085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Utrecht

Vind de bijlesdocent uit Utrecht die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Utrecht

Bijles in Utrecht

Bijles Aan Huis heeft zeer bekwame bijlesdocenten in de hele provincie Utrecht, waardoor in bijna elke woonplaats direct een docent beschikbaar is. Dit zijn meestal enthousiaste studenten aan de universiteit van Utrecht die daardoor vaak dicht bij de leerling staan.

Neem een kijkje op de vind docent pagina om de actuele beschikbaarheid van onze bijlesleraren in jouw woonplaats te zien.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Utrecht een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten in heel provincie Utrecht

De plaatsen in provincie Utrecht waar zij aan huis komen zijn onder andere: Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Bunnik, Maartensdijk, Den Dolder, Hollandsche Rading, Houten, Vleuten, Terwijde, Maarssen, Driebergen en Groenekan.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Alle vakken van de middelbare school en basisschool

Door tevredenheid bij onze leerlingen, hebben we ons docententeam steeds verder uit kunnen breiden. Ook het aantal vakken dat we aanbieden is toegenomen. Waar Bijles Aan Huis ooit begon met het geven van bijles wiskunde en bijles Engels aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, geven onze bijlesleraren nu ook bijles in de volgende vakken: aardrijkskunde, economie, Spaans, natuurkunde, geschiedenis, Duits, Frans, bedrijfseconomie, biologie, Latijn, Nederlands, Grieks, scheikunde en rekenen.

Daarnaast hebben wij docenten die bijles geven aan basisscholieren. Deze lessen richten zich doorgaans op taal, rekenen, de Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets) en de Entreetoets. Klik voor meer informatie over bijles basisschool.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Utrecht

Leren Leren

Naast bijles, voorziet Bijles Aan Huis haar leerlingen ook van huiswerkbegeleiding voor alle schoolvakken. Huiswerkbegeleiding gaat vooral om het leren leren, waarbij de lesstof niet diep inhoudelijk benaderd wordt. In het verleden bleken vooral leerlingen die moeite hebben met plannen hier veel baat bij te hebben. Voor deze leerlingen fungeert huiswerkbegeleiding als ideale basis om op lange termijn goed te kunnen scoren op toetsen. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding kun je een kijkje nemen op de betreffende pagina.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Utrecht

Een docent kiezen

Op de vind docent pagina selecteer je zelf eenvoudig de bijlesdocent die het best bij jou past. Inmiddels hebben we een brede selectie aan docenten in Utrecht, waardoor wij in de meeste woonplaatsen direct een docent beschikbaar hebben. Ze hebben vaak het vwo relatief recent afgerond, waardoor zij precies weten waar onze bijlesleerlingen tegenaan lopen.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste bijlesdocent, dan helpen we graag. We kennen onze docenten goed en kunnen zodoende een goed advies geven over welke bijlesleraar het best bij je wensen past. Via de chat en telefonisch zijn we altijd direct voor je beschikbaar. We nemen graag de tijd; een gesprek met ons stopt pas, zodra je geheel tevreden bent.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.