085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

1

Hoe werkt online bijles bij Bijles Aan Huis?

Op de vind docent pagina wordt aangegeven of de docent bij jou aan huis komt en/of beschikbaar is voor online bijles. Bij het boeken van een bijles in de kalender van je favoriete docent vink je de optie ‘online’ aan. Nadat de docent het bijlesverzoek heeft geaccepteerd, kan je via de button ‘Online bijles starten’ naar de online omgeving. Deze button vind je op 2 manieren: bij je geaccepteerde afspraken in het ingelogde deel van de website en in je mail. De bijles start zodra jij en de docent zich in deze online omgeving bevinden.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Later terugkijken

Het grootste voordeel van online bijles via het nieuwe platform is dat je de bijles tot 30 dagen kan terugkijken, bijvoorbeeld vlak voor een toets of op vakantie. Ook kan je hierdoor eenvoudig vragen stellen over een vorige bijles, je verwijst namelijk naar een specifiek moment uit een vorige video.

Hoe blijft de kwaliteit gegarandeerd?

In ons online bijles platform kan de leerling het schoolboek met de docent delen. Vervolgens kan zowel de leerling als de docent aantekeningen in het boek schrijven. Door deze interactieve vorm van online bijles lijkt het net alsof de docent naast je zit! Daarnaast hebben we onze docenten getraind om het platform op een zo goed mogelijke manier te gebruiken, waardoor optimaal geprofiteerd wordt van alle functionaliteiten.

Steeds populairder

Online bijles van Bijles Aan Huis wint aan populariteit, omdat het past binnen de agenda van elk gezin. Je krijgt namelijk bijles waar, wanneer en van wie je wilt. Hierdoor kan je zelfs bijles volgen op vakantie. Waar online bijles vroeger een noodoplossing was voor leerlingen die geen docent in de buurt konden vinden, zien we steeds vaker dat bij ons gevraagd wordt om een online bijlesdocent.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.