085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Rekenen

Vind de bijlesdocent rekenen die bij jou past!

1

Bijles rekenen bij jou thuis

Bijles Aan Huis verzorgt bijles rekenen in heel Nederland bij de leerling thuis voor zowel de basisschool als de middelbare school. Via onderstaande button zie je welke docenten voor het vak rekenen direct beschikbaar zijn om jou met zelfvertrouwen de toetsen voor rekenen te laten maken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar persoonlijk onderwijs voor het vak rekenen, dat speciaal op jou is afgestemd? Selecteer uit excellente bijlesdocenten aan de hand van persoonlijke docentenprofielen op de site. We geven graag persoonlijk advies!
2
Boek je bijlesdocent

Boek je bijlesdocent

Op onze site kun je direct met de bijlesdocent een afspraak maken voor een reguliere bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding. Boek gerust eerst een kosteloos kennismakingsgesprek!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Onze bijlesleraren voor het vak rekenen starten graag de weg naar betere schoolresultaten door middel van een goede aanpak.
1

Online bijles rekenen

Bijles Aan Huis heeft online bijlesdocenten geselecteerd die bijles rekenen geven via het 1-op-1 bijles platform met een interactief schoolbord. Dit platform is door Bijles Aan Huis gemaakt om op een zo goed mogelijke wijze online bijles te kunnen geven. Je kunt gebruikmaken van veel bijzondere tekens die met school te maken hebben, zodat je extra goed online bijles kunt krijgen voor vakken zoals rekenen en wiskunde.

Bij het kiezen van een bijlesleraar en het boeken van de bijles geef je aan of je een online bijles wilt. Zodra de afspraak voor een bijles is ingeboekt, krijgen jij en de docent samen toegang tot onze online leeromgeving. In deze omgeving kun je je scherm en je boek delen en samen aantekening maken in het schoolbord. Meer informatie over online bijles bij Bijles Aan Huis vind je op de online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten voor de basisschool

Rekenen wordt, samen met taal, gezien als het belangrijkste onderwerp van de basisschool. Met name bij de entreetoets en centrale eindtoets (voorheen citotoets) wordt van de basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8 verwacht dat zij het rekenen goed beheersen. Omdat deze toetsen een basis vormen voor een vmbo, havo of vwo advies is te verklaren waarom steeds meer van de basisschoolleerlingen bijles nemen voor rekenen.

Onze docenten hebben vaak zelf een pedagogische studieachtergrond, waardoor ze erg enthousiast zijn om alle opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Onze bijlesdocenten helpen je ook graag met andere basisschool vakken. Klik op bijles aardrijkskunde, bijles biologie, bijles Engels, bijles geschiedenis en bijles Nederlands voor meer specifieke informatie.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We vertrouwen op de kwaliteit van onze docenten rekenen. Indien een bijles rekenen niet in lijn is met onze kwaliteitseisen, dan betaal je niet voor die bijles!
Op je wensen afgestemd

Op je wensen afgestemd

Kies zelf uit onze begeleiders voor het schoolvak rekenen. De docent rekenen is uitgekozen door jou, dus weet je bijna zeker dat hij of zij de juiste persoon is om je te helpen.
Krijg persoonlijk advies

Krijg persoonlijk advies

Via WhatsApp, de telefoon en de chat is onze helpdesk bereikbaar voor betrouwbaar advies. Ons team is getraind om de juiste bijlesdocent voor rekenen te adviseren aan onze bijlesleerlingen.
Een leerling vindt rekenen een moeilijk vak

Middelbare school en mbo

Bijles rekenen van onze bijlesdocenten voor de middelbare school en het mbo vormt een ideale basis voor de rekentoetsen. Met name de rekentoets 3F is een groot struikelblok gebleken waarvoor onze docenten die jou aan een hoger rekenniveau kunnen helpen.

Rekenen oefenen is niet alleen een kwestie van veel sommetjes maken, maar ook van de juiste begeleider vinden die handige trucjes vertelt. Hierdoor onthoud je de sommen niet alleen, maar snap je ze ook daadwerkelijk.

In steeds meer gebieden

Bekijk hier onze locaties. Buiten deze steden helpen we je ook graag, dus kijk voor de beschikbaarheid in jouw woonplaats op de vind docent pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!