085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Wiskunde B

Vind de bijlesdocent wiskunde B die bij jou past!

Een leerling en docent behandelen lesstof van wiskunde B

Wiskunde B bijles

Veel studies eisen een goed wiskundig niveau van hun leerlingen. Wiskunde B is om die reden een belangrijk vak is voor de toekomst van leerlingen. Bijles Aan Huis heeft in alle provincies van Nederland docenten beschikbaar die jou direct kunnen helpen met alle moeilijkheden van wiskunde B. Bekijk en boek direct onze docenten via de knop hieronder.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde B, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Online bijles Wiskunde B

Krijg online bijles wiskunde B op ons online platform dat speciaal is gemaakt voor leerlingen van de middelbare school en basisschool. Online bijles wiskunde B bij Bijles Aan Huis heeft vele voordelen: door middel van ons op maat gemaakte platform met webcam en online digibord is het mogelijk om je boek online te delen.

Daarnaast kun je de bijles gratis tot 2 maanden terugkijken. Je kiest en boekt zelf direct je docent via onze vind docent pagina. Kijk op de online bijles pagina voor meer informatie over online bijles bij Bijles Aan Huis.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten voor wiskunde B

Vaak zijn onze docenten gespecialiseerd in de stof uit de boeken Getal en Ruimte en Moderne Wiskunde. Zonder persoonlijke begeleiding wiskunde B oefenen, kan voor veel leerlingen moeilijk zijn, omdat Wiskunde B erg veel inzicht vergt.

Aangezien vrijwel al onze docenten een universitaire achtergrond hebben, zijn veel van deze docenten gespecialiseerd in wiskunde B van het vwo. Echter is het geven van wiskunde B voor de havo voor veel van onze docenten ook mogelijk, omdat dit niveau met dezelfde boeken, Getal en Ruimte en Moderne Wiskunde, werkt.

Wiskunde A, wiskunde C en wiskunde D

Ondanks dat wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D in bepaalde aspecten overeenkomsten vertonen, heeft Bijles Aan Huis voornamelijk docenten die gespecialiseerd zijn in ofwel wiskunde B en wiskunde D dan wel wiskunde A en wiskunde C. Deze scheiding tussen bijlesdocenten die gespecialiseerd zijn in algebra en statistiek respectievelijk, zorgt dat we onze hoogst denkbare kwaliteit kunnen waarborgen.

Onze examentrainingen voor alle soorten wiskunde worden voornamelijk gegeven door middel van de examenbundel. Deze examentrainers weten precies hoe je door middel van het oefenen van oude centraal examens zorgt voor een ideale voorbereiding voor de examenkandidaten van de havo of het vwo. Examentrainingen zijn voornamelijk 1-op-1, maar training in groepjes is tegen een sterk gereduceerd tarief ook mogelijk.

Voor meer informatie over bijles wiskunde A, bijles wiskunde C of bijles wiskunde D verwijzen we je naar de betreffende vakpagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Bijleslocaties