×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Bijles Duits

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Duits bijles

Docenten Duits van Bijles Aan Huis staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen met het beter beheersen van de taal en het beter scoren op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Onze docenten begeleiden ook graag bij het maken van huiswerk door middel van persoonlijke begeleiding.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten voor vmbo, havo en vwo

Veel van onze docenten voor het vak Duits hebben ervaring op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Zij begrijpen dat de verschillende niveaus en leerjaren een verschillende aanpak vergen om het uiteindelijke doel van betere schoolresultaten voor het vak Duits te bereiken.

Onze voordelen

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling

In alle woonplaatsen bij jou thuis

De docenten van Bijles Aan Huis komen in bijna alle woonplaatsen van Nederland bij de leerling thuis. Ondanks dat veel van onze docenten Duits in de steden wonen, helpen zij graag leerlingen die verder weg wonen.

Door onze uitgebreide selectie van zeer bekwame docenten helpen we inmiddels leerling uit alle delen van Nederland. De docenten begeleiden je graag richting betere schoolresultaten aan de hand van persoonlijke bijles of huiswerkbegeleiding.
Docent en leerling
Docent en leerling

Duits leren

Duits leren bestaat voornamelijk uit drie belangrijke componenten: Duitse woordjes leren, grammatica en tekstbegrip. Voor leerlingen van de onderbouw ligt de nadruk op woordjes leren en grammatica. In de bovenbouw, vooral richting het eindexamen van de middelbare school, wordt tekstbegrip steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat een leerling vanaf de onderbouw tekstbegrip opbouwt, zodat reeds enige basis voor het eindexamen wordt gelegd. Bijles Aan Huis neemt graag deze belangrijke verantwoordelijk op zich.
Docent en leerling

Het vak Duits

De Duitse taal is zeer relevant voor veel Nederlanders. Omdat Duitsland met afstand ons belangrijkste handelspartner is, vinden veel bedrijven het belangrijk dat de Duitse taal goed wordt beheerst. Veel leerlingen hebben bij Duits moeite met naamvallen, tekstbegrip, uitspraak en effectief woordjes leren.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.