×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Biologie

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Uitleg van online bijles en waarom leerlingen en docenten online bijles zo fijn vinden.

Online bijles biologie

Online bijles heeft meerdere voordelen, zoals het later terugkijken van alles wat je geleerd hebt tijdens de bijles. Daarnaast heb je een nog ruimere keuze aan docenten, omdat de bijlesleraar niet per se uit de buurt hoeft te komen. Het voordeel van online bijles bij Bijles Aan Huis is het gebruik van het online bijles platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Meer informatie over persoonlijke begeleiding door middel van online bijles vind je op de online bijles pagina.
Een interview van een bijles leerling en een bijles docent terwijl een bijles plaatsvindt op de achtergrond.

1-op-1, maar ook in groepjes

Naast 1-op-1 bijles is het ook mogelijk dat meerdere leerlingen aanschuiven bij bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. De prijs blijft dan gelijk, waardoor de kosten over meerdere leerling gedeeld worden. Slechts één leerling boekt de bijles en dient hierbij het verzoek bij de docent in om meerdere leerlingen deel te laten nemen. Vervolgens regelen de verschillende leerlingen de kosten onderling. Dit principe geldt niet alleen voor biologie, maar voor alle vakken van het voortgezet onderwijs en de basisschool. Hierdoor wordt ondersteunend onderwijs door middel van bijlessen betaalbaar voor een groter deel van Nederland. Lees hier meer over onze bijles.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Ruime mogelijkheid aan examentraining

Bijles Aan Huis biedt examentrainingen gedurende het hele schooljaar. De examentrainingen worden afhankelijk van de wensen van de leerling samengesteld. Uit verleden resultaten is gebleken dat het oefenen van oude examens het meest effectief is. Hierbij is het van belang dat de examenkandidaat eerst zelfstandig enkele examenopgaven maakt, waarna deze opdrachten samen met de bijlesdocent besproken worden.

Examentrainingen worden gegeven op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Examenkandidaten die moeite hebben met biologie vinden vaak ook vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde moeilijk. Daarom heeft Bijles Aan Huis enkele docenten die naast biologie ook examentraining wiskunde, natuurkunde of scheikunde geven. Neem een kijkje op de betreffende vakpagina voor meer specifieke info over het vak.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Voornaamste locaties

De bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining van Bijles Aan Huis vindt plaats bij de leerling thuis. Inmiddels geven onze docenten bijles in alle 12 provincies. In met name de volgende steden hebben we veel bijlesleerlingen mogelijk begeleiden: Breda, Arnhem, Groningen, Tilburg, Enschede, Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Helmond, Delft, Utrecht, Rotterdam, Maastricht, Amstelveen, Amsterdam, Dordrecht, Leiden, Hengelo, Nijmegen en Den Haag. Via onderstaande button zie je direct welke biologie docenten jou kunnen helpen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
Registreer en boek een docent.