085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Tutor Profile Image
Lisa
Senior
Frans, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Nederlands, Wiskunde onderbouw, Huiswerkbegeleiding, Maatschappijleer
Geeft online bijles
€ 22.50 per uur (online)
Over Lisa

- Momenteel ben ik helaas niet beschikbaar voor nieuwe leerlingen, wellicht binnenkort weer! -

Mijn studie Sociologie doe ik met veel passie. De stof die behandeld wordt, is deels gebaseerd op stof van de middelbare school. Ik ben actief bezig met de talen en vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en filosofie. Dit is een van de redenen waarom ik graag bijles geef; ik zit midden in de stof. Ik heb mijn vwo-diploma met hoge cijfers gehaald. Een 8 voor Frans, Engels en filosofie is iets waar ik trots op ben. Wat betreft bijles geef ik het liefst les in deze vakken, maar stuur gerust een berichtje als een ander vak ook gewild is! Ik geef graag interactief bijles. Dat wil zeggen dat ik dingen uitleg, maar de leerling ook oefenin
... meer tonen

- Momenteel ben ik helaas niet beschikbaar voor nieuwe leerlingen, wellicht binnenkort weer! -

Mijn studie Sociologie doe ik met veel passie. De stof die behandeld wordt, is deels gebaseerd op stof van de middelbare school. Ik ben actief bezig met de talen en vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en filosofie. Dit is een van de redenen waarom ik graag bijles geef; ik zit midden in de stof. Ik heb mijn vwo-diploma met hoge cijfers gehaald. Een 8 voor Frans, Engels en filosofie is iets waar ik trots op ben. Wat betreft bijles geef ik het liefst les in deze vakken, maar stuur gerust een berichtje als een ander vak ook gewild is! Ik geef graag interactief bijles. Dat wil zeggen dat ik dingen uitleg, maar de leerling ook oefeningen laat maken (al dan niet samen). Een sfeer waarin alles gevraagd en gezegd kan worden staat bij mij voorop, met af en toe een grapje tussendoor. Het gaat erom dat de leerling zich op zijn gemak voelt! Op die manier mogen fouten gemaakt worden en leren we er allemaal van. Persoonlijk ben ik van de ezelsbruggetjes en andere trucjes, die ik dan ook graag meegeef. Duidelijke schema's en lijstjes zijn ook erg nuttig om te gebruiken bij het oefenen en leren. Ik geef sinds een jaar bijles in mijn dorp, maar ik wil dit graag verder uitbreiden. Mijn beschikbaarheid voor bijles staat aangegeven, maar deze kan per dag of week ook variëren. Ik heb momenteel in de middag en begin van de avond contacturen met de universiteit, maar dit verandert zo nu en dan. Staat de juiste beschikbaarheid er niet bij? Dan hoor ik dat graag en kan ik wellicht iets schuiven! Ik woon in de buurt van de trein, dus binnen een korte tijd zit ik in centrum Rotterdam. Kortom, ik ben heel flexibel, zelf óók leergierig en ik vind gezelligheid en serieus werken een goede combinatie. Ik kijk er naar uit om te beginnen met bijles geven! minder tonen

Stuur Lisa een berichtje
Hey! Ik ben Lisa. Ik sta graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ik reageer zo snel mogelijk!

Reserveer een afspraak met Lisa

Beschikbaar

Registreer en boek een docent.