085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Wageningen

Vind de bijlesdocent uit Wageningen die bij jou past!

  • 2000+
    Tevreden leerlingen
1

Vertrouwde omgeving in regio Wageningen

Bijles Aan Huis Wageningen verzorgt bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding in regio Wageningen. Door te klikken op de vind docent button en het invullen van de gevraagde gegevens, zie en boek je direct de Wageningse bijlesleraar die het best aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor heb je zelf in de hand welke Wageningse docent jou gaat begeleiden richting betere schoolcijfers.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Een docent selecteren

Wij staan altijd graag voor je klaar om te helpen bij het maken van de keuze voor de meest geschikte docenten. We kennen onze docenten goed en ons team is getraind om jou het juiste advies te geven.

Indien je twijfelt over welke docent het beste bij je past, neem dan vooral contact met ons op. Telefonisch en via de chat krijg je altijd direct een reactie van ons!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Wageningen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Docenten voor verschillende specialiteiten

We begeleiden inmiddels leerlingen voor vrijwel alle vakken van de middelbare school. Zo hebben we onder andere docenten beschikbaar voor bijles in vakken zoals bijles Engels, bijles scheikunde, bijles natuurkunde, bijles Nederlands en bijles wiskunde. Economie, biologie en nog vele andere vakken zijn ook mogelijk.

Tevens heeft Bijles Aan Huis Wageningen docenten beschikbaar die onze leerlingen voorzien van huiswerkbegeleiding. Hierbij staat voornamelijk het leren leren centraal, zodat de leerling onder andere leert plannen en effectief aan de slag gaat met schoolopdrachten. Meer informatie over het vak huiswerkbegeleiding vind je op de huiswerkbegeleiding pagina.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Wageningen

Directe beschikbaarheid

Veel van onze Wageningse docenten zijn direct beschikbaar in Wageningen en omringende plaatsen zoals Ede, Achterberg, Veenendaal, Renkum, Opheusden en Zetten.

Onze docenten zijn veelal studenten aan de Universiteit van Wageningen (WUR), waardoor zij relatief dicht bij de leerling staan en goed snappen waar zij moeilijkheden ondervinden bij het maken van huiswerk of het studeren voor toetsen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.