Bijles Rotterdam

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

undefined

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Wil je persoonlijke begeleiding bij jou thuis in de buurt van Rotterdam? Selecteer de bijlesdocent die het beste bij je past, gebaseerd op het docentenprofiel. Onze helpdesk geeft jou graag advies, dan weet je dat je de beste docent selecteert!
2
Afspraak maken

Afspraak maken

Maak een afspraak met je favoriete bijlesleraar voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Vraag gerust eerst om een kosteloos kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Onze leraren starten graag met een goed plan van aanpak voor goede schoolcijfers. Zodra je de juiste bijlesdocent uit Rotterdam gevonden hebt, kan de vooruitgang beginnen!
Leerling krijgt bijles van een docent uit regio Rotterdam

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door nauwkeurig te selecteren hebben we veel vertrouwen in onze bijlesdocenten uit Rotterdam. Indien een bijles niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betaal je niks!
Docent naar jouw wensen

Docent naar jouw wensen

Kies op de vind docent pagina zelf de docent uit regio Rotterdam die bij jou past. Hierdoor is de kans groot dat de gekozen docent de aangewezen persoon is om je te helpen.
Wij staan altijd klaar!

Wij staan altijd klaar!

Via alle contactmogelijkheden is het team van bijlesaanhuis.nl bereikbaar voor goed advies over persoonlijke begeleiding in regio Rotterdam. Zij weten precies welke bijlesleraar past bij jouw persoonlijke wensen.
undefined

undefined

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden