×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles Amsterdam
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Waarom Bijles Aan Huis?
Gemiddeld groeiden leerlingen van Bijles Aan Huis naar veel betere schoolresultaten, van een 4,2 naar een 7,1. Dit bereikten we door bijlesdocenten te selecteren op basis van vakkennis en didactische vaardigheden. Je boekt al een bijles vanaf 14,00 per lesuur, afhankelijk van het type docent.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Bijlesdocenten uit regio Amsterdam
Op de vind docent pagina kies je zelf gemakkelijk de docent die bij jou past. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan begeleiden we graag bij het maken van je keuze. Zo weet je zeker dat je de juiste bijlesdocent vindt. De docent komt zonder inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten bij jou thuis. Ook in omringende woonplaatsen van Amsterdam komen onze bijlesdocenten graag bij jou aan huis, zoals in Amstelveen en Diemen.

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles voor meerdere vakken
Bijles Aan Huis begon als een klein initiatief voor de vakken Engels en wiskunde. Inmiddels geven de Amsterdamse docenten van Bijles Aan Huis bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in vrijwel alle vakken van de middelbare school: biologie, economie, geschiedenis, wiskunde, natuurkunde, rekenen, scheikunde, Engels, Frans, aardrijkskunde, Spaans, Grieks, bedrijfseconomie, Nederlands, Latijn en Duits. Omdat sommige vakken erg gerelateerd zijn aan elkaar, heeft Bijles Aan Huis ook docenten die in meer dan één vak bijles geven. Zodoende hoef je niet altijd twee verschillende docenten te boeken voor twee aparte vakken.
Docent en leerling
Huiswerkbegeleiding en examentraining
Naast reguliere bijles, biedt Bijles Aan Huis ook huiswerkbegeleiding en examentraining in regio Amsterdam. Bij huiswerkbegeleiding ligt de focus meer op het leren leren en relatief minder op de inhoud van de lesstof. Het krijgen van huiswerkbegeleiding heeft profijt voor leerlingen die bijvoorbeeld moeite hebben met plannen en structuur. Onze docenten die reguliere bijles geven, hebben een meer inhoudelijke kennis van het vak waarin zij gespecialiseerd zijn.
Docent en leerling
Docent en leerling
Zorgvuldig geselecteerde bijlesdocenten
Bij Bijles Aan Huis Amsterdam worden alleen de beste docenten toegelaten, zodat we alle vertrouwen hebben in de kwaliteit en inzet van de docenten die je kan boeken op onze website. Naar aanleiding van het bestuderen van het CV, een motivatie en het hebben van een intake-gesprek wordt afgewogen of een docent voldoet aan onze kwaliteitseisen. Door deze gedegen manier van selecteren, hebben we veel vertrouwen in onze docenten; voldoet een bijles niet aan de kwaliteitseisen die wij opstelling in onze voorwaarden, dan betalen wij de bijles. Zo ben je bij Bijles Aan Huis altijd verzekerd van docenten die er alles aan kunnen doen om jou te helpen aan betere schoolresultaten.
Docent en leerling

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

4,8 of 5 beoordeling op Google

4,8/5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!