Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ons Aanbod

Ons Aanbod

Op welke niveaus geeft Bijles Aan Huis bijles?

Alle niveaus van de basisschool en middelbare school.

In welke vakken geeft Bijles Aan Huis bijles?

Alle vakken van de basisschool en middelbare school.

Bieden jullie nog meer diensten aan, naast bijles?

Wij bieden tevens studiebegeleiding (leren leren), examentraining, remedial teaching en hulp bij de entreetoets en de centrale eindtoets (voorheen citotoets) voor basisscholieren.

In welke steden geeft Bijles Aan Huis bijles?

Bijles Aan Huis is gevestigd in heel Nederland. Wij hebben in veel woonplaatsen op korte termijn docenten voor elk vak beschikbaar. Vooral rond de steden kunnen wij bijna alle leerlingen op korte termijn van een goede docent voorzien. Een alternatief dat sommige docenten bieden is online bijles.

Wat is het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding?

Bij huiswerkbegeleiding ligt de nadruk op het leren leren en plannen. Afhankelijk van de wensen van de leerling kan tijdens huiswerkbegeleiding echter ook gewoon vakinhoudelijk geholpen worden. Bij bijles ligt de nadruk altijd op de inhoud van het vak.

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een strenge en nauwkeurige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Indien de docent niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les! Zodoende verzekeren wij onze leerlingen van de beste bijles.Ā De voorwaarden voor het niet voldoen aan onze kwaliteitseisen staan in de algemene voorwaarden.

Bijles boeken en de bijles zelf

Bijles boeken en de bijles zelf

Moet ik een minimaal aantal lessen boeken?

Nee, je bepaalt altijd zelf wanneer en hoeveel bijles je neemt. Stoppen kan dus op elke moment.

Hoe boek ik direct een bijlesdocent?

Hier selecteer je zelf de docent die bij jou past. Tevens staanĀ  wij graag voor je klaar. We zijn bereikbaar via alle genoemde kanalen op de contactpagina en via de chat (hier rechts onder).

Wanneer vinden de bijlessen plaats?

Docenten van Bijles Aan Huis hebben op hun profiel op de site een kalender met hun beschikbaarheid. Vaak zijn docenten buiten deze beschikbare tijden ook beschikbaar indien hier mondeling naar gevraagd wordt. De bijles kan op elk moment plaatsvinden, zolang de docent hiermee akkoord gaat.

Wat is mijn rol als ouder?

Je bepaalt als ouder zelf je rol. Het is verstandig om vooraf af te spreken welke verantwoordelijkheden bij de docent en welke bij de ouders liggen. Bij wie ligt het initiatief om bijles in te plannen? Kan de docent extra huiswerk meegeven? Controleert de docent ook het huiswerk van school?

Voorwaarden

Voorwaarden

Wat als ik niet tevreden ben over de bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een strenge en nauwkeurige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Indien de docent niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les! Zodoende verzekeren wij onze leerlingen van de beste bijles. De voorwaarden voor het niet voldoen aan onze kwaliteitseisen staan in de algemene voorwaarden.

Hoe en wanneer betaal ik?

Bijles Aan Huis stuurt uiterlijk de 10e van de volgende maand een factuur over de afgelopen maand. Hierop zijn onder andere de data van de bijlessen, de tarieven en het type docent genoemd.

Wordt de bijles altijd bij de leerling thuis gegeven?

Nee, ondanks dat het wel gebruikelijk is, kan een bijles op een andere locatie gegeven worden indien de docent hiermee akkoord gaat. Een school, universiteit of bij de docent thuis zijn denkbare alternatieven. Tevens kan de bijles, indien gewenst, online plaatsvinden.

Moet ik mij afmelden als ik geen bijles meer wil?

Nee, je zit bij Bijles Aan Huis nergens aan vast. Je kan altijd je account verwijderen, waardoor jouw gegevens automatisch bij ons verwijderd worden.

Wat doet Bijles Aan Huis met mijn gegevens?

Bijles Aan Huis gebruikt je gegevens alleen voor doeleinden die direct met onze dienstverlening te maken hebben.

Tarieven

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Alle tarieven vind jeĀ hier. De kosten van een bijles hangen dus af van het type docent.

Is het goedkoper als meerdere leerlingen tegelijk bijles nemen bij 1 docent?

Ja! Bijles Aan Huis rekent een tarief per docent. Dus als bijvoorbeeld 2 leerlingen tegelijk bijles volgen dan heb je 50% korting. 1 leerling dient de bijles te boeken en vervolgens regel je onderling dat de andere leerling zijn/haar deel betaalt.

Betaal ik reis- of inschrijfkosten?

Je betaalt geen inschrijfkosten. Indien de docent binnen 4 km woont, rekent Bijles Aan Huis geen reiskosten. Buiten deze 4 km geldt het reguliere uurtarief van de docent. Op deze manier heb je meer kans om de docent te vinden die het best bij jou past.

Antwoord niet gevonden?

Wij staan graag voor je klaar!

 

Antwoord niet gevonden?

Wij staan graag voor je klaar!