085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Nederlands

Vind de bijlesdocent Nederlands die bij jou past!

1

Nederlands bijles

Docenten van Bijles Aan Huis staan meteen klaar om leerlingen te helpen bij het scoren van betere resultaten voor Nederlands. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de bijlesleraar Nederlands die het best bij jou past. Weet je niet zeker welke bijlesgever je moet kiezen? Dan helpen onze specialisten graag bij het maken van je keuze.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Zoek je aanvullend onderwijs voor het schoolvak Nederlands, op de leerling afgestemd? Maak een keuze uit de beste bijlesleraren aan de hand van docentenprofielen. Ons team adviseert met alle plezier bij het selecteren van de beste docent!
2
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Als de meest geschikte bijlesdocent voor Nederlands is gevonden, kan de vooruitgang beginnen. De bijlesdocent begint altijd met een goed plan van aanpak richting betere schoolprestaties!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een goed plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Online bijles Nederlands

Krijg je liever 1-op-1 bijles van onze geselecteerde docent, terwijl je achter je laptop zit? Dan is online bijles wat voor jou! Bijles krijgen en bijles geven kan bij Bijles Aan Huis bijzonder goed online. Bijles Aan Huis heeft voor alle leerlingen van de basisschool en middelbare school een online bijlesplatform gebouwd dat gericht is op het geven van onderwijs. Hiermee kan je je boek delen met de tutor en samen aantekeningen maken in het online digibord. Bekijk alle mogelijkheden van bijles op een virtuele manier op de online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Leren Leren

De bijlesdocenten van Bijles Aan Huis begrijpen dat een goede voorbereiding op toetsen niet alleen inhoudt dat de leerling de stof leert. Ook is het belangrijk dat leerlingen snappen hoe zij zich het best op toekomstige toetsen voorbereiden, dus het principe van leren leren. Dit principe kan tijdens een reguliere bijles bijgebracht worden, echter heeft Bijles Aan Huis ook docenten die zich puur op dit principe focussen. Zij geven huiswerkbegeleiding, een concept dat zich dus niet zozeer toespitst op de inhoud.

In het verleden is gebleken dat met name de onderbouwleerlingen veel baat hebben bij huiswerkbegeleiding, omdat de manier van werken in het voortgezet onderwijs voor hen nog relatief nieuw is. Neem een kijkje op de huiswerkbegeleiding pagina voor meer informatie over huiswerkbegeleiding.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We hebben een groot vertrouwen in onze bijlesdocenten. Als de docent Nederlands niet voldoet aan onze standaard kwaliteit, dan zijn de kosten voor ons!
Bijles op de leerling afgestemd

Bijles op de leerling afgestemd

Kies zelf de docent voor het schoolvak Nederlands die voldoet aan je voorkeuren. Hij of zij reist doorgaans zonder reiskosten naar jou, waardoor je goed bent voorbereid op moeilijke toetsen.
Wij helpen jou graag!

Wij helpen jou graag!

Via alle contactmogelijkheden zijn we direct beschikbaar voor contact, bijvoorbeeld om je te adviseren over bijles Nederlands. Wij zijn gespecialiseerd om elke scholier met een docent op maat te matchen.
Een student krijgt bijles Nederlands

Dyslexie

Een leerprobleem zoals dyslexie kan zorgen voor lagere cijfers voor onder andere het vak Nederlands. Daarom kan extra begeleiding door middel van bijles of studiebegeleiding van Bijles Aan Huis gewenst zijn. Voor extra informatie over onze diensten met betrekking tot dyslexie kan je terecht op de dyslexie pagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Nederlands

Locaties waar we bijles geven

De locaties waar Bijles Aan Huis bijles geeft omvatten een groot deel van Nederland. Bekijk hier onze locaties.

Naast deze steden, helpen we ook leerlingen in woonplaatsen in de rest van Nederland. Benieuwd of we ook in jouw woonplaats direct een docent beschikbaar hebben? Kijk gerust even rond op onze vind docent pagina of laat je eerst door ons adviseren. Via de chat en telefonisch zijn graag direct voor je beschikbaar.

Het vak Nederlands

Nederlands is het vak dat de gemiddelde leerling het meest in de praktijk gebruikt. Een sollicitatie met spelfouten is bij voorbaat gedoemd te mislukken. Voor vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, Engels en Duits hebben leerlingen tekstbegrip nodig, waardoor Nederlands de basis legt voor tekstbegrip en een goede communicatie.

Veel leerlingen hebben bij het vak Nederlands moeite met onderwerpen zoals leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur. Naast bijles Nederlands helpen onze docenten je ook graag met vreemde talen zoals bijles Engels, bijles Duits en bijles Frans. Specifieke informatie over deze vakken vind je op de vakpagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!