085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Huiswerkbegeleiding in Almelo

Vind de docent huiswerkbegeleiding uit Almelodie bij jou past!

1

Huiswerkbegeleiding in Almelo

Bij huiswerkbegeleiding staat het leren leren en plannen centraal. Bijles Aan Huis ziet dat veel leerlingen de capaciteiten hebben om betere schoolresultaten te halen dan zij structureel scoren. Huiswerkbegeleiding biedt hiervoor een oplossing. Bijles Aan Huis biedt huiswerkbegeleiding in Almelo en omringende woonplaatsen. Benieuwd welke docenten voor huiswerkbegeleiding op korte termijn bij jou aan huis kunnen komen? Via onderstaande buttons bekijk en boek je direct de begeleider die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Een leerling krijgt begeleiding op maat in Almelo

Voor wie is huiswerkbegeleiding?

Bijles Aan Huis heeft docenten in regio Almelo die begeleiding bieden aan alle leerlingen van de basisschool en middelbare school, voor zowel vmbo, havo als vwo. Huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de basisschool is echt een vak apart. Klik daarom op de link voor meer informatie over huiswerkbegeleiding op de basisschool.

Huiswerkbegeleiding is met name bedoeld voor leerlingen die weinig structuur hebben en niet goed kunnen plannen. Vaak is het voor de leerling onbekend hoe hij of zij een toets moet voorbereiden, terwijl het denkniveau wel voldoende is.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding geven is een vak apart en vergt andere kwaliteiten dan de kwaliteiten die benodigd zijn voor het geven van een reguliere bijles. We selecteren onze docenten voor huiswerkbegeleiding op basis van de kwaliteiten waarvan wij weten dat ze nodig zijn voor dit vakgebied, zoals didactische vaardigheden en planmatig kunnen werken. Behalve in Almelo, komen onze docenten vaak ook in alle omliggende woonplaatsen aan huis.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Docenten voor de middelbare school

Bij huiswerkbegeleiding ligt de nadruk doorgaans niet op één vak. Het gaat erom dat onze leerlingen uit Almelo leren wat nodig is om goede resultaten op school te behalen. Voor onze leerlingen van de middelbare school omvat huiswerkbegeleiding, begeleiding voor alle vakken. Bekijk hier alle vakken.

Het is bij huiswerkbegeleiding mogelijk om de nadruk te leggen op een aantal vakken, waarbij doorgaans niet van de bijlesdocent verwacht wordt dat tijdens de studiebegeleiding diep ingegaan wordt op de lesstof. Een uitzondering kan gemaakt worden indien de docent uit regio Almelo dusdanig vertrouwd is met het specifieke vak dat dit het niveau van de lesstof van de scholier ver overstijgt.
Huiswerkbegeleiding geeft leerling meer zelfvertrouwen

Huiswerkbegeleiding tarieven

Onze tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn gelijk aan die voor bijles. Voor bijles aan leerlingen van de onderbouw of de middelbare school is het vaak voldoende, of zelfs beter, om een junior docent te boeken. Voor huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de bovenbouw van de middelbare school adviseren wij altijd een senior of supreme docent. Bijles Aan Huis vindt het bij Huiswerkbegeleiding namelijk extra belangrijk dat de docent ver boven de leerling staat als het gaat om leeftijd en ervaring. De kosten van alle typen docenten zijn te vinden op de tarieven pagina.

Tevens voor de basisschool

Onze huiswerkbegeleiding docenten voor de basisschool kunnen in sommige gevallen, indien gewenst, ook inhoudelijk alle lesstof behandelen. Veel van deze docenten volgen een didactische studie zoals de pabo en hebben een intrinsieke motivatie om onze leerlingen een zo goed mogelijke begeleiding te bieden. Ze zijn geselecteerd op basis van inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!