085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Huiswerkbegeleiding

Vind de bijlesdocent huiswerkbegeleiding die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een jongen haalt beter schoolcijfers met bijles

Huiswerkbegeleiding

Naast reguliere bijles, voorziet Bijles Aan Huis jou ook in huiswerkbegeleiding. Vind je het lastig om vooruit te plannen voor een toets of je huiswerk op tijd af te hebben? Dan begeleiden onze huiswerkbegeleiders je graag, zodat je schoolcijfers haalt die passen bij wat jij kan. Via onderstaand invulveld bekijk en boek je direct de begeleider die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Online huiswerkbegeleiding

De online leeromgeving van Bijles Aan Huis is gemaakt voor het geven van onderwijs, waardoor het veel voordelen heeft ten opzichte van platforms zoals Skype. Je deelt je boek in het online digibord en kan hier samen met de docent aantekeningen maken. Hiernaast maak je met het platform gebruik van een webcam en microfoon, zodat je goed kunt communiceren. Deze live communicatie is extra belangrijk bij huiswerkbegeleiding. Op de online bijles pagina vind je meer informatie over het krijgen van online begleiding bij Bijles Aan Huis.

Schoolcijfers onder je niveau?

De bijlesdocenten van Bijles Aan Huis begeleiden leerlingen van de middelbare school en basisschool bij het plannen en maken van huiswerk en bij de voorbereiding op toetsen. Huiswerkbegeleiding is vooral bedoeld voor leerlingen waarvan de schoolresultaten onder hun niveau zijn, bijvoorbeeld veroorzaakt door een gebrek aan planning of inzet.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Voor alle vakken

Huiswerkbegeleiding is niet per definitie vakgebonden, waardoor de huiswerkbegeleiding doorgaans plaatsvindt voor alle vakken tegelijk: Duits, natuurkunde, wiskunde, Frans, economie, bedrijfseconomie, geschiedenis, rekenen, Engels, scheikunde, Grieks, Latijn, Nederlands, Spaans, biologie en aardrijkskunde. Dit komt omdat bij huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, de nadruk voornamelijk ligt op het leren leren in plaats van de inhoud van de vakken.
Huiswerkbegeleiding geeft leerling meer zelfvertrouwen

Huiswerkbegeleiders in heel Nederland

De afgelopen periode heeft Bijles Aan Huis leerlingen uit steeds meer woonplaatsen mogen begeleiden voor alle moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool. Met name in de volgende steden hebben we vaak direct docenten beschikbaar om jou de persoonlijke begeleiding te bieden die je nodig hebt: Breda, Maastricht, Amstelveen, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amsterdam, Enschede, Dordrecht, Utrecht, Delft, Groningen, Alphen aan den Rijn, Tilburg, Arnhem, Helmond, Nijmegen, Eindhoven en Hengelo.
Een leerling van de middelbare school krijgt huiswerkbegeleiding

Wat is remedial teaching?

Remedial teaching is het begeleiden en ondersteunen van leerlingen met leerproblemen. Deze leerproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben zoals probleem omtrent gedrag of op organisatorisch vlak en heeft veel raakvlakken met huiswerkbegeleiding.

Met name leerlingen met dyslexie, dyscalculie, faalangst of autisme kunnen veel baat hebben bij deze manier van extra persoonlijke begeleiding. Bij remedial teaching gaat het relatief minder om de inhoud van een vak, maar staat het leren leren centraal

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.