085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

online of offline bijles

Wat is beter: online bijles of bijles aan huis?

In de coronacrisis viel bijles aan huis grotendeels weg door de coronamaatregelen. Online bijles werd in deze tijd razendpopulair, aangezien corona hier natuurlijk niet overgedragen kan worden. Na de coronacrisis zal bijles aan huis weer populaider worden, maar online bijles is here to stay. Online bijles heeft tegenover bijles aan huis een groot aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen. In deze blog worden de verschillen tusen online bijles en bijles aan huis uitgelegd.

Geen reiskosten bij online bijles

Een groot voordeel van online bijles is dat je geen reiskosten hoeft te betalen. Reiskosten betaal je wanneer een docent een grotere afstand af moet leggen om op de afgesproken locatie aan te komen. Op een aantal plekken in Nederland hebben we nog niet genoeg bijlesdocenten om ervoor te zorgen dat elke leerling een bijlesdocent kan boeken die bij de leerling in de buurt woont. Bij online bijles valt dit probleem natuurlijk geheel weg; leerling en leraar kunnen vanaf eigen locatie bij de bijles aanwezig zijn. Doordat niemand hoeft te reizen scheelt het ook tijd voor de leerling en docent.
online of offline

Bij online bijles heb je meer keuze uit bijlesdocenten

Wanneer je in Leeuwarden woont kun je natuurlijk geen bijles aan huis boeken met een docent uit Maastricht. Met bijles aan huis heb je minder keuze uit bijlesdocenten omdat de bijlesdocent uit jouw buurt moet komen. Bij online bijles maakt het natuurlijk niet uit en kan de leerling wonende in Leeuwarden wel een bijlesdocent uit Maastricht boeken. Doorat je meer keuze hebt uit bijlesdocenten kun je een docent uitkiezen die misschien nog beter bij jou past!

Even tussendoor…

Mocht je een online bijles of bijles bij jou thuis willen boeken, dan kan Bijles Aan Huis helpen! Onze bijlesdocenten zijn geselecteerd om elke leerling te begeleiden voor een zorgeloze schoolperiode. Boek direct een gratis kennismakingsgesprek met een van onze docenten!

Online bijles is minder persoonlijk

Het grootste nadeel van online bijles tegenover bijles aan huis is natuurlijk dat de bijlesdocent niet naast je zit. Dit maakt de bijles een beetje minder persoonlijk. Doordat de bijles minder persoonlijk is verliest de leerling sneller zijn aandacht. Over het algemeen is uitleg geven dus ook een stuk minder fijn via een call. Echter, met het platform speciaal ontwikkelt voor online bijles is dat probleem een stuk minder groot probleem bij Bijles Aan Huis.

Wat past het best bij mij?

Op de vind docent pagina kun je je postcode invullen en kijken of er docenten in de buurt zijn. Mochten deze er niet zijn is online bijles de beste keuze. Mochten er wel genoeg docenten in de buurt zijn, ligt het aan je persoonlijke voorkeur. Het afwisselen van online bijles en bijles aan huis is ook een optie, om profijt te hebben van de voordelen van beide opties.
Onderwijsredactie van Bijles Aan Huis - 15-10-2020

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze docenten

Wij selecteren zorgvuldig onze docenten. Onze docenten melden zich aan via via bijlesaanhuis.nl of via bijlesgeven.nl, waarna wij deze docenten door een streng toelatingsproces laten lopen. Hierdoor vind je altijd een goede bijlesdocent! Hetzelfde doen wij voor onze bijlesdocenten bij Lernigo.