085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Nederlands basisschool

Vind de bijlesdocent Nederlands die bij jou past!

1

Ook online bijles Nederlands

Bijles Aan Huis heeft zelf een platform ontwikkeld, zodat leerlingen online bijles met de beste kwaliteit kunnen volgen. Door het online digibord lijkt het net alsof de leerling naast de bijlesdocent zit. Onze online bijles wint aan populariteit, omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van bijles bij de leerling thuis, zoals de mogelijkheid om de bijles op te nemen en de ruime keuze aan docenten door heel Nederland. hier vind je meer informatie over ons online bijles platform.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles nederlands of huiswerkbegeleiding. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Bijles Nederlands voor de basisschool

Heeft je kind moeite met het vak Nederlands? Dan biedt Bijles Aan Huis een oplossing op maat. Kies zelf uit onze geselecteerde bijlesdocenten, zodat je zeker weet dat de docent bij de leerling past. Indien je hulp wenst bij het zoeken naar de juiste docent, staan we graag persoonlijk klaar om te helpen bij het kiezen. Nadat de meeste geschikte bijlesdocent is gevonden kan door middel van persoonlijke begeleiding de weg naar betere schoolresultaten beginnen. Klik op onderstaande button om te zien welke docenten op korte termijn beschikbaar zijn, zodat je kind met meer plezier en zelfvertrouwen begint aan huiswerk en de voorbereiding op toetsen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een tutor geeft bijles aan een leerling van de basisschool voor het vak Nederlands

Eindtoets en entreetoets

Begeleiding van een bijlesdocent kan een leerling van de basisschool net dat steuntje in de rug geven, zodat beter voorbereid wordt op belangrijke meetmomenten van de basisschool, zoals de entreetoets in groep 7 en de citotoets/eindtoets in groep 8. Naast rekenen en Engels is Nederlands een heel belangrijk vak dat een groot deel van de prestaties bepaalt, waardoor een goede training voor deze vakken cruciaal is.
Een basisscholier krijgt bijles Nederlands

Taal en begrijpend lezen

De twee belangrijkste onderwerpen binnen het basisschoolvak Nederlands zijn taal en begrijpend lezen. Bijles Aan Huis heeft docenten geselecteerd die voor beide onderwerpen de juiste begeleiding kunnen bieden. Waar taal een breed onderwerp is, gaat begrijpend lezen diep in op het kunnen lezen en interpreteren van teksten.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.