×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een bijlesleerling krijgt hulp van een docent

Hoe worden reiskosten berekend?

Door de groei van Bijles Aan Huis hebben we leerlingen van de basisschool en middelbare school uit steeds meer steden mogen helpen met betere schoolcijfers. Voor de meeste vakken hebben we in de volgende steden, en woonplaatsen daaromheen, direct een docent beschikbaar: Amstelveen, Helmond, Arnhem, Alphen aan den Rijn, Breda, Nijmegen, Den Haag, Maastricht, Eindhoven, Delft, Rotterdam, Leiden, Groningen.

Voorbeeld: bij een enkele reis van 5 km krijg je de eerste 3,5 km gratis, dus wordt alleen over 1,5 km gefactureerd. Hierdoor zal het bedrag aan reiskosten ongeveer €1,50 per bijles zijn. Het maakt hierbij niet uit hoelang een bijles duurt.
Een student maakt huiswerk met een leerling

Waar worden de reiskosten getoond?

Op de vind docent pagina zie je het profiel van elke docent. Indien reiskosten worden berekend, worden die weergegeven in het profiel van de docent. Uit privacy overwegingen tonen wij niet de exacte afstand tussen jou en de docent, maar tonen wij enkel het te betalen bedrag per bijles. Hiernaast worden reiskosten ook getoond in een bevestigingsmail nadat een bijlesverzoek is gedaan.
Registreer en boek een docent.