085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Biologie

Vind de bijlesdocent biologie die bij jou past!

1

Waarom biologie bij Bijles Aan Huis?

Bij Bijles Aan Huis kies je zelf de docent die bij jouw wensen past. In steeds meer woonplaatsen hebben we voor biologie meerdere docenten beschikbaar die aan huis komen. Zij zijn door middel van een selectieprocedure geselecteerd op basis van zowel hun kennis van biologie als de vaardigheden om deze kennis over te dragen aan leerlingen.

Via onderstaande button, bekijk en boek je direct de biologie docent die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding voor het schoolvak biologie, speciaal op jou afgestemd? Kies zelf uit nauwkeurig geselecteerde bijlesleraren aan de hand van docentenprofielen op de site. Wij adviseren graag bij het maken van een keuze uit de beste bijlesleraren!
2
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Bijles Aan Huis geeft de mogelijkheid om eerst een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de docent te hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak voor bijles te boeken.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de gewenste docent voor biologie is gevonden, kan de vooruitgang beginnen. Bijlesdocenten van Bijles Aan Huis beginnen altijd met een goed plan van aanpak.
1

Online bijles biologie

Online bijles heeft meerdere voordelen, zoals het later kunnen terugkijken van alles wat je geleerd hebt tijdens de bijles. Daarnaast heb je een nog ruimere keuze aan docenten, omdat de bijlesleraar niet per se uit de buurt hoeft te komen.

Het voordeel van online bijles bij Bijles Aan Huis is het gebruik van het online bijlesplatform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Meer informatie over persoonlijke begeleiding door middel van online bijles vind je op de online bijles pagina.
Een student krijgt bijles biologie

1-op-1, maar ook in groepjes

Naast 1-op-1 bijles is het ook mogelijk dat meerdere leerlingen aanschuiven bij bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. De prijs blijft dan gelijk, waardoor de kosten door meerdere leerling gedeeld kunnen worden.

Slechts één leerling boekt de bijles en dient hierbij het verzoek bij de docent in om meerdere leerlingen deel te laten nemen. Vervolgens regelen de verschillende leerlingen de kosten onderling.

Dit principe geldt niet alleen voor biologie, maar voor alle vakken van het voortgezet onderwijs en de basisschool. Hierdoor wordt ondersteunend onderwijs door middel van bijlessen betaalbaar voor een groter deel van Nederland. Lees voor meer informatie onze algemene bijles pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We zijn overtuigd van de kwaliteit die de docenten van Bijles Aan Huis leveren. Indien de bijles biologie niet voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen, dan zijn de kosten voor de bijles voor ons!
Bijlesleraar op jou afgestemd

Bijlesleraar op jou afgestemd

Selecteer zelf de bijlesleraar voor het vak biologie die goed bij je past. Omdat de docent aansluit op jouw wensen, weet je dat je uitstekend voorbereid bent voor biologie.
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Via de chat, WhatsApp en de telefoon is onze helpdesk bereikbaar voor advies op maat over aanvullend onderwijs. Ons team is getraind om scholieren en bijlesleraren op de juiste manier te koppelen.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Ruime mogelijkheid aan examentraining

Bijles Aan Huis biedt examentrainingen gedurende het hele schooljaar. De examentrainingen worden afhankelijk van de wensen van de leerling samengesteld. Resultaten uit het verleden tonen aan dat het oefenen met oude examens het meest effectief is. Hierbij is het van belang dat de examenkandidaat eerst zelfstandig enkele examenopgaven maakt, waarna deze opdrachten samen met de bijlesdocent besproken worden. Examentrainingen worden gegeven op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo.

Examenkandidaten die moeite hebben met biologie vinden vaak ook vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde moeilijk. Daarom heeft Bijles Aan Huis enkele docenten die naast biologie ook examentraining bijles wiskunde, bijles natuurkunde of bijles scheikunde geven. Neem een kijkje op de betreffende vakpagina voor meer specifieke info over het vak.

Voornaamste locaties

De bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining van Bijles Aan Huis vindt plaats bij de leerling thuis. Inmiddels geven onze docenten bijles in alle 12 provincies. Bekijk hier onze locaties.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Onze Mogelijkheden

Bijleslocatie