×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Bijles Den Haag

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Vooruitgang boeken in regio Den Haag

Bij Bijles Aan Huis boek je een docent uit regio Den Haag na enkele kliks op onze site. Wij kennen onze docenten en kunnen zodoende meer informatie geven, zodat je beter kan afwegen welke docent het meest geschikt is om aan jouw wensen te voldoen, dus neem gerust eerst contact met ons op!

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten buiten Den Haag

Naast Den Haag komen onze docenten ook aan huis in omringende gebieden zoals Delft, Rotterdam, Wassenaar, Voorburg, Leiden en Alphen aan den Rijn. Zij reizen graag, zodat ook leerlingen uit de regio geholpen kunnen worden door middel van de juiste begeleiden

Onze voordelen

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

Bijles voor meer dan één vak

De afgelopen periode hebben steeds meer bekwame docenten uit Den Haag zich aangesloten bij Bijles Aan Huis Den Haag, waardoor wij inmiddels bijles geven in onder andere de volgende vakken van de middelbare school: scheikunde, Duits, Grieks, Nederlands, Latijn, aardrijkskunde, Spaans, economie, rekenen, biologie, bedrijfseconomie, Frans, Engels, wiskunde, geschiedenis en natuurkunde. Voor leerlingen die bijles willen in meerdere vakken die gerelateerd zijn aan elkaar, kan het handig zijn om één docent te selecteren die bijles geeft in deze vakken. Wij hebben deze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van het feit dat ze zowel de didactische vaardigheden als de kennis bezitten om de lesstof van deze vakken over te brengen op onze leerlingen.
Docent en leerling

Ook basisschool

Naast bijles voor scholieren van de middelbare school, ontstaat een steeds grotere vraag naar bijles of studiebegeleiding voor basisscholieren. Onze geselecteerde docenten uit regio Den Haag helpen bijvoorbeeld graag bij de voorbereiding op de entreetoets of de centrale eindtoets (voorheen citotoets). Onze docenten voor de basisschool zijn relatief meer geselecteerd op basis van didactische vaardigheden, zodat zij een goed gevoel hebben bij waar een basisschoolleerling moeilijkheden ondervindt. Onze Haagse docenten zijn vaak direct beschikbaar om samen met jou betere schoolresultaten te halen voor moeilijke alle onderwerpen, zoals rekenen en taal. Bekijk onze docenten op de vind docent pagina of laat je eerst door ons adviseren.
Docent en leerling
Docent en leerling

De kosten

Bij Bijles Aan Huis hanteren we geen minimaal aantal lessen, zodat je alleen een docent boekt wanneer begeleiding gewenst is. Een bijlesdocent in regio Den Haag boek je al vanaf 14,00 per lesuur, zonder inschrijfkosten en vaak ook zonder reiskosten. Het exacte tarief hangt af van het type docent, welke zijn beschreven op de tarieven pagina.
Docent en leerling

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.