085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles wiskunde C

Vind de bijlesdocent wiskunde C die bij jou past!

1

Bijles wiskunde C

Wiskunde C is het vak voor iedereen die moeite heeft met wiskunde op de middelbare school. Kun jij wel wat extra hulp gebruiken met jouw huiswerk en examens? Dan is de bijles wiskunde C van Bijles Aan Huis iets voor jou.

Klik op de vind docent button voor een overzicht van onze geselecteerde wiskunde C docenten.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde C, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten met aandacht voor jou

Wat Bijles Aan Huis uniek maakt, is het feit dat wij alleen met de beste bijlesdocenten werken. Op dit moment zijn wij actief in ruim 15 steden in Nederland, waardoor wij al meer dan 500 tevreden leerlingen hebben kunnen helpen.

Niet alleen selecteren wij onze bijlesdocenten op vakkennis, we letten ook op didactische vaardigheden. Dit houdt in dat onze docenten heel veel weten van wiskunde en dit ook nog eens duidelijk en begrijpelijk uit kunnen leggen. Voor meer informatie over onze bijles, zie de algemene bijles pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een leerling vindt wiskunde C een moeilijk vak

Boek een bijles wiskunde C op maat

Wij kunnen niet alleen helpen met huiswerkbegeleiding en examentraining, onze bijlesdocenten helpen ook met leerproblemen, dyslexie en dyscalculie. Voor alle informatie over onze diensten met betrekking tot dyslexie en dyscalculie kun je terecht op de dyslexie en dyscalculie pagina.

De bijlessen worden gegeven bij de leerling thuis, zodat hij of zij in een vertrouwde omgeving kan leren. We stellen samen met jou een plan op dat bij jou past, zodat we de beste resultaten kunnen bereiken. Dit heeft resultaat: het gemiddelde cijfer van onze leerlingen is omhoog gegaan van een 4,2 naar een 7,1! Boek dus snel jouw eerste bijles wiskunde C via onze website. Bijles Aan Huis maakt graag van jou ons volgende succesverhaal.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!