×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Bijles Rotterdam

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Begeleiding in Rotterdam

Op de vind docent pagina boek je zelf eenvoudig de bijlesdocent uit regio Rotterdam die het best bij jouw wensen past. Voor vragen over onze docenten zijn we graag beschikbaar om te begeleiden bij het maken van de keuze. Via onderstaande button selecteer en boek je zelf de docent naar jouw keuze.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Docent en leerling

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen.
Docent en leerling

Onze voordelen

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

Docenten voor het Voortgezet en primair onderwijs

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs heeft Bijles Aan Huis Rotterdam direct docenten klaar staan om hen te helpen bij alle denkbare problemen die ontstaan bij het zelfstandig maken van huiswerk of leren van toetsen. De vakken waarin wij bijles geven zijn onder andere Duits, natuurkunde, rekenen, Frans, wiskunde, Engels, Nederlands, bedrijfseconomie, economie, geschiedenis, biologie en scheikunde. Sinds kort geeft Bijles Aan Huis Rotterdam ook bijles aan leerlingen van het primair onderwijs. Veel docenten van de Pabo zijn erg enthousiast om hun studie vroegtijdig in praktijk te brengen en zijn didactisch bijzonder sterk. Zij helpen onze leerlingen graag bij onderwerpen zoals rekenen en taal of bereiden je voor op de entreetoets of centrale eindtoets, voorheen citotoets.

Rotterdamse docenten

Bijles Aan Huis Rotterdam heeft inmiddels een betrouwbare reputatie opgebouwd, waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit is. Wij hebben onze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van kennis van het vak en de capaciteit om lesstof over te brengen op de leerling. Omdat veel van onze docenten zelf studeren, staan ze nog dicht bij de leerling en voelen ze goed aan waar hij/zij problemen problemen ondervindt. Deze docenten studeren zelf veelal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgen een studie die gerelateerd is aan het vak waarin zij bijles geven.
Docent en leerling

Individuele bijles of in groepjes

Naast 1-op-1 bijles is het ook mogelijk om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in groepjes te krijgen. Indien extra leerlingen aanschuiven, blijft het totaalbedrag voor de les gelijk, zodat iedere leerling een grote korting krijgt. EΓ©n leerling boekt de bijles en vraagt van te voren goedkeuring bij de docent om meerdere extra leerlingen deel te laten nemen. Voor huiswerkbegeleiding adviseren wij individuele bijles, omdat deze begeleiding erg leerling specifiek is.
Docent en leerling

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.