085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

De leukste bijbaan voor studenten!

Een bijbaan vinden is niet gemakkelijk voor studenten, laat staan een leuke bijbaan. Er zijn veel problemen waar studenten tegenaan lopen bij het vinden van een bijbaan. Een aantal van deze problemen zijn:

  • Je moet op locatie werken, ook al komt dit niet uit.
  • Je kunt niet zelf bepalen wanneer je werkt.
  • Je voelt alsof je niets bijdraagt aan de maatschappij.
  • Je leert niets van je bijbaan.
Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat je ongemotiveerd raakt als student om te gaan werken.
leukste bijbaan

De perfecte online bijbaan

Een online bijbaan zorgt ervoor dat studenten kunnen werken waarvandaan ze maar willen. Dit neemt het probleem weg dat ze op locatie moeten werken. Hiermee wordt de bijbaan direct een stuk flexibler. De online bijles markt groeit ontzettend hard. Voor studenten is online bijles geven dus een fijne oplossing voor dit probleem. Wanneer een student bijles geeft voor Bijles Aan Huis kan de student zelf bepalen wanneer en hoeveel die werkt. Dit maakt het nog flexibleler! In drukke tentamenweken kan de student bepalen om vrij te nemen en in rustige weken kan de student ervoor kiezen om veel bijles te geven.

Bijbaan met impact

Naast flexibel, is online bijles geven ook een bijbaan met veel impact! Leerlingen halen door de bijlesdocent hogere cijfers, zodat de leerling over kan gaan of zich kan inschrijven bij de studie naar keuze. Gemiddeld helpen onze leraren de leerlingen van een 4.2 naar een 7.1! Bijles geven heeft dus heel veel impact op de leerlingen. Voor ouders werkt dit ook erg stressverlichtend omdat de ouders zich geen zorgen meer hoeven te maken over de cijfers van het kind. Daarnaast is bijles geven ontzettend leerzaam voor de bijlesgever. Deze leert om de leerstof over te kunnen brengen op een leerling. Daarnaast leert de bijlesdocent ook omgaan met sociale moeilijkhheden met leerlingen als deze zich voordoen.
Bijles geven bij Bijles Aan Huis

Bijbaan in Amsterdam

In de grote studentensteden, met name in Amsterdam, is de vraag naar bijles erg groot. Als student kun je ook de keuze maken om geen online bijles te geven, maar bijles aan huis. Zeker als de student in Amsterdam of in een grote studentenstad woont, is dit ook een goede optie. Bijles aan huis wordt door velen als fijner ervaren omdat de bijlesdocent naast de leerling zit in plaats van achter een computer.
Onderwijsredactie van Bijles Aan Huis - 15-12-2020

De fijnste bijbaan voor studenten!

Ben jij of is jouw kind op zoek naar een flexibele, impactvolle bijbaan? Meld je dan hier aan als bijlesdocent.