085-1303558
×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Nederlands

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Online bijles Nederlands

Krijg je liever 1-op-1 bijles van onze geselecteerde terwijl je achter je laptop zit? Dan is online bijles wat voor jou! Bijles Aan Huis heeft voor alle leerlingen van de basisschool en middelbare school een online bijles platform gebouwd dat gericht is op het geven van onderwijs. Hiermee kan je je boek delen met de tutor en samen aantekeningen maken in het online digibord. Bekijk alle mogelijkheden van bijles op een virtuele manier op de online bijles pagina.
Een leerling vindt Nederlands een moeilijk vak

Nederlands bijles

Docenten van Bijles Aan Huis staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen bij het scoren van betere resultaten voor Nederlands. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de bijlesleraar Nederlands die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Leren Leren

De bijlesdocenten van Bijles Aan Huis begrijpen dat een goede voorbereiding op toetsen niet alleen inhoudt dat de leerling de stof leert. Tevens is het belangrijk dat leerlingen snappen hoe zij zich het best op toekomstige toetsen voorbereiden, het principe van leren leren. Dit principe kan tijdens een reguliere bijles bijgebracht worden, echter heeft Bijles Aan Huis ook docenten die zich puur op dit principe focussen. Zij geven huiswerkbegeleiding, een concept dat zich dus niet zozeer toespitst op de inhoud. In het verleden is gebleken dat met name de onderbouwleerlingen veel baat hebben bij huiswerkbegeleiding, omdat de manier van werken in het voortgezet onderwijs voor hen nog relatief nieuw is. Neem een kijkje op de huiswerkbegeleiding pagina voor meer informatie over huiswerkbegeleiding.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student krijgt bijles Nederlands

Dyslexie

Een leerprobleem zoals dyslexie kan zorgen voor lagere cijfers voor onder andere het vak Nederlands. Daarom kan extra begeleiding door middel van bijles of studiebegeleiding van Bijles Aan Huis gewenst zijn. Voor extra informatie over onze diensten met betrekking tot dyslexie kan je terecht op de dyslexie pagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Nederlands

Locaties waar we bijles geven

De locaties waar Bijles Aan Huis bijles geeft omvatten een groot deel van Nederland. We hebben veel docenten in de volgende, en omringende, woonplaatsen: Leiden, Utrecht, Maastricht, Breda, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem, Delft, Rotterdam, Amstelveen, Helmond, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Hengelo, Groningen en Alphen aan den Rijn.

Naast deze steden, helpen we ook leerlingen in woonplaatsen in de rest van Nederland. Benieuwd of we ook in jouw woonplaats direct een docent beschikbaar hebben? Kijk gerust even rond op onze vind docent pagina of laat je eerst door ons adviseren. Via de chat en telefonisch zijn graag direct voor je beschikbaar.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Het vak Nederlands

Nederlands is het vak dat de gemiddelde leerling het meest in de praktijk gebruikt. Een sollicitatie met spelfouten is bij voorbaat gedoemd te mislukken. Voor vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, Engels en Duits hebben leerlingen tekstbegrip nodig, waardoor Nederlands de basis legt voor tekstbegrip en een goede communicatie. Veel leerlingen hebben bij het vak Nederlands moeite met onderwerpen zoals leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur. Naast bijles Nederlands helpen onze docenten je ook graag met andere verplichte talen zoals bijles Engels, bijles Duits en bijles Frans. Specifieke informatie over deze vakken vind je op de vakpagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.