085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Huiswerkbegeleiding

Vind de bijlesdocent huiswerkbegeleiding die bij jou past!

1

Online huiswerkbegeleiding

De online leeromgeving van Bijles Aan Huis is gemaakt voor het geven van onderwijs, waardoor het veel voordelen heeft ten opzichte van platforms zoals Skype. Je deelt je boek in het online digibord en kan hier samen met de docent aantekeningen maken. Hiernaast maak je met het platform gebruik van een webcam en microfoon, zodat je goed kunt communiceren. Deze live communicatie is extra belangrijk bij huiswerkbegeleiding. Op de online bijles pagina vind je meer informatie over het krijgen van online begleiding bij Bijles Aan Huis.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Docent uitkiezen

Docent uitkiezen

Wil je persoonlijke huiswerkbegeleiding afgestemd op jouw wensen? Selecteer en boek zelf de begeleider die goed bij je past. Onze helpdesk staat klaar om je te helpen bij het maken van je keuze!
2
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Via het docentenprofiel boek je eenvoudig een afspraak voor huiswerkbegeleiding. Je krijgt de gelegenheid om eerst kosteloos en zonder verplichtingen kennis te maken.
3
Betere schoolprestaties!

Betere schoolprestaties!

Heb je de juiste huiswerkbegeleider gevonden? Dan zal de weg naar betere schoolcijfers beginnen! Indien gewenst beginnen onze huiswerkbegeleiders op korte termijn.
1

Huiswerkbegeleiding

Naast reguliere bijles, voorziet Bijles Aan Huis jou ook in huiswerkbegeleiding. Vind je het lastig om vooruit te plannen voor een toets of je huiswerk op tijd af te hebben? Dan begeleiden onze huiswerkbegeleiders je graag, zodat je schoolcijfers haalt die passen bij wat jij kan. Via onderstaand invulveld bekijk en boek je direct de begeleider die het best bij jou past.
Een huiswerkbegeleider van Bijles Aan Huis geeft persoonlijke begeleiding

Wat is huiswerkbegeleiding?

Het principe van huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, is dat je begeleiding krijgt voor Ă©Ă©n of meerdere schoolvakken. Hierbij wordt doorgaans niet te diep ingegaan op de lesstof zelf. De nadruk wordt dus meer gelegd op het plannen en leren leren. Natuurlijk wordt incidenteel wel ingegaan op de lesstof zelf, maar het vormt niet de basis zoals bij reguliere bijles.

Bij huiswerkbegeleiding is gewoonlijk sprake van begeleiding in meerdere vakken tegelijk. Vaak wordt per vak een plan gemaakt dat moet leiden tot meer structuur en uiteindelijk betere schoolprestaties. Het voordeel van huiswerkbegeleiding is dat je de leerling niet zozeer op korte termijn helpt, maar op lange termijn de kennis en vaardigheden geeft om structureel beter het huiswerk te maken en beter te scoren tijdens proefwerken.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Schoolcijfers onder je niveau?

De bijlesdocenten van Bijles Aan Huis begeleiden leerlingen van de middelbare school en basisschool bij het plannen en maken van huiswerk en bij de voorbereiding op toetsen. Huiswerkbegeleiding is vooral bedoeld voor leerlingen waarvan de schoolresultaten onder hun niveau zijn, bijvoorbeeld veroorzaakt door een gebrek aan planning of inzet.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We geloven in de kwaliteit van onze huiswerkbegeleiders. Mocht een les niet voldoen aan onze strenge eisen, dan betaal je die les niet! Hierdoor verzekeren wij de leerling van de beste begeleiding.
Huiswerkbegeleiders op maat

Huiswerkbegeleiders op maat

Je kiest helemaal zelf de gewenste huiswerkbegeleider, maar indien gewenst natuurlijk met hulp van ons team. De gekozen huiswerkbegeleider komt binnen korte termijn naar je toe, zodat je goed voorbereid bent op huiswerk en toetsen.
Persoonlijk advies!

Persoonlijk advies!

Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat linksonder, maar ook via e-mail, telefoon en WhatsApp staan we direct voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij kennen onze docenten goed en weten mogelijk welk type huiswerkbegeleider bij je past.
1

Voor alle vakken

Huiswerkbegeleiding is niet per definitie vakgebonden, waardoor de huiswerkbegeleiding doorgaans plaatsvindt voor alle vakken tegelijk. Dit komt omdat bij huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, de nadruk voornamelijk ligt op het leren leren in plaats van de inhoud van de vakken. Zoek hier jou huiswerkhulp.
Huiswerkbegeleiding geeft leerling meer zelfvertrouwen

Huiswerkbegeleiders in heel Nederland

De afgelopen periode heeft Bijles Aan Huis leerlingen uit steeds meer woonplaatsen mogen begeleiden voor alle moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool. Bekijk hier alle steden waar wij bijles aanbieden.
Een leerling van de middelbare school krijgt huiswerkbegeleiding

Wat is remedial teaching?

Remedial teaching is het begeleiden en ondersteunen van leerlingen met leerproblemen. Deze leerproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben zoals probleem omtrent gedrag of op organisatorisch vlak en heeft veel raakvlakken met huiswerkbegeleiding.

Met name leerlingen met dyslexie, dyscalculie, faalangst of autisme kunnen veel baat hebben bij deze manier van extra persoonlijke begeleiding. Bij remedial teaching gaat het relatief minder om de inhoud van een vak, maar staat het leren leren centraal

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!