×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Wiskunde B

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Uitleg van online bijles en waarom leerlingen en docenten online bijles zo fijn vinden.

Online bijles Wiskunde B

Krijg online bijles wiskunde B op ons online platform dat speciaal is gemaakt voor leerlingen van de middelbare school en basisschool. Online bijles wiskunde B bij Bijles Aan Huis heeft vele voordelen: Door middel van ons op maat gemaakte platform met webcam en online digibord is het mogelijk om je boek online te delen. Daarnaast kun je de bijles gratis tot 2 maanden terugkijken. Je kiest en boekt zelf direct je docent via onze vind docent pagina. Kijk op de online bijles pagina voor meer informatie over online bijles bij Bijles Aan Huis.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten voor wiskunde B

Vaak zijn onze docenten gespecialiseerd in de stof uit de boeken Getal en Ruimte en Moderne Wiskunde. Zonder persoonlijke begeleiding wiskunde B oefenen, kan voor veel leerlingen moeilijk zijn, omdat Wiskunde B erg veel inzicht vergt. Omdat vrijwel al onze docenten een universitaire achtergrond hebben, zijn veel van deze docenten gespecialiseerd in de wiskunde B van het vwo. Echter is het geven van wiskunde B voor de havo voor veel van onze docenten ook mogelijk, omdat dit niveau met dezelfde boeken, Getal en Ruimte en Moderne Wiskunde, werkt.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een leerling en docent behandelen lesstof van wiskunde B

Wiskunde B bijles

Veel studies eisen een goed wiskundig niveau van hun leerlingen. Wiskunde B is om die reden een belangrijk vak is voor de toekomst van leerlingen. Bijles Aan Huis heeft in alle provincies van Nederland docenten beschikbaar die jou direct kunnen helpen met alle moeilijkheden van wiskunde B. Bekijk en boek direct onze docenten:
Een leerling vindt wiskunde B een moeilijk vak

Wiskunde A, wiskunde C en wiskunde D

Ondanks dat wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D in bepaalde aspecten overeenkomsten vertonen, heeft Bijles Aan Huis voornamelijk docenten die gespecialiseerd zijn in ofwel wiskunde B en wiskunde D dan wel wiskunde A en wiskunde C. Deze scheiding tussen bijlesdocenten die gespecialiseerd zijn in algebra en statistiek respectievelijk, zorgt dat we onze hoogst denkbare kwaliteit kunnen waarborgen.

Onze examentrainingen voor alle soorten wiskunde worden voornamelijk gegeven door middel van de examenbundel. Deze examentrainers weten precies hoe je door middel van het oefenen van oude centraal examens zorgt voor een ideale voorbereiden voor de examenkandidaten van de havo of het vwo. Examentrainingen zijn voor namelijk 1-op-1, maar training in groepjes is tegen een sterk gereduceerd tarief ook mogelijk.

Voor meer informatie over wiskunde A, wiskunde C of wiskunde D verwijzen we je naar de betreffende vakpagina.
Een interview van een bijles leerling en een bijles docent terwijl een bijles plaatsvindt op de achtergrond.

Onze voornaamste woonplaatsen

Onze voornaamste woonplaatsen In alle provincies heeft Bijles Aan Huis docenten economie die direct klaarstaan om nieuwe leerlingen te ondersteunen, zodat betere schoolcijfers gehaald worden. Onder andere in de volgende steden heeft Bijles Aan Huis een groot team aan docenten: Alphen aan den Rijn, Arnhem, Hengelo, Maastricht, Delft, Den Haag, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Groningen, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen, Tilburg, Helmond, Dordrecht, Enschede en Nijmegen. Ook in veel overige woonplaatsen van Nederland hebben we docenten economie beschikbaar.

Voor meer algemene informatie over onze bijles klik je hier..

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.