085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Den Haag

Vind de bijlesdocent uit Den Haag die bij jou past!

1

Vooruitgang boeken in regio Den Haag

Bij Bijles Aan Huis boek je een docent uit regio Den Haag na enkele kliks op onze site. Wij kennen onze docenten en kunnen zodoende meer informatie geven, zodat je beter kan afwegen welke docent het meest geschikt is om aan jouw wensen te voldoen. Neem dus gerust eerst contact met ons op!

Wil je liever gelijk zelf al op zoek naar een geschikte docent? Dan kan dat via onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in Den Haag? Vind de docent die het best bij jouw wensen past, gebaseerd op het docentenprofiel op deze site. Onze helpdesk adviseert je graag persoonlijk, zodat de docent voldoet aan je wensen.
2
Docent boeken

Docent boeken

Boek een kosteloos kennismakingsgesprek met je favoriete bijlesleraar, zonder verplichtingen! Of doe gelijk een bijlesverzoek in de kalender van de docent naar wens.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de geschikte docent uit regio Den Haag geboekt? Dan kan de route naar goede schoolcijfers starten! Onze docenten beginnen graag met een goed plan van aanpak.
1

Online bijles in Den Haag

Het online bijles platform van Bijles Aan Huis is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding aan alle scholieren van de basisschool en middelbare school. Zoals je kunt zien in de video werkt het fijner dan platforms zoals Skype, omdat je samen met de tutor in het online digitale schoolbord aantekenen kunt maken. Daarnaast kun je je boek uploaden in het scherm, zodat je samen het huiswerk kunt maken of toetsen kunt voorbereiden. Meer informatie over online bijles vind je op onze online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten buiten Den Haag

Naast Den Haag komen onze docenten ook aan huis in omringende gemeenten zoals Delft, Rotterdam, Wassenaar, Voorburg, Leiden en Alphen aan den Rijn. Zij reizen graag, zodat ook leerlingen uit de regio geholpen kunnen worden door middel van de juiste begeleiding. Zie direct welke docenten er in jouw regio beschikbaar zijn op onze vind docent pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Uitgebreid en zorgvuldig selecteren leidde bij ons tot veel vertrouwen in onze bijlesdocenten uit Den Haag en omstreken. Was een les niet in lijn met onze kwaliteitseisen? Dan betaalt de leerling niet voor deze bijles!
Kies zelf een docent

Kies zelf een docent

Op onze website kies jij de bijlesleraar uit Den Haag en omstreken die goed aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Zodoende word je goed begeleid richting betere schoolprestaties.
Wil je advies?

Wil je advies?

Via de chat, WhatsApp of de telefoon zijn we graag beschikbaar voor goed advies omtrent extra ondersteuning in Den Haag en de woonplaatsen ernaast. Wij weten exact welke studiebegeleider de juiste match is voor jouw unieke wensen.
1

Bijles voor meer dan één vak

De afgelopen periode hebben steeds meer bekwame docenten uit Den Haag zich aangesloten bij Bijles Aan Huis Den Haag, waardoor wij inmiddels bijles geven in onder andere de volgende vakken van de middelbare school: bijles scheikunde, bijles natuurkunde, bijles Nederlands, bijles Engels en bijles wiskunde. Bekijk hier alle vakken.

Voor leerlingen die bijles willen in meerdere vakken die gerelateerd zijn aan elkaar, kan het handig zijn om één docent te selecteren die bijles geeft in deze vakken. Wij hebben deze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van het feit dat ze zowel de didactische vaardigheden als de kennis bezitten om de lesstof van deze vakken over te brengen op onze leerlingen.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Den Haag

Ook basisschool

Naast bijles voor scholieren van de middelbare school, ontstaat er een steeds grotere vraag naar bijles of studiebegeleiding voor basisscholieren. Onze geselecteerde docenten uit regio Den Haag helpen bijvoorbeeld graag bij de voorbereiding op de Entreetoets of de Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets). Onze docenten voor de basisschool zijn relatief meer geselecteerd op basis van didactische vaardigheden, waardoor zij een goed gevoel hebben voor datgene waar een basisschoolleerling moeilijkheden bij ondervindt.

Onze Haagse docenten zijn vaak direct beschikbaar om samen met jou betere schoolresultaten te halen voor moeilijke onderwerpen, zoals rekenen en taal. Meer informatie over bijles bekijk je op de basisschool pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!