085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Rotterdam

Vind de bijlesdocent uit Rotterdam die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5500+
    Geholpen leerlingen
1

Bijles in Rotterdam

Op bijlesaanhuis.nl kies en boek je zelf eenvoudig de bijlesdocent uit regio Rotterdam die het best bij jouw wensen past. Door de keuze bij de leerling te laten, vergroten wij de kans op een goede match. Ondanks dan leerlingen vaak zelf het best weten welk type docent het best bij hen past, geven wij graag persoonlijk advies bij het maken van de keuze.

Via onderstaande button selecteer je jouw favoriete docent en begint de weg naar schoolcijfers.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten buiten Rotterdam

Naast Rotterdam komen onze geselecteerde docenten in alle omringende plaatsen bij de leerling thuis, zoals: Delft, Barendrecht, Dordrecht, Capelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Schiedam, Zwijndrecht, Dordrecht, Den Haag en Leiden. Hiernaast is het mogelijk om de bijles plaats te laten vinden op een met de bijlesdocent te overleggen locatie.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Wil je persoonlijke begeleiding bij jou thuis in de buurt van Rotterdam? Selecteer de bijlesdocent die het beste bij je past, gebaseerd op het docentenprofiel. Onze helpdesk geeft jou graag advies, dan weet je dat je de beste docent selecteert!
2
Afspraak maken

Afspraak maken

Maak een afspraak met je favoriete bijlesleraar voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Vraag gerust eerst om een kosteloos kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Onze leraren starten graag met een goed plan van aanpak voor goede schoolcijfers. Zodra je de juiste bijlesdocent uit Rotterdam gevonden hebt, kan de vooruitgang beginnen!
Leerling krijgt bijles van een docent uit regio Rotterdam

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf halen.
Een scholier geeft bijles in Rotterdam aan zijn bijlesleerling

Docenten voor het Voortgezet en primair onderwijs

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs heeft Bijles Aan Huis Rotterdam direct docenten klaar staan om hen te helpen bij alle denkbare problemen die ontstaan, bij het zelfstandig maken van huiswerk of leren van toetsen. De vakken waarin wij bijles geven zijn onder andere bijles Engels, bijles Nederlands, bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Bekijk hier alle vakken.

Sinds kort geeft Bijles Aan Huis Rotterdam ook bijles aan leerlingen van het primair onderwijs. Veel docenten van de Pabo zijn erg enthousiast om hun studie vroegtijdig in praktijk te brengen en zijn didactisch bijzonder sterk. Zij helpen onze leerlingen graag bij onderwerpen zoals rekenen en taal of bereiden je voor op de Entreetoets of Centrale Eindtoets ( voorheen Citotoets).

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door nauwkeurig te selecteren hebben we veel vertrouwen in onze bijlesdocenten uit Rotterdam. Indien een bijles niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betaal je niks!
Docent naar jouw wensen

Docent naar jouw wensen

Kies op de vind docent pagina zelf de docent uit regio Rotterdam die bij jou past. Hierdoor is de kans groot dat de gekozen docent de aangewezen persoon is om je te helpen.
Wij staan altijd klaar!

Wij staan altijd klaar!

Via alle contactmogelijkheden is het team van bijlesaanhuis.nl bereikbaar voor goed advies over persoonlijke begeleiding in regio Rotterdam. Zij weten precies welke bijlesleraar past bij jouw persoonlijke wensen.

Rotterdamse docenten

Bijles Aan Huis Rotterdam heeft inmiddels een betrouwbare reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit is. Wij hebben onze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van kennis van het vak en de capaciteit om lesstof over te brengen op de leerling. Omdat veel van onze docenten zelf studeren, staan ze nog dicht bij de leerling en voelen ze goed aan waar hij of zij problemen ondervindt. Deze docenten studeren zelf veelal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgen een studie die gerelateerd is aan het vak waarin zij bijles geven.

Individuele bijles of in groepjes

Naast 1-op-1 bijles is het ook mogelijk om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in groepjes te krijgen. Indien extra leerlingen aanschuiven, blijft het totaalbedrag voor de les gelijk, zodat iedere leerling een grote korting krijgt. Eén leerling boekt de bijles en vraagt van tevoren goedkeuring bij de docent om meerdere extra leerlingen deel te laten nemen. Voor huiswerkbegeleiding adviseren wij individuele bijles, omdat deze begeleiding erg leerling specifiek is.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!