085-1303558
×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Engels

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een student krijgt bijles Engels

Het vak Engels

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Deze manier van denken is belangrijk bij Engels, zoals voor tekstbegrip en grammatica. Onze visie is dat onze leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen. Via onderstaande button zie je direct welke Engels docenten jou kunnen helpen.
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Online bijles Engels

In het overzicht van de vind docent pagina zie je alle docenten die beschikbaar zijn voor bijles, bij jou thuis of online bijles. Nadat je op het profiel van de gewenste bijlesdocent hebt geklikt, kan je bij het boeken aangeven of de bijles online of bij jou thuis plaats moet vinden. Zodra de bijles door de bijlesleraar is geaccepteerd, krijg je toegang tot ons online bijles platform. Meer uitleg over online bijles vind je op de online bijles pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Kwaliteit gegarandeerd

In het verleden is gebleken dat onze docenten Engels in staat zijn om de leerling hogere cijfers te laten scoren. Dit toont de betrouwbaarheid van onze docent aan, waardoor we veel vertrouwen hebben dan onze bijlessen tot tevredenheid bij leerlingen leiden.

Indien een bijles niet voldoet aan onze kwaliteitseisen dan zijn de kosten voor ons en gaan we, indien gewenst, samen op zoek naar een geschikte vervangende bijlesleraar voor het schoolvak Engels.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student krijgt bijles Engels

In steeds meer woonplaatsen van Nederland

Behalve in de steden Eindhoven, Breda, Enschede, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Amstelveen, Helmond, Hengelo, Groningen, Delft, Nijmegen, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Maastricht, Tilburg, Arnhem en Leiden komen onze bijlesdocenten in steeds meer woonplaatsen bij de leerlingen thuis. Bekijk voor de recente beschikbaarheid van onze bijlesleraren op de vind docent pagina.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Privéles, maar ook in groepjes

Bij Bijles Aan Huis mogen bijlesleerlingen de bijlesleraar met medeleerlingen delen. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend, waardoor de prijs voor bijles, studiebegeleiding of examentraining per leerling veel lager wordt. De tarieven per bijlesdocent vind je op onze prijzenpagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Engels

Een bijlesdocent binnen 1 uur

Docenten van Bijles Aan Huis staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen bij het beter beheersen van Engels en het beter scoren op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de Engels bijlesdocent die het best bij jou past.
Een leerling van de middelbare school krijgt huiswerkbegeleiding

Het belang van Engels

In Nederland worden veel studies in het Engels gegeven en eisen de meeste bedrijven een goede beheersing van de Engelse taal, waardoor Engels leren van essentieel belang is. Veel leerlingen hebben bij Engelse huiswerkopdrachten of tijdens het examen moeite met grammatica, tekstbegrip, spreekvaardigheid en het leren van woordjes. Naast bijles in de Engelse taal hebben wij ook bijlesdocenten voor bijles Nederlands, bijles Duits, bijles Frans en bijles Latijn. Klik voor meer informatie over één van deze vakken op de betreffende taal.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.