×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Bijles Nederlands

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Nederlands bijles

Docenten van Bijles Aan Huis staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen bij het scoren van betere resultaten voor Nederlands. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de bijlesleraar Nederlands die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Leren Leren

De bijlesdocenten van Bijles Aan Huis begrijpen dat een goede voorbereiding op toetsen niet alleen inhoudt dat de leerling de stof leert. Tevens is het belangrijk dat leerlingen snappen hoe zij zich het best op toekomstige toetsen voorbereiden, het principe van leren leren. Dit principe kan tijdens een reguliere bijles bijgebracht worden, echter heeft Bijles Aan Huis ook docenten die zich puur op dit principe focussen. Zij geven huiswerkbegeleiding, een concept dat zich dus niet zozeer toespitst op de inhoud. In het verleden is gebleken dat met name de onderbouwleerlingen van Bijles Aan Huis veel baat hebben bij huiswerkbegeleiding, omdat de manier van werken in het voortgezet onderwijs voor hen nog relatief nieuw is.

Onze voordelen

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling

Dyslexie

Een leerprobleem zoals dyslexie kan zorgen voor lagere cijfers voor onder andere het vak Nederlands. Daarom kan extra begeleiding door middel van bijles of studiebegeleiding van Bijles Aan Huis gewenst zijn. Voor extra informatie over onze diensten met betrekking tot dyslexie kan je terecht op de dyslexie pagina.
Docent en leerling
Docent en leerling

Locaties waar we bijles geven

De locaties waar Bijles Aan Huis bijles geeft omvatten een groot deel van Nederland. We hebben veel docenten in de volgende, en omringende, woonplaatsen: Leiden, Utrecht, Maastricht, Breda, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem, Delft, Rotterdam, Amstelveen, Helmond, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Hengelo, Groningen en Alphen aan den Rijn.

Naast deze steden, helpen we ook leerlingen in woonplaatsen in de rest van Nederland. Benieuwd of we ook in jouw woonplaats direct een docent beschikbaar hebben? Kijk gerust even rond op onze vind docent pagina of laat je eerst door ons adviseren. Via de chat en telefonisch zijn graag direct voor je beschikbaar.
Docent en leerling

Het vak Nederlands

Nederlands is het vak dat de gemiddelde leerling het meest in de praktijk gebruikt. Een sollicitatie met spelfouten is bij voorbaat gedoemd te mislukken. Voor vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, Engels en Duits hebben leerlingen tekstbegrip nodig, waardoor Nederlands de basis legt voor tekstbegrip en een goede communicatie. Veel leerlingen hebben bij het vak Nederlands moeite met onderwerpen zoals leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.