085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles wiskunde in Eleveld

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

1

Bijles wiskunde in Eleveld

Leerlingen uit de regio Eleveld die extra ondersteuning kunnen gebruiken voor het vak wiskunde, zijn bij Bijles Aan Huis aan het goede adres. Wij bieden zowel bijles, huiswerkbegeleiding als examentraining in Eleveld en omstreken. Via de bovenstaande zoekbalk bekijk en boek je direct een van onze geselecteerde docenten.

Door landelijke uitbreiding is Bijles Aan Huis actief in vrijwel alle woonplaatsen van Nederland. In regio Eleveld komen onze docenten tevens aan huis in Eleveld. Op de vind docent pagina kan je nagaan of we voor jou een geschikte docent in Eleveld hebben.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Geselecteerde docenten

De afgelopen jaren hebben we door middel van een nauwkeurige selectie de beste bijlesdocenten geselecteerd die het vak graag met veel enthousiasme uitleggen. Dit zijn veelal studenten aan de universiteit, waardoor ze zelf nog dicht bij de leerling staan en precies weten tegen welke moeilijkheden onze leerlingen aanlopen.

Voor de bovenbouwleerlingen van het voortgezet onderwijs zijn onze docenten vaak gespecialiseerd in één of meer van de volgende types wiskunde: wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D. Bij Bijles Aan Huis staat het leren leren centraal, waardoor de focus niet ligt op het onthouden van wiskundeformules, maar wel op het snappen van deze formules.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Niet alleen bijles

Naast bijles bij de leerling thuis, verzorgen wij ook huiswerkbegeleiding en examentraining op alle niveaus van de middelbare school. In regio Eleveld helpen onze docenten graag bij het centraal examen. Omdat zij zelf vaak studeren aan de universiteit en het examen relatief kort geleden zelf succesvol afgerond hebben, weten zij precies waar de valkuilen liggen voor leerlingen in het examenjaar. Bij huiswerkbegeleiding staat leren leren centraal en gaat het niet zozeer om de inhoud van het vak, maar vooral om hoe je je planningsmatig het best voorbereidt op toetsen.
Een leerling krijgt bijles wiskunde in Eleveld

Tarieven voor bijles wiskunde

Bij Bijles Aan Huis boek je al een bijlesdocent vanaf € 16,- per uur. De prijs van een bijles hangt af van het type docent en de bijleslocatie. Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende typen docenten en bijbehorende prijzen verwijzen we naar de tarievenpagina. Deze prijzen gelden voor zowel bijles, huiswerkbegeleiding als examentraining.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Hoe kies ik de juiste docent?

 

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.