Bijles wiskunde

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

undefined

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer zelf een docent

Selecteer zelf een docent

Wil je aanvullend onderwijs voor het schoolvak wiskunde, persoonlijk op jou afgestemd? Selecteer de bijlesdocent die het beste bij je past aan de hand van profielen van de docenten. Ons team van specialisten helpt graag bij het maken van je keuze!
2
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Je kunt via onze website direct met de bijlesdocent een verzoek doen voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek gerust eerst kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de meest geschikte wiskundedocent is gevonden, kan met extra ondersteuning van Bijles Aan Huis de vooruitgang beginnen. De docent begint altijd met een goed plan van aanpak dat moet leiden tot betere schoolresultaten!
Een leerling vindt wiskunde een moeilijk vak

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door onze zorgvuldige manier van selecteren veel vertrouwen in onze bijlesdocenten. De garantie van Bijles Aan Huis: indien de bijlesleraar niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij die bijles!
Docent op jou afgestemd

Docent op jou afgestemd

Je kiest zelf de leraar die bij jouw voorkeuren past. De bijlesleraar komt vervolgens meestal zonder reiskosten naar je toe, zodat je ideal voorbereid bent op wiskundetoetsen.
Wij helpen graag persoonlijk!

Wij helpen graag persoonlijk!

Zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp is ons team bereikbaar om te zorgen dat de begeleiding voor wiskunde optimaal is. Ons team van specialisten is getraind om jou te koppelen aan de bijlesdocent die het best past bij jouw persoonlijke wensen.
Een leerling vindt wiskunde een moeilijk vak

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.
undefined

Wat ouders en leerlingen van ons vinden