085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles wiskunde in Utrecht

Vind de docent wiskunde uit Utrecht die bij jou past!

  • 2000+
    Tevreden leerlingen
1

Bijles wiskunde in Utrecht

Heel veel leerlingen op het VMBO, HAVO en VWO hebben moeite met wiskunde. Of het nu gaat om wiskunde B of een andere vorm, bijna iedere leerling kan wel wiskunde bijles gebruiken. Op Bijles Aan Huis kan je gemakkelijk een wiskunde bijles Utrecht boeken via onze zoekbalk.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Zie snel resultaten met onze bijles

Wij maken louter gebruik van bijlesdocenten die zowel vakkennis hebben als in staat zijn om dit goed over te brengen op leerlingen. Hierdoor kunnen onze leerlingen heel snel voortgang boeken, ideaal om snel bij te werken of om klaar te stomen voor het eindexamen. Onze deskundige docenten kunnen je niet alleen helpen met wiskunde, maar ook met natuurkunde, Engels, scheikunde en nog veel meer andere vakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Utrecht die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Hoe werkt Bijles Aan Huis

Het is heel simpel: Voer jouw gegevens in op onze website en zie direct welke bijles docenten beschikbaar zijn voor het door jouw aangegeven vak. Boek ze vervolgens gemakkelijk online op de datum waarop jullie beiden kunnen. Iedere maand ontvang je een rekening voor de door jouw ingeplande uren. Al onze docenten zijn nauwkeurig geselecteerd om de beste resultaten te garanderen. Meer informatie over onze werkwijze en onze bijles in het algemeen vind je hier.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.