085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Wiskunde

Vind de bijlesdocent wiskunde die bij jou past!

1

Bijles wiskunde

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Deze manier van denken is belangrijk bij het vak wiskunde, omdat het veel inzicht vergt. Onze visie is dat onze leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf kunnen halen.

Uiteraard hebben we ook docenten beschikbaar voor alle andere vakken van de middelbare school. Klik bijvoorbeeld hier voor meer informatie over de bètavakken bijles natuurkunde en bijles scheikunde. Via onderstaande button zie je direct welke bijlesdocenten jou graag bijles geven.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer zelf een docent

Selecteer zelf een docent

Wil je aanvullend onderwijs voor het schoolvak wiskunde, persoonlijk op jou afgestemd? Selecteer de bijlesdocent die het beste bij je past aan de hand van profielen van de docenten. Ons team van specialisten helpt graag bij het maken van je keuze!
2
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Je kunt via onze website direct met de bijlesdocent een verzoek doen voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek gerust eerst kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de meest geschikte wiskundedocent is gevonden, kan met extra ondersteuning van Bijles Aan Huis de vooruitgang beginnen. De docent begint altijd met een goed plan van aanpak dat moet leiden tot betere schoolresultaten!
1

Online bijles wiskunde

Krijg online bijles wiskunde op ons online platform dat speciaal is gemaakt voor leerlingen van de middelbare school en basisschool. Bijles wiskunde via het online bijles platform heeft meerdere voordelen:

  • Kijk bijles gratis 2 maanden terug;
  • Niet goed? Geld terug!
  • Op maat gemaakt platform met online digibord, webcam en mogelijkheid om je boek online te delen.
  • Geselecteerde docenten;
  • Kies en boek zelf direct je docent.
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de docent;
Kijk op de online bijles pagina voor meer informatie over online bijles bij Bijles Aan Huis.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten van hoge kwaliteit

Omdat wiskunde een belangrijk vak is voor de toekomst van leerlingen, eisen veel studies een goed wiskundig niveau van hun leerlingen. Dit hebben we de afgelopen jaren bewezen en deze lijn trekken we bij Bijles Aan Huis graag door.

Om deze kwaliteit te waarborgen, komen alleen de beste kandidaten in aanmerking om bijles te geven. Docenten van Bijles Aan Huis hebben talent voor wiskunde, maar wij vinden het vooral belangrijk dat zij wiskunde op de juiste manier over kunnen brengen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door onze zorgvuldige manier van selecteren veel vertrouwen in onze bijlesdocenten. De garantie van Bijles Aan Huis: indien de bijlesleraar niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij die bijles!
Docent op jou afgestemd

Docent op jou afgestemd

Je kiest zelf de leraar die bij jouw voorkeuren past. De bijlesleraar komt vervolgens meestal zonder reiskosten naar je toe, zodat je ideal voorbereid bent op wiskundetoetsen.
Wij helpen graag persoonlijk!

Wij helpen graag persoonlijk!

Zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp is ons team bereikbaar om te zorgen dat de begeleiding voor wiskunde optimaal is. Ons team van specialisten is getraind om jou te koppelen aan de bijlesdocent die het best past bij jouw persoonlijke wensen.
1

Soorten docenten wiskunde

Voor de bovenbouw van de havo en het vwo is wiskunde opgedeeld in 4 soorten: bijles wiskunde A, bijles wiskunde B, bijles wiskunde C en bijles wiskunde D. Wiskunde A en wiskunde B zijn de meeste voorkomende soorten, waarbij wiskunde A gericht is op kansrekening en statistiek en wiskunde B gericht is op algebra.

Het positieve van wiskunde is dat het niveau van een leerling met de juiste begeleiding binnen enkele lessen drastisch omhoog gebracht kan worden. Docenten wiskunde worden niet alleen geselecteerd op basis van cognitieve kwaliteiten, maar ook op basis van empathisch vermogen.
Een leerling vindt wiskunde een moeilijk vak

Bijles rekenen

Leren rekenen is voor veel leerlingen moeilijk, maar wel heel belangrijk. Naast bijles wiskunde biedt Bijles Aan Huis ook bijles en studiebegeleiding voor rekenen voor zowel de basisschool als middelbare school. Onze docenten helpen graag bij het maken van huiswerk aan de hand van wiskunde sommetjes of leggen de lesstof eerst uit aan de hand van oefenvoorbeelden.

Rekenen blijft belangrijk nadat een leerling vanuit groep 7 en groep 8 naar de middelbare school gaat. Voor het vak rekenen op de basisschool hebben wij meerdere docenten van de pabo geselecteerd die graag bijles geven ter voorbereiding op een carrière in het onderwijs. Ze zijn extra sterk in het begeleiden bij de entreetoets, centrale eindtoets (voorheen cito toets) of reguliere huiswerkopdrachten.

Onze locaties

Door de groei van Bijles Aan Huis hebben we leerlingen van de basisschool en middelbare school uit steeds meer steden mogen bijles geven, met betere schoolcijfers tot gevolg. Onze wiskunde selectie staat op dit moment klaar om hulp te bieden bij wiskunde onderwerpen zoals vergelijkingen oplossen, differentiëren, meetkunde en het uitrekenen van de onbekende ‘X’.

Voor de meeste vakken hebben we in de meeste steden, en woonplaatsen daaromheen, direct een docent beschikbaar. Bekijk onze locaties via onderstaande knop.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!