×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Taal

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een interview van een bijles leerling en een bijles docent terwijl een bijles plaatsvindt op de achtergrond.

Taal bijles

Het concept van Bijles Aan Huis is eenvoudig en effectief. Je boekt direct de bijlesdocent die het best bij jou past, waarna deze op zeer korte termijn bij jou thuis komt om te helpen met alle leerproblemen die zich voordoen omtrent taal. Via onderstaande button zie je direct welke docenten taal voor jou beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Bijlesleraren rekenen

Naast taal, begeleiden onze bijlesleraren voor de basisschool ook graag bij rekenen. Privéles voor deze twee belangrijke onderwerpen van het primair onderwijs vormt de ideale basis om met zelfvertrouwen te beginnen aan de entreetoets of citotoets. Ook leerlingen van groep 5 en groep 6 kunnen baat hebben bij persoonlijke begeleiding voor deze twee vakken, omdat ze met een betere basis de laatste twee bepalende jaren kunnen starten.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student maakt huiswerk met een leerling

Cito oefenen groep 8

Taal vormt de basis voor de centrale eindtoets en entreetoets voor leerlingen van groep 8 en groep 7. Citotoets is een belangrijke factor die bepaalt of een leerling een vmbo, havo of vwo advies krijgt. Een leerling is er nooit bij gebaat om op een richting terecht te komen die niet gelijk is aan zijn/haar niveau.

Om een leerling het extra beetje zelfvertrouwen te geven vlak voor de citotoets, kan het fijn zijn om extra begeleiding te bieden, zodat deze met zelfvertrouwen aan de citotoets begint. Taal wordt, samen met rekenen, gezien als het belangrijkste onderwerp in het primair onderwijs.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

In grote delen van Nederland

Onze bijlesdocenten voor taal komen in heel Nederland bij leerlingen aan huis. Met name in de volgende woonplaatsen, en omringende dorpen, hebben we bijna altijd direct een docent voor taal klaarstaan. Dordrecht, Maastricht, Enschede, Breda, Den Haag, Groningen, Tilburg, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Amstelveen, Hengelo, Leiden, Helmond en Eindhoven.

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: basisschool, Engels, begrijpend lezen, Nederlands, rekenen

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.