085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Den Haag

Vind de bijlesdocent uit Den Haag die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Den Haag

Vooruitgang boeken in regio Den Haag

Bij Bijles Aan Huis boek je een docent uit regio Den Haag na enkele kliks op onze site. Wij kennen onze docenten en kunnen zodoende meer informatie geven, zodat je beter kan afwegen welke docent het meest geschikt is om aan jouw wensen te voldoen. Neem dus gerust eerst contact met ons op!

Wil je liever gelijk zelf al op zoek naar een geschikte docent? Dan kan dat via onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in Den Haag, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis in Den Haag

Online bijles in Den Haag

Het online bijles platform van Bijles Aan Huis is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding aan alle scholieren van de basisschool en middelbare school. Zoals je kunt zien in de video werkt het fijner dan platforms zoals Skype, omdat je samen met de tutor in het online digitale schoolbord aantekenen kunt maken. Daarnaast kun je je boek uploaden in het scherm, zodat je samen het huiswerk kunt maken of toetsen kunt voorbereiden. Meer informatie over online bijles vind je op onze online bijles pagina.

Docenten buiten Den Haag

Naast Den Haag komen onze docenten ook aan huis in omringende gemeenten zoals Delft, Rotterdam, Wassenaar, Voorburg, Leiden en Alphen aan den Rijn. Zij reizen graag, zodat ook leerlingen uit de regio geholpen kunnen worden door middel van de juiste begeleiding. Zie direct welke docenten er in jouw regio beschikbaar zijn op onze vind docent pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers in Den Haag

Bijles voor meer dan één vak

De afgelopen periode hebben steeds meer bekwame docenten uit Den Haag zich aangesloten bij Bijles Aan Huis Den Haag, waardoor wij inmiddels bijles geven in onder andere de volgende vakken van de middelbare school: bijles scheikunde, bijles natuurkunde, bijles Nederlands, bijles Engels en bijles wiskunde. Maar ook in vakken zoals aardrijkskunde, Spaans, Grieks, rekenen, biologie, economie, bedrijfseconomie, Frans, Latijn, geschiedenis en Duits.

Voor leerlingen die bijles willen in meerdere vakken die gerelateerd zijn aan elkaar, kan het handig zijn om één docent te selecteren die bijles geeft in deze vakken. Wij hebben deze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van het feit dat ze zowel de didactische vaardigheden als de kennis bezitten om de lesstof van deze vakken over te brengen op onze leerlingen.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Den Haag

Ook basisschool

Naast bijles voor scholieren van de middelbare school, ontstaat er een steeds grotere vraag naar bijles of studiebegeleiding voor basisscholieren. Onze geselecteerde docenten uit regio Den Haag helpen bijvoorbeeld graag bij de voorbereiding op de Entreetoets of de Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets). Onze docenten voor de basisschool zijn relatief meer geselecteerd op basis van didactische vaardigheden, waardoor zij een goed gevoel hebben voor datgene waar een basisschoolleerling moeilijkheden bij ondervindt.

Onze Haagse docenten zijn vaak direct beschikbaar om samen met jou betere schoolresultaten te halen voor moeilijke onderwerpen, zoals rekenen en taal. Meer informatie over bijles bekijk je op de basisschool pagina.
Een student krijgt bijles in Den Haag

De kosten

Bij Bijles Aan Huis hanteren we geen minimum aantal lessen, zodat je alleen een docent boekt wanneer begeleiding gewenst is. Een bijlesdocent in regio Den Haag boek je zonder inschrijfkosten en vaak ook zonder reiskosten. Het exacte tarief hangt af van het type docent, welke zijn beschreven op de tarieven pagina. We hebben bijlespakketten tegen een voordeliger tarief, zodat bijles voor steeds meer ouders betaalbaar wordt.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.