085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Tutor Profile Image
Stan
Senior
Aardrijkskunde, Nederlands, Rekenen, Wiskunde onderbouw, Wiskunde A en C, Huiswerkbegeleiding
Geeft online bijles
€ 22.50 per uur (online)
Over Stan

Hoi! Ik ben Stan en misschien kan ik je de komende tijd helpen om net dat stapje extra te zetten op school. Zelf ben ik net afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, waar ik de Master Media & Journalistiek heb gedaan. Daarvoor heb ik de HBO-opleiding SPECO Sportcommunicatie gedaan. Tijdens mijn tijd op de middelbare school heb ik met een E&M-profiel het VWO afgerond. Het lijkt me erg leuk om jou te begeleiden bij de vakken die ik daar heb gehad. Ik ben helemaal thuis in Nederlands, wiskunde A/C en rekenen, maar ik kan je ook helpen als je problemen hebt met aardrijkskunde of maatschappijleer. Ik leg geduldig en rustig uit, waarbij jij het tempo mag bepalen. Hopelijk kan ik je helpen op weg naar een hoger punt!

Stuur Stan een berichtje
Hey! Ik ben Stan. Ik sta graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ik reageer zo snel mogelijk!

Reserveer een afspraak met Stan

Beschikbaar

Registreer en boek een docent.