085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Engels in Utrecht

Vind de docent Engels uit Utrecht die bij jou past!

1

Bijles Engels in Utrecht

Wij van Bijles Aan Huis zijn de expert als het gaat om bijles Engels in Utrecht en omgeving. Op onze website vind je heel gemakkelijk welke docenten er bij jouw in de buurt beschikbaar zijn om langs te komen. Vul de zoekbalk in om verder te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten voor ieder niveau

De docenten die je op onze website vindt zijn uitgezocht op twee belangrijke waardes: Hun kennis en op hoe goed ze les kunnen geven. Ze kunnen jou dan ook helpen met alle vragen en problemen die je hebt tijdens het maken van huiswerk, zoals een vertaling, en het leren voor examens. Er zijn bij ons docenten te vinden op ieder niveau, denk hierbij aan bijles Engels in Utrecht voor: Basisschool, VMBO, HAVO, VWO. En behalve bijles in Engels, helpen onze docenten je ook graag met andere belangrijke vakken zoals economie, wiskunde, Nederlands en natuurkunde.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Utrecht die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Van een 4,2 naar een 7,1

De kracht van Bijles Aan Huis is tweevoudig. Aan de ene kant is het inboeken van een bijles zeer gemakkelijk dankzij onze online planner, en aan de andere kant hebben we een geweldig aanbod aan nauwkeurig geselecteerde docenten. Onze leerlingen gaan dankzij onze bijles dan ook van een gemiddelde 4,2 naar een 7,1. Boek dus snel jouw bijles Engels Utrecht. Voor meer informatie over onze bijles verwijzen we je graag naar onze algemene bijlespagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden