085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Engels

Vind de bijlesdocent Engels die bij jou past!

1

Het vak Engels

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Deze manier van denken is belangrijk bij Engels, zoals bijvoorbeeld voor tekstbegrip en grammatica. Onze visie is dat onze leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf kunnen halen. Via onderstaande button zie je direct welke docenten Engels jou kunnen helpen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Wil je aanvullend onderwijs voor het vak Engels, op jou afgestemd? Kies uit de beste docenten aan de hand van docentenprofielen op de site. Wij adviseren met alle plezier bij het maken van de keuze voor de juiste docent!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor de bijlesdocent die bij jou past, kan je direct een afspraak inplannen of eerst een berichtje sturen. Natuurlijk is een gratis kennismaking mogelijk!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een goed plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Online bijles Engels

In het overzicht van de vind docent pagina zie je alle docenten die beschikbaar zijn om bijles te geven, bij jou thuis of online. Nadat je op het profiel van de gewenste bijlesdocent hebt geklikt, kan je bij het boeken aangeven of de bijles online of bij jou thuis plaats moet vinden. Zodra de bijles door de bijlesleraar is geaccepteerd, krijg je toegang tot ons online bijlesplatform. Meer uitleg over online bijles vind je op de online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Kwaliteit gegarandeerd

In het verleden is gebleken dat onze bijlesgevers Engels in staat zijn om de leerling hogere cijfers te laten scoren. Dit toont de betrouwbaarheid van onze docent aan, waardoor we veel vertrouwen hebben dan onze bijlessen tot tevredenheid bij leerlingen leiden.

Indien een bijles niet voldoet aan onze kwaliteitseisen dan zijn de kosten voor ons en gaan we, indien gewenst, samen op zoek naar een geschikte vervangende bijlesleraar voor het schoolvak Engels.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We hebben veel vertrouwen in onze bijlesleraren. Indien de bijlesleraar Engels niet voldeed aan onze standaard kwaliteit, dan betalen wij die les!
Bijlesdocent op jou afgestemd

Bijlesdocent op jou afgestemd

Kies zelf de bijlesleraar Engels die voldoet aan jouw voorkeuren. De docent komt vervolgens doorgaans zonder reiskosten naar jouw huis, waardoor je perfect bent voorbereid op toetsen.
Wij helpen je graag!

Wij helpen je graag!

Via alle bekende kanalen zijn we beschikbaar voor persoonlijk contact, zodat de begeleiding voor Engels goed is. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd om jou aan de meest geschikte bijlesdocent te koppelen.
Een student krijgt bijles Engels

In steeds meer woonplaatsen van Nederland

Onze bijlesdocenten kunnen in steeds meer woonplaatsen bij de leerlingen thuis bijles geven. Bekijk hier onze locaties.
1

Een bijlesdocent binnen 2 uur

Docenten van Bijles Aan Huis staan klaar om leerlingen te helpen bij het beter beheersen van Engels en het beter scoren op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de Engels bijlesdocent die het best bij jou past en op korte termijn beschikbaar is om jou bijles te geven.

Het belang van Engels

In Nederland worden veel studies in het Engels gegeven en eisen de meeste bedrijven een goede beheersing van de Engelse taal, waardoor Engels leren van essentieel belang is. Veel leerlingen hebben bij Engelse huiswerkopdrachten of tijdens het examen moeite met grammatica, tekstbegrip, spreekvaardigheid en het leren van woordjes. Naast bijles in de Engelse taal hebben wij ook bijlesdocenten voor bijles Nederlands, bijles Duits en bijles Frans. Klik voor meer informatie over één van deze vakken op de betreffende taal.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!