Bijles Den Haag

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

undefined

Lnterview bijlesdocent en leerling (lang)

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in Den Haag? Vind de docent die het best bij jouw wensen past, gebaseerd op het docentenprofiel op deze site. Onze helpdesk adviseert je graag persoonlijk, zodat de docent voldoet aan je wensen.
2
Docent boeken

Docent boeken

Boek een kosteloos kennismakingsgesprek met je favoriete bijlesleraar, zonder verplichtingen! Of doe gelijk een bijlesverzoek in de kalender van de docent naar wens.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de geschikte docent uit regio Den Haag geboekt? Dan kan de route naar goede schoolcijfers starten! Onze docenten beginnen graag met een goed plan van aanpak.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Uitgebreid en zorgvuldig selecteren leidde bij ons tot veel vertrouwen in onze bijlesdocenten uit Den Haag en omstreken. Was een les niet in lijn met onze kwaliteitseisen? Dan betaalt de leerling niet voor deze bijles!
Kies zelf een docent

Kies zelf een docent

Op onze website kies jij de bijlesleraar uit Den Haag en omstreken die goed aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Zodoende word je goed begeleid richting betere schoolprestaties.
Wil je advies?

Wil je advies?

Via de chat, WhatsApp of de telefoon zijn we graag beschikbaar voor goed advies omtrent extra ondersteuning in Den Haag en de woonplaatsen ernaast. Wij weten exact welke studiebegeleider de juiste match is voor jouw unieke wensen.

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.
undefined

Wat ouders en leerlingen van ons vinden