×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Bijles Engels

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Het vak Engels

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Deze manier van denken is belangrijk bij Engels, zoals voor tekstbegrip en grammatica. Onze visie is dat onze leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen. Via onderstaande button zie je direct welke Engels docenten jou kunnen helpen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Kwaliteit gegarandeerd

In het verleden is gebleken dat onze docenten Engels in staat zijn om de leerling hogere cijfers te laten scoren. Dit toont de betrouwbaarheid van onze docent aan, waardoor we veel vertrouwen hebben dan onze bijlessen tot tevredenheid bij leerlingen leiden.

Indien een bijles niet voldoet aan onze kwaliteitseisen dan zijn de kosten voor ons en gaan we, indien gewenst, samen op zoek naar een geschikte vervangende bijlesleraar voor het schoolvak Engels.

Onze voordelen

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling

In steed meer woonplaatsen van Nederland

Behalve in de steden Eindhoven, Breda, Enschede, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Amstelveen, Helmond, Hengelo, Groningen, Delft, Nijmegen, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Maastricht, Tilburg, Arnhem en Leiden komen onze bijlesdocenten in steeds meer woonplaatsen bij de leerlingen thuis. Bekijk voor de recente beschikbaarheid van onze bijlesleraren op de vind docent pagina.
Docent en leerling

Privéles, maar ook in groepjes

Bij Bijles Aan Huis mogen bijlesleerlingen de bijlesleraar met medeleerlingen delen. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend, waardoor de prijs voor bijles, studiebegeleiding of examentraining per leerling veel lager wordt. De tarieven per bijlesdocent vind je op onze prijzenpagina.
Docent en leerling

Een bijlesdocent binnen 1 uur

Docenten van Bijles Aan Huis staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen bij het beter beheersen van Engels en het beter scoren op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de Engels bijlesdocent die het best bij jou past.
Docent en leerling
Docent en leerling

Het vak Engels

In Nederland worden veel studies in het Engels gegeven en eisen de meeste bedrijven een goede beheersing van de Engelse taal, waardoor Engels leren van essentieel belang is. Veel leerlingen hebben bij Engelse huiswerkopdrachten of tijdens het examen moeite met grammatica, tekstbegrip, spreekvaardigheid en het leren van woordjes.
Docent en leerling

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.