085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Registreer als docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles begrijpend lezen

Vind de bijlesdocent begrijpend lezen die bij jou past!

1

Begrijpend lezen bijles

Begrijpend lezen is het belangrijkste onderdeel van het vak taal op de basisschool. Samen met rekenen vormt taal de basis voor een goede citotoets en entreetoets van groep 8 en groep 7 respectievelijk. Via onderstaande button zie en boek je de docenten voor begrijpend lezen die vaak direct in jouw woonplaats beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten voor rekenen en taal

Onze docenten van de basisschool geven, naast begrijpend lezen, vaak ook bijles in taal in de brede zin en rekenen. Bijles geven is een passie van onze docenten begrijpend lezen, omdat ze vaak gerelateerde studie volgen zoals pedagogische wetenschappen en de pabo.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

Huiswerkbegeleiding

Bij Bijles Aan Huis is het mogelijk om, indien gewenst, bij bijles begrijpend lezen meer de nadruk te leggen op huiswerkbegeleiding. Deze meer intensieve vorm van begeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, focust relatief meer op het plannen en leren leren.

Er is veel vraag naar studiebegeleiding van leerlingen die niet het optimale uit het schoolcarrière halen, omdat ze moeite hebben met gestructureerd werken. Op de vind docent pagina zie en boek je onder anderen docenten die speciaal geselecteerd zijn voor huiswerkbegeleiding.
Een leerling van de middelbare school krijgt begrijpend lezen

Groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8

Bijles Aan Huis geeft bijles rekenen op vrijwel alle niveaus van de basisschool. Voor alle groepen maken onze docenten gebruik van ofwel oefenmateriaal vanuit de school dan wel materiaal vanuit de docent zelf. De inhoud van een bijles kan afhankelijk van de wensen van de ouders aangepast worden, zodat deze het best aansluiten op wat de leerling nodig heeft.
1

In heel Nederland

Door toenemende vraag zijn we inmiddels uitgebreid naar bijna alle gebieden van Nederland. Met name in de volgende steden, en omringende woonplaatsen, hebben we vrijwel altijd een docent beschikbaar die direct een basisschoolleerling kan begeleiding richting betere schoolresultaten: Nijmegen, Gouda, Utrecht, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Haarlem, Leeuwarden, Amsterdam en Zwolle. Ook buiten deze woonplaatsen kunnen onze docenten je vaak helpen met begrijpend lezen!

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: Engels voor basisschool, taal, rekenen

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!