Bijles Amsterdam

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

undefined

Lnterview bijlesdocent en leerling (lang)

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Wil je begeleiding bij jou thuis in regio Amsterdam, die persoonlijk op jou is afgestemd? Maak keuze uit betrouwbare docenten, gebaseerd op docentenprofielen. Ons team geeft je graag advies op maat, dan weet je dat jij de juiste bijlesleraar kiest!
2
Reserveer de bijlesdocent

Reserveer de bijlesdocent

Maak meteen een afspraak met de docent voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Boek gerust eerst zonder kosten een kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Onze bijlesleraren starten graag met een goed plan van aanpak richting betere schoolprestaties. Zodra je de juiste docent uit regio Amsterdam gevonden hebt, kan de vooruitgang beginnen!
Online bijles bij Bijles Aan Huis in Amsterdam

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door zorgvuldig te selecteren hebben we vertrouwen in onze docenten uit Amsterdam. Als een bijles niet in lijn was met onze kwaliteitseisen, dan betalen wij die bijles!
Begeleiding op jou afgestemd

Begeleiding op jou afgestemd

Selecteer zelf uit onze bijlesdocenten uit Amsterdam. Je hebt de bijlesleraar zelf gekozen, waardoor de kans groter is dat de docent de aangewezen persoon is om je te helpen.
Vraag ons gerust!

Vraag ons gerust!

Op alle kanalen is het team van Bijles Aan Huis bereikbaar voor betrouwbaar advies voor bijles in Amsterdam. Zij weten als geen ander welke docent het best aan jou geadviseerd kan worden.
undefined

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden