085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Utrecht

Vind de bijlesdocent uit Utrecht die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5500+
    Geholpen leerlingen
1

Bijles in Utrecht

Bijles Aan Huis heeft zeer bekwame bijlesdocenten in de hele provincie Utrecht, waardoor in bijna elke woonplaats direct een docent beschikbaar is. Dit zijn meestal enthousiaste studenten aan de universiteit van Utrecht die daardoor vaak dicht bij de leerling staan.

Neem een kijkje op de vind docent pagina om de actuele beschikbaarheid van onze bijlesleraren in jouw woonplaats te zien.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Wil je extra onderwijs in regio Utrecht, dat speciaal op de leerling is afgestemd? Selecteer uit betrouwbare bijlesleraren, gebaseerd op persoonlijke docentenprofielen op de site. We geven jou graag advies op maat, zodat je weet dat jij de juiste bijlesdocent kiest!
2
Reserveer je bijlesleraar

Reserveer je bijlesleraar

Op onze website kun je direct een afspraak maken met de bijlesdocent voor bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding. We geven de mogelijkheid om eerst kosteloos kennis te maken!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Onze bijlesleraren uit regio Utrecht beginnen graag met een goed plan van aanpak richting betere schoolresultaten. Zodra je de juiste bijlesleraar gevonden hebt, kan de vooruitgang beginnen!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten in heel provincie Utrecht

De plaatsen in provincie Utrecht waar zij aan huis komen zijn onder andere: Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Bunnik, Maartensdijk, Den Dolder, Hollandsche Rading, Houten, Vleuten, Terwijde, Maarssen, Driebergen en Groenekan.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door zorgvuldige selectie hebben we vertrouwen in onze bijlesdocenten uit regio Utrecht. Als de bijles niet in lijn is met onze kwaliteitseisen, dan zijn de kosten voor ons!
Begeleiding op de leerling afgestemd

Begeleiding op de leerling afgestemd

Kies zelf uit onze docenten uit regio Utrecht. Je hebt de docent zelf uitgekozen, dus je weet bijna zeker dat de docent de aangewezen persoon is om je te helpen.
Wij adviseren persoonlijk

Wij adviseren persoonlijk

Via de bekende kanalen is onze helpdesk beschikbaar voor betrouwbaar advies voor bijles in regio Utrecht. Ons team weet goed welke bijlesdocent geadviseerd moet worden aan onze leerlingen.
1

Alle vakken van de middelbare school en basisschool

Door tevredenheid bij onze leerlingen, hebben we ons docententeam steeds verder uit kunnen breiden. Ook het aantal vakken dat we aanbieden is toegenomen. Waar Bijles Aan Huis ooit begon met het geven van bijles wiskunde en bijles Engels aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, geven onze bijlesleraren nu ook bijles in de volgende vakken: aardrijkskunde, economie, Spaans, natuurkunde, geschiedenis, Duits, Frans, bedrijfseconomie, biologie, Latijn, Nederlands, Grieks, scheikunde en rekenen.

Daarnaast hebben wij docenten die bijles geven aan basisscholieren. Deze lessen richten zich doorgaans op taal, rekenen, de Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets) en de Entreetoets. Klik voor meer informatie over bijles basisschool.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Utrecht

Leren Leren

Naast bijles, voorziet Bijles Aan Huis haar leerlingen ook van huiswerkbegeleiding voor alle schoolvakken. Huiswerkbegeleiding gaat vooral om het leren leren, waarbij de lesstof niet diep inhoudelijk benaderd wordt. In het verleden bleken vooral leerlingen die moeite hebben met plannen hier veel baat bij te hebben. Voor deze leerlingen fungeert huiswerkbegeleiding als ideale basis om op lange termijn goed te kunnen scoren op toetsen. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding kun je een kijkje nemen op de betreffende pagina.

Een docent kiezen

Op de vind docent pagina selecteer je zelf eenvoudig de bijlesdocent die het best bij jou past. Inmiddels hebben we een brede selectie aan docenten in Utrecht, waardoor wij in de meeste woonplaatsen direct een docent beschikbaar hebben. Ze hebben vaak het vwo relatief recent afgerond, waardoor zij precies weten waar onze bijlesleerlingen tegenaan lopen.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste bijlesdocent, dan helpen we graag. We kennen onze docenten goed en kunnen zodoende een goed advies geven over welke bijlesleraar het best bij je wensen past. Via de chat en telefonisch zijn we altijd direct voor je beschikbaar. We nemen graag de tijd; een gesprek met ons stopt pas, zodra je geheel tevreden bent.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!