Bijles Biologie

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Lnterview bijlesdocent en leerling (lang)

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding voor het schoolvak biologie, speciaal op jou afgestemd? Kies zelf uit nauwkeurig geselecteerde bijlesleraren aan de hand van docentenprofielen op de site. Wij adviseren graag bij het maken van een keuze uit de beste bijlesleraren!
2
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Bijles Aan Huis geeft de mogelijkheid om eerst een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de docent te hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak voor bijles te boeken.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de gewenste docent voor biologie is gevonden, kan de vooruitgang beginnen. Bijlesdocenten van Bijles Aan Huis beginnen altijd met een goed plan van aanpak.
undefined

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We zijn overtuigd van de kwaliteit die de docenten van Bijles Aan Huis leveren. Indien de bijles biologie niet voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen, dan zijn de kosten voor de bijles voor ons!
Bijlesleraar op jou afgestemd

Bijlesleraar op jou afgestemd

Selecteer zelf de bijlesleraar voor het vak biologie die goed bij je past. Omdat de docent aansluit op jouw wensen, weet je dat je uitstekend voorbereid bent voor biologie.
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Via de chat, WhatsApp en de telefoon is onze helpdesk bereikbaar voor advies op maat over aanvullend onderwijs. Ons team is getraind om scholieren en bijlesleraren op de juiste manier te koppelen.

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden