085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Engels in Rotterdam

Vind de docent Engels uit Rotterdam die bij jou past!

1

Bijles Engels in Rotterdam

Engels is een prachtige internationale taal die wereldwijd wordt gesproken. Ook in Nederland wordt het steeds belangrijker om Engels te kunnen spreken, schrijven en begrijpen. Heb jij moeite met Engels? Wij van Bijles Aan Huis kunnen je helpen met bijles Engels in Rotterdam.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Ervaren docenten kunnen je goed helpen

Dankzij ons veelzijdige aanbod aan getrainde docenten kan ook jij binnen de kortste keren je Engels verbeteren. Met Engels bijles in Rotterdam ben je verzekerd van kwaliteit. Je kan zelfs kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken om af te tasten of Bijles Aan Huis bij je past. Meer informatie over het vak Engels vind je hier. Behalve bijles Engels, bieden we je ook ondersteuning bij andere talen zoals Duits, Frans en Nederlands. En we beschikken over een ruim aanbod docenten om je te helpen bij bètavakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Rotterdam een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Engels bijles Rotterdam was nog nooit zo leuk

Om te zorgen dat de bijles effectief is, wordt er een docent gekozen aan de hand van zijn of haar docentenprofiel. Kijk nu snel welke docenten er bij jou in de buurt beschikbaar zijn met behulp van onze handige zoekfunctie. Ga naar de vind docent pagina om direct te zien welke docenten er beschikbaar zijn om langs te komen bij jou in de buurt. Iedere docent heeft een profielschets waar je meer informatie kan vinden over de docent en de bijlessen die hij of zij aanbiedt. Zo kan je een docent kiezen die past bij jouw tempo en niveau van leren. Of je nou hulp nodig hebt bij Engels op de basisschool, in de eerste klas van de middelbare school of in het hoger beroepsonderwijs – wij kunnen je hierbij helpen. Wacht niet langer en kies een docent die bij jou past.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden