×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Dyscalculie

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

In steeds meer regio’s

Door uitbreiding en een uitgebreide selectie heeft Bijles Aan Huis in steeds meer woonplaatsen bijlesdocenten die zeer geschikt zijn om leerlingen te ondersteunen die begeleiding wensen om de problemen die worden veroorzaakt door dyscalculie te verhelpen of minimaliseren. Met name is deze woonplaatsen heeft Bijles Aan Huis doorgaans direct een docent beschikbaar om te begeleiden bij dit leerprobleem: Dordrecht, Leiden, Helmond, Tilburg, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Rotterdam, Breda, Hengelo, Delft, Enschede, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Nijmegen, Amstelveen, Eindhoven, Arnhem en Utrecht.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Remedial teachers

Leerlingen met dyscalculie hebben vaak baat bij remedial teaching. Remedial teaching biedt passend onderwijs op maat aan leerlingen die door bepaalde problemen moeite hebben met leren. Docenten van Bijles Aan Huis die gespecialiseerd zijn in remedial teaching begeleiden de leerlingen op een persoonlijke manier.
Een jongen haalt beter schoolcijfers met bijles

ADHD, PDD-NOS

Behalve voor leerlingen met dyscalculie, kan remedial teaching een uitkomst bieden voor leerlingen met beperkingen die het leren kunnen belemmeren zoals ADHD, PDD-NOS of bepaalde gedragsproblemen. Ook voor leerlingen met hoogbegaafdheid kan remedial teaching uitkomst bieden, omdat de leerling zodoende op een hoger niveau uitgedaagd kan worden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.