085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Tutor Profile Image
Sofi Joaquin
Senior
Economie, Engels, Wiskunde B
Geeft online bijles
€ 22.50 per uur (online)
Over Sofi Joaquin

Hoi! Ik ben Sofi, 20 jaar oud en geef bijles in de vakken Wiskunde, Economie en Engels. Ik ben derde jaars student Industrieel Ontwerpen en heb eerder een jaar studiebegeleiding gegeven. Ook heb ik een broertje in 3 VWO die geregeld nog wat hulp nodig heeft. Samen nemen we rustig de stof door en kijken dan is even waar de knelpunten liggen. De helft van het werk is ook geloven dat je het kan! Verder woon ik in het centrum van Delft en besteed ik mijn vrije tijd graag aan musea bezoekjes, fotografie en sport. Voor meer informatie, laat gerust een berichtje achter!

Stuur Sofi Joaquin een berichtje
Hey! Ik ben Sofi Joaquin. Ik sta graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ik reageer zo snel mogelijk!

Reserveer een afspraak met Sofi Joaquin

Beschikbaar

Stuur Sofi Joaquin een berichtje

Ondanks dat ik mijn kalender niet heb ingevuld, ben ik graag voor je beschikbaar. Stuur mij gerust een berichtje en dan kom ik snel bij je terug!

Registreer en boek een docent.