085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Tutor Profile Image
Lisa
Senior
Aardrijkskunde, Engels, Nederlands, Frans, Wiskunde onderbouw, Maatschappijleer, Huiswerkbegeleiding, Geschiedenis
Geeft online bijles
€ 22.50 per uur (online)
Over Lisa

Mijn studie Sociologie doe ik met veel passie. De stof die behandeld wordt, is deels gebaseerd op stof van de middelbare school. Ik ben actief bezig met de talen en vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en filosofie. Dit is een van de redenen waarom ik graag bijles geef; ik zit midden in de stof. Ik heb mijn vwo-diploma met hoge cijfers gehaald. Een 8 voor Frans, Engels en filosofie is iets waar ik trots op ben. Wat betreft bijles geef ik het liefst les in deze vakken, maar stuur gerust een berichtje als een ander vak ook gewild is! Ik geef graag interactief bijles. Dat wil zeggen dat ik dingen uitleg, maar de leerling ook oefeningen laat maken (al dan niet samen). Een sfeer waarin alles gevraagd en gezegd kan worden staat bij mij vooro... meer tonen

Mijn studie Sociologie doe ik met veel passie. De stof die behandeld wordt, is deels gebaseerd op stof van de middelbare school. Ik ben actief bezig met de talen en vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en filosofie. Dit is een van de redenen waarom ik graag bijles geef; ik zit midden in de stof. Ik heb mijn vwo-diploma met hoge cijfers gehaald. Een 8 voor Frans, Engels en filosofie is iets waar ik trots op ben. Wat betreft bijles geef ik het liefst les in deze vakken, maar stuur gerust een berichtje als een ander vak ook gewild is! Ik geef graag interactief bijles. Dat wil zeggen dat ik dingen uitleg, maar de leerling ook oefeningen laat maken (al dan niet samen). Een sfeer waarin alles gevraagd en gezegd kan worden staat bij mij voorop, met af en toe een grapje tussendoor. Het gaat erom dat de leerling zich op zijn gemak voelt! Op die manier mogen fouten gemaakt worden en leren we er allemaal van. Persoonlijk ben ik van de ezelsbruggetjes en andere trucjes, die ik dan ook graag meegeef. Duidelijke schema's en lijstjes zijn ook erg nuttig om te gebruiken bij het oefenen en leren. Mijn beschikbaarheid voor bijles staat aangegeven, maar deze kan per dag of week ook variëren. Staat de juiste beschikbaarheid er niet bij? Dan hoor ik dat graag en kan ik wellicht iets schuiven! Ik heb eigen vervoer, dus binnen een korte tijd kan ik bij de leerling (of bij jou) zijn! Kortom, ik ben heel flexibel, zelf óók leergierig en ik vind gezelligheid en serieus werken een goede combinatie. Hopelijk mag ik jou bijles gaan geven! minder tonen

Stuur Lisa een berichtje
Hey! Ik ben Lisa. Ik sta graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ik reageer zo snel mogelijk!

Reserveer een afspraak met Lisa

Beschikbaar

Registreer en boek een docent.