085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Amsterdam

Vind de bijlesdocent uit Amsterdam die bij jou past!

1

Online bijles in Amsterdam

Naast bijlessen bij jou thuis, kunnen online bijlessen je helpen om je beter voor te bereiden op toetsen. Bij het boeken van een bijles geef je aan of je een online bijles wilt of dat je liever hebt dat de bijlesleraar bij je aan huis komt. Na het boeken van een online bijles krijg je vanzelf toegang tot ons bijles platform.

Het platform is speciaal gemaakt voor het geven van onderwijs, waardoor het beter werkt dan bijvoorbeeld Skype. Zo kun je samen met de docent aantekenen van de lesstof maken in het scherm en deel je eenvoudig je boek. Meer informatie over alle voordelen die dit platform heeft, vind je op de online bijles pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Wil je begeleiding bij jou thuis in regio Amsterdam, die persoonlijk op jou is afgestemd? Maak keuze uit betrouwbare docenten, gebaseerd op docentenprofielen. Ons team geeft je graag advies op maat, dan weet je dat jij de juiste bijlesleraar kiest!
2
Reserveer de bijlesdocent

Reserveer de bijlesdocent

Maak meteen een afspraak met de docent voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Boek gerust eerst zonder kosten een kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Onze bijlesleraren starten graag met een goed plan van aanpak richting betere schoolprestaties. Zodra je de juiste docent uit regio Amsterdam gevonden hebt, kan de vooruitgang beginnen!
1

Waarom Bijles Aan Huis?

Bijna altijd groeiden leerlingen van Bijles Aan Huis naar veel betere schoolresultaten, gemiddeld van een 4,2 naar een 7,1. Dit bereikten we door bijlesdocenten te selecteren op basis van vakkennis en didactische vaardigheden. Je boekt al een bijles vanaf 18,- per uur, afhankelijk van het type docent.

Vind direct een docent in Amsterdam voor bijles wanneer het jou uitkomt door te klikken op de onderstaande button.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten uit regio Amsterdam

Op de vind docent pagina kies je zelf gemakkelijk de docent die bij jou past. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan begeleiden we graag bij het maken van je keuze. Zo weet je zeker dat je de juiste bijlesdocent vindt. De docent komt zonder inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten bij jou thuis. Ook in omringende woonplaatsen van Amsterdam komen onze bijlesdocenten graag bij jou aan huis, zoals in Amstelveen en Diemen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door zorgvuldig te selecteren hebben we vertrouwen in onze docenten uit Amsterdam. Als een bijles niet in lijn was met onze kwaliteitseisen, dan betalen wij die bijles!
Begeleiding op jou afgestemd

Begeleiding op jou afgestemd

Selecteer zelf uit onze bijlesdocenten uit Amsterdam. Je hebt de bijlesleraar zelf gekozen, waardoor de kans groter is dat de docent de aangewezen persoon is om je te helpen.
Vraag ons gerust!

Vraag ons gerust!

Op alle kanalen is het team van Bijles Aan Huis bereikbaar voor betrouwbaar advies voor bijles in Amsterdam. Zij weten als geen ander welke docent het best aan jou geadviseerd kan worden.
1

Bijles voor meerdere vakken

Bijles Aan Huis begon als een klein initiatief voor de vakken Engels en wiskunde. Inmiddels geven de Amsterdamse bijlesdocenten van Bijles Aan Huis bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle belangrijke vakken van de middelbare school.

Omdat sommige vakken erg gerelateerd zijn aan elkaar, heeft Bijles Aan Huis Amsterdam ook docenten die in meer dan één vak bijles geven. Zodoende hoef je niet altijd twee verschillende docenten te boeken voor twee aparte vakken.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Amsterdam

Huiswerkbegeleiding en examentraining in Amsterdam

Naast reguliere bijles, biedt Bijles Aan Huis ook huiswerkbegeleiding en examentraining in regio Amsterdam. Bij huiswerkbegeleiding ligt de focus meer op het leren leren en relatief minder op de inhoud van de lesstof. Het volgen van bijles huiswerkbegeleiding levert profijt op voor leerlingen die bijvoorbeeld moeite hebben met plannen en structuur. Meer informatie over huiswerkbegeleiding is te vinden op de betreffende pagina.

Zorgvuldig geselecteerde bijlesdocenten

Bij Bijles Aan Huis Amsterdam worden alleen de beste docenten toegelaten, zodat we alle vertrouwen hebben in de kwaliteit en inzet van de docenten die je kan boeken op onze website. Na het bestuderen van het cv, de motivatie en het hebben van een intake-gesprek wordt afgewogen of een docent voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Door deze gedegen manier van selecteren, hebben we veel vertrouwen in onze docenten; voldoet een bijles niet aan de kwaliteitseisen die wij opstellen in onze voorwaarden, dan betalen wij de bijles. Zo ben je bij Bijles Aan Huis Amsterdam altijd verzekerd van docenten die er alles aan kunnen doen om jou te helpen aan betere schoolresultaten.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!