Bijles voor de basisschool

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Hoe het werkt

1
2
3
1
Een docent kiezen

Een docent kiezen

Wil je persoonlijke begeleiding voor jouw kind op de basisschool? Kies en boek zelf de bijlesdocent die goed bij jouw kind past. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van je keuze!
2
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Op het profiel van de docent maak je een afspraak voor huiswerkbegeleiding of bijles. Maak samen met je kind gerust eerst kennis met de docent.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Zodra je de juiste bijlesleraar voor je kind hebt gevonden, zal met persoonlijke begeleiding de vooruitgang beginnen. De bijlesleraar voor de basisschool begint dan op korte termijn met een gestructureerd plan van aanpak.
undefined

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Omdat wij onze docenten goed selecteren, weten wij zeker dat zij je kind goed zullen begeleiden. Mocht de bijlesdocent niet voldaan aan onze hoge kwaliteitseisen, dan betaal je niet!
Docenten op je kind afgestemd

Docenten op je kind afgestemd

Maak zelf een keuze uit onze docenten voor basisscholieren. De uitgekozen bijlesleraar komt doorgaans zonder reiskosten naar de gewenste bijleslocatie, zodat je kind beter voorbereid naar school gaat.
Advies op maat

Advies op maat

Ons team van experts op het gebied van onderwijs is op alle bekende contactmogelijkheden beschikbaar om je te adviseren. Zij zijn getraind om basisscholieren te matchen met de bijlesdocent die bij hen past.
Een jongen haalt beter schoolcijfers met bijles

undefined

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden