085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles scheikunde in Wageningen

Vind de docent scheikunde uit Wageningen die bij jou past!

1

Bijles scheikunde in Wageningen!

De bijles scheikunde in Wageningen van Bijles Aan Huis is de uitkomst voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken met zijn scheikunde huiswerk of ter voorbereiding op een (eind)examen. Vul de onderstaande balk in om direct verder te gaan, of lees hierboven meer over onze bijles.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Wageningen een afspraak maken voor bijles scheikunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Een bijles docent die met je meedenkt

Alle docenten die je op Bijles Aan Huis vindt, voldoen aan de hoge eisen die wij aan ze stellen. Zo moeten ze niet alleen veel vakkennis hebben op het gebied van scheikunde, ze moeten dit ook op een duidelijke manier uit kunnen leggen. Echter gaan de bijles docenten graag een stapje verder, en kijken ze graag samen met jou wat de beste manier is voor jou om zo snel en goed mogelijk te leren. Ze kunnen dan ook een persoonlijk leerplan voor je samenstellen voor het beste resultaat.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Wageningen een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Wageningen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Gegarandeerd resultaat met bijles scheikunde

Wij van Bijles Aan Huis zijn serieus als het gaat om alle vormen van bijles die wie bieden, dus ook als het gaat om bijles scheikunde in Wageningen. De bijles kan nu zelfs via ons online bijles platform. Dankzij de professionele hulp die onze docenten bieden is het cijfer van onze leerlingen van een 4,2 naar een 7,1 is gegaan. En dat is een hele prestatie. Mocht jouw bijles toch tegenvallen, dan krijg je van ons het geld terug! Dat is de garantie die wij jou bieden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.