085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Huiswerkbegeleiding voor de basisschool

Vind de bijlesdocent huiswerkbegeleiding die bij jou past!

1

Waarom huiswerkbegeleiding bij Bijles Aan Huis?

Persoonlijke begeleiding van onze huiswerkbegeleiders voor de basisschool heeft meerdere voordelen, zoals de mogelijkheid om zelf een docent te kiezen. Hierdoor kun je zelf beoordelen of de docent past bij jouw wensen.

Via onderstaande button zie je zelf welke huiswerkbegeleiders voor de basisschool direct bij jou thuis of online beschikbaar zijn. Wil je liever eerst advies of hulp bij het boeken? In de chat rechtsonder is ons team van experts direct beschikbaar!

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Huiswerkbegeleiding voor basisschoolleerlingen

Wat houdt huiswerkbegeleiding voor de basisschool in?

Huiswerkbegeleiding lijkt op bijles, maar het heeft zeker verschillen. Bij huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, lijkt de nadruk met op plannen en het leren leren. Tevens gaat het bij huiswerkbegeleiding vaak niet om één vak, maar wordt aandacht besteed aan bijna alle vakken van de basisschool. Doordat de leerling leert hoe je slim kunt leren, heeft hij/zij ook op de langere termijn profijt van de huiswerkbegeleiding.
1

Ook online huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding krijg je nu ook online met het platform van Bijles Aan Huis. Dit platform is speciaal gemaakt voor het krijgen van bijles en onderwijs en is zeer geschikt voor scholieren van de basisschool. De leerling en bijlesdocent delen samen een online schoolbord waarbinnen aantekenen en huiswerk gemaakt kan worden. Met online bijles van Bijles Aan Huis profiteer je van veel voordelen, zodat lagere tarieven en de mogelijkheid om de huiswerkbegeleiding op te nemen. Meer informatie over het online bijles platform vind je hier.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een meisje krijgt huiswerkbegeleiding voor een schoolvak

Alle schoolvakken

Huiswerkbegeleiding voor de basisschool is mogelijk voor groep 3 tot en met groep 8. Hierbij hebben we begeleiders die kunnen helpen bij alle moeilijke vakken: rekenen, Nederlands, Engels, biologie, aardrijkskunde of geschiedenis. Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle docentbegeleiders die jouw kind kunnen helpen bij plannen, huiswerk maken en het voorbereiden op moeilijke toetsen.
Een jongen krijgt huiswerkbegeleiding van Bijles Aan Huis

Waarom Bijles Aan huis?

Bijles Aan Huis heeft een ander concept dan veel andere instituten. Vooraf vindt een zorgvuldige selectie plaats, zodat alleen de beste bijlesdocenten in aanmerking komen om bijles te geven. De leerling kan vervolgens zelf kiezen welke bijlesdocent het best bij de wensen past. Ondanks dat al onze leraren voldoen aan de kwaliteit die wij stellen voor het lesgeven, past de ene leraar beter bij een bepaalde leerling dan de andere leraar. Op die manier helpen wij leerlingen met het behalen van betere schoolcijfers.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.