×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Bijles Utrecht

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Bijles in Utrecht

Bijles Aan Huis heeft zeer bekwame bijlesdocenten in heel provincie Utrecht, waardoor in bijna elke woonplaats direct een docent beschikbaar is. Dit zijn vaak enthousiaste studenten aan de universiteit van Utrecht die daardoor vaak dicht bij de leerling staan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten in heel provincie Utrecht

De gebieden in provincie Utrecht waar zij aan huis komen zijn onder andere: Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Bunnik, Maartensdijk, Den Dolder, Hollandsche Rading, Houten, Vleuten, Terwijde, Maarssen, Driebergen en Groenekan. Vul hieronder je gegevens in om de actuele beschikbaarheid van onze bijlesleraren in jouw woonplaats zien.

Onze voordelen

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

Alle vakken van de middelbare school en basisschool

Door tevredenheid bij onze leerlingen, hebben we ons docententeam steeds verder uit kunnen breiden. Ook het aantal vakken dat we aanbieden is toegenomen. Waar Bijles Aan Huis ooit begon met het geven van bijles wiskunde en Engels aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, geven onze bijlesleraren nu bijles in de volgende vakken: Engels, aardrijkskunde, wiskunde, economie, Spaans, natuurkunde, geschiedenis, Duits, Frans, bedrijfseconomie, biologie, Latijn, Nederlands, Grieks, scheikunde en rekenen. Hiernaast hebben wij ook docenten die bijles geven aan basisscholieren. Deze lessen richten zich doorgaans op taal, rekenen, de centrale eindtoets (voorheen citotoets) en de entreetoets.
Docent en leerling

Leren Leren

Naast bijles, voorziet Bijles Aan Huis haar leerlingen ook van studiebegeleiding voor alle schoolvakken. Studiebegeleiding gaat vooral om het leren leren, waarbij de lesstof niet diep inhoudelijk benaderd wordt. In het verleden bleken vooral leerlingen die moeite hebben met plannen hier veel baat bij te hebben. Voor deze leerlingen fungeert huiswerkbegeleiding als ideale basis om op lange termijn goed te kunnen scoren op toetsen.
Docent en leerling
Docent en leerling

Een docent kiezen

Op de vind docent pagina selecteer je zelf eenvoudig de bijlesdocent die het best bij jou past. Inmiddels hebben we een brede selectie aan docenten in Utrecht, waardoor wij in de meeste woonplaatsen direct een docent beschikbaar hebben. Ze hebben vaak het vwo relatief recent afgerond, waardoor zij precies weten waar onze bijlesleerlingen tegenaan lopen. Indien je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste bijlesdocent, dan helpen we graag. We kennen onze docenten goed en kunnen zodoende een goed advies geven over welke bijlesleraar het best bij je wensen past. Via de chat en telefonisch zijn we altijd direct voor je beschikbaar. We nemen graag de tijd; een gesprek met ons stopt pas zodra je geheel tevreden bent.
Docent en leerling

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.