085-1303558
×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Duits

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Online bijles Duits

Heb je hulp nodig voor het vak Duits en volg je de bijles liever online? Dan heeft Bijles Aan Huis de meest ideale vorm van online bijles. Behandel samen met de tutor de lesstof op het online digibord en maak samen aantekeningen. Krijg op die manier alle moeilijkheden van Duits onder de knie zoals tekstbegrip, grammatica en het leren woordjes. Het platform is geschikt voor alle leerlingen van de basisschool en middelbare school. Je boekt een online bijles voor het schoolvak Duits door te klikken op onderstaande button en daarna de zoekbalk naar je wens in te vullen. Wil je meer weten over hoe dit platform werkt? Kijk dan even op onze online bijles pagina.
Een student krijgt bijles Duits

Duits bijles

Docenten Duits van Bijles Aan Huis staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen met het beter beheersen van de taal en het beter scoren op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Onze docenten begeleiden ook graag bij het maken van huiswerk door middel van persoonlijke begeleiding.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
maak een afspraak bij bijles aan huis

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
betere schoolcijfers met bijles

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten voor vmbo, havo en vwo

Veel van onze docenten voor het vak Duits hebben ervaring op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Zij begrijpen dat de verschillende niveaus en leerjaren een verschillende aanpak vergen om het uiteindelijke doel van betere schoolresultaten voor het vak Duits te bereiken.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een leerling vindt Duits een moeilijk vak

In alle woonplaatsen bij jou thuis

De docenten van Bijles Aan Huis komen in bijna alle woonplaatsen van Nederland bij de leerling thuis. Ondanks dat veel van onze docenten Duits in de steden wonen, helpen zij graag leerlingen die verder weg wonen.

Door onze uitgebreide selectie van zeer bekwame docenten helpen we inmiddels leerling uit alle delen van Nederland. De docenten begeleiden je graag richting betere schoolresultaten aan de hand van persoonlijke bijles of huiswerkbegeleiding.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Duits

Duits leren

Duits leren bestaat voornamelijk uit drie belangrijke componenten: Duitse woordjes leren, grammatica en tekstbegrip. Voor leerlingen van de onderbouw ligt de nadruk op woordjes leren en grammatica. In de bovenbouw, vooral richting het eindexamen van de middelbare school, wordt tekstbegrip steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat een leerling vanaf de onderbouw tekstbegrip opbouwt, zodat reeds enige basis voor het eindexamen wordt gelegd. Bijles Aan Huis neemt graag deze belangrijke verantwoordelijk op zich.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Het vak Duits

De Duitse taal is zeer relevant voor veel Nederlanders. Omdat Duitsland met afstand ons belangrijkste handelspartner is, vinden veel bedrijven het belangrijk dat de Duitse taal goed wordt beheerst. Veel leerlingen hebben bij Duits moeite met naamvallen, tekstbegrip, uitspraak en effectief woordjes leren. Leerlingen die moeite hebben met Duits, blijken ook regelmatig moeite te hebben met andere talen. Naast bijles in de Duitse taal, hebben wij ook bijlesdocenten voor Nederlands, Engels, Frans en Latijn. Klik op het betreffende vak voor meer informatie.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.