085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Amsterdam

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Amsterdam

Waarom Bijles Aan Huis?

Vind de bijlesdocent uit Amsterdam die bij jou past!

Bijna altijd groeiden leerlingen van Bijles Aan Huis naar veel betere schoolresultaten, gemiddeld van een 4,2 naar een 7,1. Dit bereikten we door bijlesdocenten te selecteren op basis van vakkennis en didactische vaardigheden. Je boekt al een bijles vanaf 18,- per uur, afhankelijk van het type docent.

Vind direct een docent in Amsterdam voor bijles wanneer het jou uitkomt door te klikken op de onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis in Amsterdam

Online bijles in Amsterdam

Naast bijlessen bij jou thuis, kunnen online bijlessen je helpen om je beter voor te bereiden op toetsen. Bij het boeken van een bijles geef je aan of je een online bijles wilt of dat je liever hebt dat de bijlesleraar bij je aan huis komt. Na het boeken van een online bijles krijg je vanzelf toegang tot ons bijles platform.

Het platform is speciaal gemaakt voor het geven van onderwijs, waardoor het beter werkt dan bijvoorbeeld Skype. Zo kun je samen met de docent aantekenen van de lesstof maken in het scherm en deel je eenvoudig je boek. Meer informatie over alle voordelen die dit platform heeft, vind je op de online bijles pagina.

Bijlesdocenten uit regio Amsterdam

Op de vind docent pagina kies je zelf gemakkelijk de docent die bij jou past. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan begeleiden we graag bij het maken van je keuze. Zo weet je zeker dat je de juiste bijlesdocent vindt. De docent komt zonder inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten bij jou thuis. Ook in omringende woonplaatsen van Amsterdam komen onze bijlesdocenten graag bij jou aan huis, zoals in Amstelveen en Diemen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Amsterdam een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers in Amsterdamerdam

Bijles voor meerdere vakken

Bijles Aan Huis begon als een klein initiatief voor de vakken Engels en wiskunde. Inmiddels geven de Amsterdamse bijlesdocenten van Bijles Aan Huis bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle belangrijke vakken van de middelbare school. Kijk op de betreffende vakpagina’s voor meer informatie over bijles Engels, bijles Nederlands, bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Daarnaast geven ze aardrijkskunde, bedrijfseconomie, biologie, Duits, economie, Frans, geschiedenis, Grieks, Latijn, rekenen en Spaans.

Omdat sommige vakken erg gerelateerd zijn aan elkaar, heeft Bijles Aan Huis Amsterdam ook docenten die in meer dan één vak bijles geven. Zodoende hoef je niet altijd twee verschillende docenten te boeken voor twee aparte vakken.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Amsterdam

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast reguliere bijles, biedt Bijles Aan Huis ook huiswerkbegeleiding en examentraining in regio Amsterdam. Bij huiswerkbegeleiding ligt de focus meer op het leren leren en relatief minder op de inhoud van de lesstof. Het volgen van bijles huiswerkbegeleiding levert profijt op voor leerlingen die bijvoorbeeld moeite hebben met plannen en structuur. Meer informatie over huiswerkbegeleiding is te vinden op de betreffende pagina.
Een scholier uit Amsterdam wordt beter door bijles

Zorgvuldig geselecteerde bijlesdocenten

Bij Bijles Aan Huis Amsterdam worden alleen de beste docenten toegelaten, zodat we alle vertrouwen hebben in de kwaliteit en inzet van de docenten die je kan boeken op onze website. Na het bestuderen van het cv, de motivatie en het hebben van een intake-gesprek wordt afgewogen of een docent voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Door deze gedegen manier van selecteren, hebben we veel vertrouwen in onze docenten; voldoet een bijles niet aan de kwaliteitseisen die wij opstellen in onze voorwaarden, dan betalen wij de bijles. Zo ben je bij Bijles Aan Huis Amsterdam altijd verzekerd van docenten die er alles aan kunnen doen om jou te helpen aan betere schoolresultaten.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.