085-1303558
×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Rotterdam

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Rotterdam

Begeleiding in Rotterdam

Op de vind docent pagina boek je zelf eenvoudig de bijlesdocent uit regio Rotterdam die het best bij jouw wensen past. Voor vragen over onze docenten, zijn we graag beschikbaar om te begeleiden bij het maken van de keuze. Op onze vind docent pagina selecteer en boek je zelf de docent naar jouw keuze.

Bijlesdocenten buiten Rotterdam

Naast Rotterdam komen onze geselecteerde docenten in alle omringende gebieden bij de leerling thuis, zoals: Delft, Barendrecht, Dordrecht, Capelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Schiedam, Zwijndrecht, Dordrecht, Den Haag en Leiden. Hiernaast is het mogelijk om de bijles plaats te laten vinden op een, met de bijlesdocent, te overleggen locatie.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Leerling krijgt bijles van een docent uit regio Rotterdam

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen.
Een scholier geeft bijles in Rotterdam aan zijn bijlesleerling

Docenten voor het Voortgezet en primair onderwijs

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs heeft Bijles Aan Huis Rotterdam direct docenten klaar staan om hen te helpen bij alle denkbare problemen die ontstaan bij het zelfstandig maken van huiswerk of leren van toetsen. De vakken waarin wij bijles geven zijn onder andere economie, Engels, Frans, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Daarnaast hebben we ook docenten voor vakken als bedrijfseconomie, Duits, geschiedenis, biologie en rekenen. Sinds kort geeft Bijles Aan Huis Rotterdam ook bijles aan leerlingen van het primair onderwijs. Veel docenten van de Pabo zijn erg enthousiast om hun studie vroegtijdig in praktijk te brengen en zijn didactisch bijzonder sterk. Zij helpen onze leerlingen graag bij onderwerpen zoals rekenen en taal of bereiden je voor op de entreetoets of centrale eindtoets, voorheen citotoets.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

Rotterdamse docenten

Bijles Aan Huis Rotterdam heeft inmiddels een betrouwbare reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit is. Wij hebben onze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van kennis van het vak en de capaciteit om lesstof over te brengen op de leerling. Omdat veel van onze docenten zelf studeren, staan ze nog dicht bij de leerling en voelen ze goed aan waar hij/zij problemen problemen ondervindt. Deze docenten studeren zelf veelal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgen een studie die gerelateerd is aan het vak waarin zij bijles geven.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Rotterdam

Individuele bijles of in groepjes

Naast 1-op-1 bijles is het ook mogelijk om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in groepjes te krijgen. Indien extra leerlingen aanschuiven, blijft het totaalbedrag voor de les gelijk, zodat iedere leerling een grote korting krijgt. EΓ©n leerling boekt de bijles en vraagt van te voren goedkeuring bij de docent om meerdere extra leerlingen deel te laten nemen. Voor huiswerkbegeleiding adviseren wij individuele bijles, omdat deze begeleiding erg leerling specifiek is.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.