085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles voor de basisschool

Vind de bijlesdocent voor de basisschool die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Geselecteerde bijlesdocenten

Bijles geven aan leerlingen op de basisschool is een vak apart, daarom doen docenten van Bijles Aan Huis alles om een goede band op te bouwen met de basisscholier. Onze docenten voor het basisonderwijs zijn geselecteerd op basis van hun brede kennis van meerdere vakken en hun didactisch vermogen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend basisschool onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of entreetoets bijles. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Ook online bijles voor de basisschool

Bij Bijles Aan Huis maak je gebruik van het platform dat speciaal is gemaakt voor online bijles. In de video zie je hoe fijn dit werkt! De online bijles van Bijles Aan Huis wordt steeds populairder. Dit komt onder andere doordat je de bijles later terug kunt kijken, online bijles heel flexibel te volgen is en het door het platform net is alsof je naast de docent zit. Daarnaast is het ook iets voordeliger dan bijles bij de basisschoolleerling thuis.

Een gedegen aanpak

Het op een juiste manier omgaan met een kind in het basisonderwijs is een kernpunt van Bijles Aan Huis. Bij onze aanpak stimuleren we de communicatie met de basisschoolleerkracht, zodat onze lessen goed aansluiten bij het reguliere programma en de leerling binnen dit programma stappen zet. Voor Bijles Aan Huis hebben taal en rekenen hoge prioriteit. Onze docenten helpen tevens graag bij de voorbereiding van de entree- en citotoets.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Docenten met didactische vaardigheden

Bijles Aan Huis heeft veel docenten die een opleiding aan de pabo volgen. Zij zijn intrinsiek enorm gedreven om onze bijlesleerlingen van de juiste huiswerkbegeleiding te voorzien. Onze docenten snappen dat leerlingen van de basisschool een totaal andere benadering nodig hebben dan leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Bijles geven is een vak apart, waardoor wij een grote hoeveelheid zeer geschikte pabo-studenten beschikbaar hebben om onze basisschoolleerlingen op zeer korte termijn te helpen bij het maken van huiswerk of de voorbereiding op de entreetoets of centrale eindtoets.
Een jongen haalt beter schoolcijfers met bijles

Centrale eindtoets en entreetoets

De twee belangrijkste meetmomenten voor de basisschool zijn de centrale eindtoets (voorheen citotoets) en entreetoets. De belangrijkste aandachtspunten van bijles voor leerlingen van de basisschool zijn rekenen en taal. Wij denken dat leerlingen van de basisschool het best excelleren in een vertrouwde omgeving, daarom is het extra fijn dat onze basisschooldocenten bij de leerling thuis komen.
Een bijlesleerling krijgt hulp van een docent

Steden

Inmiddels helpt Bijles Aan Huis haar leerlingen in het hele land aan betere schoolresultaten. Vooral in de volgende steden, en omliggende woonplaatsen, hebben we een breed team aan docenten binnen korte termijn klaarstaan om kinderen van de basisschool bij te staan: Den Haag, Breda, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Dordrecht, Arnhem, Groningen, Hengelo, Enschede, Leiden, Amstelveen, Tilburg, Delft, Maastricht, Nijmegen en Helmond.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en reserveer een docent.