085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles voor de basisschool

Vind de bijlesdocent voor de basisschool die bij jou past!

1

Ook online bijles voor de basisschool

Bij Bijles Aan Huis maak je gebruik van het platform dat speciaal is gemaakt voor online bijles. In de video zie je hoe fijn dit werkt! De online bijles van Bijles Aan Huis wordt steeds populairder. Dit komt onder andere doordat je de bijles later terug kunt kijken, online bijles heel flexibel te volgen is en het door het platform net is alsof je naast de docent zit. Daarnaast is het ook iets voordeliger dan bijles bij de basisschoolleerling thuis.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Een docent kiezen

Een docent kiezen

Wil je persoonlijke begeleiding voor jouw kind op de basisschool? Kies en boek zelf de bijlesdocent die goed bij jouw kind past. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van je keuze!
2
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Op het profiel van de docent maak je een afspraak voor huiswerkbegeleiding of bijles. Maak samen met je kind gerust eerst kennis met de docent.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Zodra je de juiste bijlesleraar voor je kind hebt gevonden, zal met persoonlijke begeleiding de vooruitgang beginnen. De bijlesleraar voor de basisschool begint dan op korte termijn met een gestructureerd plan van aanpak.
1

Geselecteerde bijlesdocenten

Bijles geven aan leerlingen op de basisschool is een vak apart, daarom doen docenten van Bijles Aan Huis alles om een goede band op te bouwen met de basisscholier. Onze docenten voor het basisonderwijs zijn geselecteerd op basis van hun brede kennis van meerdere vakken en hun didactisch vermogen.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Een gedegen aanpak

Het op een juiste manier omgaan met een kind in het basisonderwijs is een kernpunt van Bijles Aan Huis. Bij onze aanpak stimuleren we de communicatie met de basisschoolleerkracht, zodat onze lessen goed aansluiten bij het reguliere programma en de leerling binnen dit programma stappen zet. Voor Bijles Aan Huis hebben taal en rekenen hoge prioriteit. Onze docenten helpen tevens graag bij de voorbereiding van de entree- en citotoets.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Omdat wij onze docenten goed selecteren, weten wij zeker dat zij je kind goed zullen begeleiden. Mocht de bijlesdocent niet voldaan aan onze hoge kwaliteitseisen, dan betaal je niet!
Docenten op je kind afgestemd

Docenten op je kind afgestemd

Maak zelf een keuze uit onze docenten voor basisscholieren. De uitgekozen bijlesleraar komt doorgaans zonder reiskosten naar de gewenste bijleslocatie, zodat je kind beter voorbereid naar school gaat.
Advies op maat

Advies op maat

Ons team van experts op het gebied van onderwijs is op alle bekende contactmogelijkheden beschikbaar om je te adviseren. Zij zijn getraind om basisscholieren te matchen met de bijlesdocent die bij hen past.
1

Docenten met didactische vaardigheden

Bijles Aan Huis heeft veel docenten die een opleiding aan de pabo volgen. Zij zijn intrinsiek enorm gedreven om onze bijlesleerlingen van de juiste huiswerkbegeleiding te voorzien. Onze docenten snappen dat leerlingen van de basisschool een totaal andere benadering nodig hebben dan leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Bijles geven is een vak apart, waardoor wij een grote hoeveelheid zeer geschikte pabo-studenten beschikbaar hebben om onze basisschoolleerlingen op zeer korte termijn te helpen bij het maken van huiswerk of de voorbereiding op de entreetoets of centrale eindtoets.
Een scholier haalt beter schoolcijfers met bijles

Centrale eindtoets en entreetoets

De twee belangrijkste meetmomenten voor de basisschool zijn de centrale eindtoets (voorheen citotoets) en entreetoets. De belangrijkste aandachtspunten van bijles voor leerlingen van de basisschool zijn rekenen en taal. Wij denken dat leerlingen van de basisschool het best excelleren in een vertrouwde omgeving, daarom is het extra fijn dat onze basisschooldocenten bij de leerling thuis komen.
Een bijlesleerling krijgt hulp van een docent

Steden

Inmiddels helpt Bijles Aan Huis haar leerlingen in het hele land aan betere schoolresultaten. Vooral in de volgende steden, en omliggende woonplaatsen, hebben we een breed team aan docenten binnen korte termijn klaarstaan om kinderen van de basisschool bij te staan: Den Haag, Breda, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Dordrecht, Arnhem, Groningen, Hengelo, Enschede, Leiden, Amstelveen, Tilburg, Delft, Maastricht, Nijmegen en Helmond.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze mogelijkheden

Bijleslocaties