×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Economie

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Uitleg van online bijles en waarom leerlingen en docenten online bijles zo fijn vinden.

Online bijles economie

Onze vakdocenten voor economie zijn ook beschikbaar voor online bijles via ons online bijles platform. Dit platform is speciaal gemaakt voor het geven van onderwijs, waardoor het veel voordelen heeft ten opzichte van andere platforms zoals Skype. Kijk gerust op de online bijles pagina om te zien hoe fijn dit werkt! Op deze manier kan je extra flexibel bijles volgen, bijvoorbeeld snel tussen school en sporten in.
Een interview van een bijles leerling en een bijles docent terwijl een bijles plaatsvindt op de achtergrond.

Economie bijles

Veel leerlingen lopen zonder bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding voor het vak economie vast bij de omgang met getallen, zelfs leerlingen die goed zijn in wiskunde. Docenten van Bijles Aan Huis snappen dat het belangrijk is om deze economische getallen goed te interpreteren en kunnen bij beide struikelblokken hulp bieden. Wil je meer informatie over bijles voor het vak wiskunde, kijk dan op de vakpagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten van Bijles Aan Huis

Bijles geven is een vak apart, daarom worden onze bijlesdocenten ook geselecteerd op basis van didactische vaardigheden. Bij huiswerkbegeleiding staat het leren leren centraal en wordt in de breedste zin aandacht besteed aan het maken van huiswerk. Huiswerkbegeleiding is een kan een zeer effectief hulpmiddel zijn voor leerlingen die structureel onder hun niveau presteren door bijvoorbeeld motivatieproblemen of een gebrek aan planning. Ga naar de pagina voor huiswerkbegeleiding om te zien wat dit voor jou kan betekenen.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Bijles op de leerling afgestemd

Bijles economie vindt plaats op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Onze senior bijlesdocenten hebben zelf het eindexamen economie met een zeer goed cijfer afgerond en hebben veelal gekozen voor een studie in de economische richting.

Naast privéles, die individueel plaatsvindt, is het bij veel docenten mogelijk om zonder extra kosten meerdere leerlingen bij de les aan te laten schuiven. Zodoende kan je bijvoorbeeld binnen het gezin profiteren van betaalbare bijles. Meer informatie over onze bijles vind je hier.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
Registreer en boek een docent.