085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Biologie

Vind de bijlesdocent biologie die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een student krijgt bijles biologie

Waarom biologie bij Bijles Aan Huis?

Bij Bijles Aan Huis kies je zelf de docent die bij jouw wensen past. In steeds meer woonplaatsen hebben we voor biologie meerdere docenten beschikbaar die aan huis komen. Zij zijn door middel van een selectieprocedure geselecteerd op basis van zowel hun kennis van biologie als de vaardigheden om deze kennis over te dragen aan leerlingen.

Via onderstaande button, bekijk en boek je direct de biologie docent die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles biologie, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Online bijles biologie

Online bijles heeft meerdere voordelen, zoals het later kunnen terugkijken van alles wat je geleerd hebt tijdens de bijles. Daarnaast heb je een nog ruimere keuze aan docenten, omdat de bijlesleraar niet per se uit de buurt hoeft te komen.

Het voordeel van online bijles bij Bijles Aan Huis is het gebruik van het online bijlesplatform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Meer informatie over persoonlijke begeleiding door middel van online bijles vind je op de online bijles pagina.
Een student krijgt bijles biologie

1-op-1, maar ook in groepjes

Naast 1-op-1 bijles is het ook mogelijk dat meerdere leerlingen aanschuiven bij bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. De prijs blijft dan gelijk, waardoor de kosten door meerdere leerling gedeeld kunnen worden.

Slechts één leerling boekt de bijles en dient hierbij het verzoek bij de docent in om meerdere leerlingen deel te laten nemen. Vervolgens regelen de verschillende leerlingen de kosten onderling.

Dit principe geldt niet alleen voor biologie, maar voor alle vakken van het voortgezet onderwijs en de basisschool. Hierdoor wordt ondersteunend onderwijs door middel van bijlessen betaalbaar voor een groter deel van Nederland. Lees voor meer informatie onze algemene bijles pagina.

Ruime mogelijkheid aan examentraining

Bijles Aan Huis biedt examentrainingen gedurende het hele schooljaar. De examentrainingen worden afhankelijk van de wensen van de leerling samengesteld. Resultaten uit het verleden tonen aan dat het oefenen met oude examens het meest effectief is. Hierbij is het van belang dat de examenkandidaat eerst zelfstandig enkele examenopgaven maakt, waarna deze opdrachten samen met de bijlesdocent besproken worden. Examentrainingen worden gegeven op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo.

Examenkandidaten die moeite hebben met biologie vinden vaak ook vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde moeilijk. Daarom heeft Bijles Aan Huis enkele docenten die naast biologie ook examentraining bijles wiskunde, bijles natuurkunde of bijles scheikunde geven. Neem een kijkje op de betreffende vakpagina voor meer specifieke info over het vak.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Voornaamste locaties

De bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining van Bijles Aan Huis vindt plaats bij de leerling thuis. Inmiddels geven onze docenten bijles in alle 12 provincies.

Met name in de volgende steden hebben we veel bijlesleerlingen mogen begeleiden: Breda, Arnhem, Groningen, Tilburg, Enschede, Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Helmond, Delft, Utrecht, Rotterdam, Maastricht, Amstelveen, Amsterdam, Dordrecht, Leiden, Hengelo, Nijmegen en Den Haag.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google
Registreer en boek een docent.