Bijles rekenen

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Lnterview bijlesdocent en leerling (lang)

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar persoonlijk onderwijs voor het vak rekenen, dat speciaal op jou is afgestemd? Selecteer uit excellente bijlesdocenten aan de hand van persoonlijke docentenprofielen op de site. We geven graag persoonlijk advies!
2
Boek je bijlesdocent

Boek je bijlesdocent

Op onze site kun je direct met de bijlesdocent een afspraak maken voor een reguliere bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding. Boek gerust eerst een kosteloos kennismakingsgesprek!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Onze bijlesleraren voor het vak rekenen starten graag de weg naar betere schoolresultaten door middel van een goede aanpak.
undefined

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We vertrouwen op de kwaliteit van onze docenten rekenen. Indien een bijles rekenen niet in lijn is met onze kwaliteitseisen, dan betaal je niet voor die bijles!
Op je wensen afgestemd

Op je wensen afgestemd

Kies zelf uit onze begeleiders voor het schoolvak rekenen. De docent rekenen is uitgekozen door jou, dus weet je bijna zeker dat hij of zij de juiste persoon is om je te helpen.
Krijg persoonlijk advies

Krijg persoonlijk advies

Via WhatsApp, de telefoon en de chat is onze helpdesk bereikbaar voor betrouwbaar advies. Ons team is getraind om de juiste bijlesdocent voor rekenen te adviseren aan onze bijlesleerlingen.
Online bijles bij Bijles Aan Huis

undefined

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden