085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Engels in Den Haag

Vind de docent Engels uit Den Haag die bij jou past!

1

Bijles Engels in Den Haag

Kan jij wel wat hulp gebruiken met jouw Engels huiswerk, of heb je moeite met bepaalde onderdelen van het vak? Dan is onze bijles Engels in Den Haag de uitkomst voor jou. Bij ons vind je veel verschillende bijles docenten die gespecialiseerd zijn in Engels. Ook voor andere talen zoals Duits, Frans, Nederlands, wiskunde en natuurkunde vind je bij ons de beste docenten.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Verschillende leraren voor verschillende prijzen

Op Bijles Aan Huis maken we onderscheid tussen 3 verschillende soorten docenten als het gaat om tarieven; Junior, Senior en Supreme. Iedere docent is door ons speciaal uitgezocht op basis van kennis en didactische vaardigheden, onze categorieën zijn ingedeeld op behaalde diploma’s en werkervaring. Onze duurdere docenten hebben dan ook veel specialistische ervaring waardoor ze geschikt zijn om bijles Engels in Den Haag te geven aan iedereen, van de basisschool tot zelfs 6 VWO. Alle informatie over onze tarieven vind je op de prijzenpagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Den Haag een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Gemakkelijk een bijles online boeken

Het boeken van een bijles Engels in Den Haag is op Bijles Aan Huis heel makkelijk. Vul de zoekbalk hierboven in om te zien welke bijles docent er zijn bij jou in de buurt. Je kan ze gemakkelijk bekijken via de profielschets om jouw favoriet uit te kiezen. Deze kan je vervolgens inplannen via de agendafunctie op de site. De docent zal dan bij jou langskomen voor de bijles op het opgegeven moment.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden