085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Engels in Amsterdam

Vind de docent Engels uit Amsterdam die bij jou past!

1

Bijles Engels in Amsterdam

Heb jij moeite met Engels op de basisschool of middelbare school? Dan biedt Bijles Aan Huis de oplossing met onze bijles Engels Amsterdam. Op onze site vind je namelijk veel ervaren bijlesdocenten. Vul je gegevens in de balk hieronder in om direct een privéles Engels te zoeken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Altijd de beste docent met Bijles Aan Huis

Wat Bijles Aan Huis zo bijzonder maakt is dat je bij ons zelf jouw favoriete bijles docent uit kan kiezen. Zie in één oogopslag welke docenten bij jouw in de buurt actief zijn en kies degene die jou het meeste aanspreekt. Maak je geen zorgen, alle docenten zijn door ons zorgvuldig uitgezocht op vakkennis en uitlegvaardigheden. Onze Amsterdamse bijlesdocenten geven naast Engels bijles ook les in andere belangrijke vakken zoals Nederlands, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en economie.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in omgeving Amsterdam die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Bewezen resultaten

De formule van Bijles Aan Huis is simpel: We maken het voor iedereen eenvoudig om een bijles te boeken bij de beste docenten die bij hem in de buurt wonen. Door persoonlijke begeleiding en effectief bijles geven bereiken wij snel geweldige resultaten. En deze spreken voor zichzelf: Onze leerlingen gaan van een gemiddelde 4,2 naar een 7,1. Boek dus snel jouw eerste bijles Engels Amsterdam.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.