkheden ondervindt voor het vak natuurkunde. Daarom heeft Bijles Aan Huis ook enkele bijlesleraren geselecteerd die bijles geven in beide vakken, zodat je niet twee verschillende docenten moet boeken voor deze vakken. Als je op de vind docent pagina beide vakken filtert dan krijg je vanzelf het gewenste overzicht van docenten scheikunde en natuurkunde. Algemene informatie over bijles natuurkunde in Veldbraak vind je op de betreffende vakpagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Nask

Leerlingen van de onderbouw in het voortgezet onderwijs hebben het het vak nask, een combinatie van scheikunde en natuurkunde. Dit vak wordt door veel leerlingen ervaren als zeer moeilijk.

Omdat scheikunde en natuurkunde behoorlijke overlap vertonen, heeft Bijles Aan Huis ook docenten geselecteerd die in staat zijn om beide vakken aan de leerlingen over te brengen in regio Veldbraak.
Een leerling vindt scheikunde een moeilijk vak

Docenten in heel Nederland

Inmiddels hebben we een goed team van docenten door heel Nederland. Bekijk hier onze locaties. De beschikbaarheid verschilt per vak, maar vaak hebben we direct een bijlesdocent beschikbaar.
Een leerling en docent behandelen lesstof van scheikunde in Veldbraak

Bijlesdocent delen met medeleerlingen

Bij Bijles Aan Huis is het mogelijk dat medeleerlingen aanschuiven bij bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining zonder dat hieraan extra kosten zijn verbonden. Leerlingen betalen dus per docent, onafhankelijk van hoeveel leerlingen deelnemen aan de bijles. Slechts één leerling boekt de bijles, waarna de overige leerlingen de onderlinge financiële compensatie onderling regelen. Onze docenten uit regio Amsterdam zijn vaak bereid om bijles te geven aan meerdere leerlingen tegelijk, maar wij adviseren om eerst goedkeuring bij de gewenste bijlesdocent te vragen.

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Hoe kies ik de juiste docent?

 

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.