085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Duits

Vind de bijlesdocent Duits die bij jou past!

1

Duits bijles

Docenten Duits van Bijles Aan Huis staan klaar om leerlingen te helpen met het beter beheersen van de taal en het beter scoren op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Onze docenten begeleiden ook graag persoonlijk bij het maken van huiswerk.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Zoek je begeleiding voor het vak Duits, afgestemd op jouw wensen? Selecteer zelf uit excellente bijlesleraren aan de hand van hun profielen op de vind docent pagina. Wij adviseren graag persoonlijk, zodat je zeker weet dat je de juiste docent kiest!
2
Reserveer je docent

Reserveer je docent

Selecteer direct de gewenste bijlesdocent en maak gelijk een afspraak. Docenten bieden graag een gratis kennismakingsgesprek, zodat je zeker weet dat jullie bij elkaar passen.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Docenten Duits van Bijles Aan Huis starten graag met een goed plan van aanpak op weg naar betere schoolprestaties. Zodra je de juiste docent gevonden hebt, kan de vooruitgang beginnen!
1

Online bijles Duits

Heb je hulp nodig voor het vak Duits en volg je de bijles liever online? Dan heeft Bijles Aan Huis de meest ideale vorm van online bijles. Behandel samen met de tutor de lesstof op het online digibord en maak samen aantekeningen. Krijg op die manier alle moeilijkheden van Duits onder de knie zoals tekstbegrip, grammatica en het leren van woordjes.

Het platform is geschikt voor alle leerlingen van de basis- en middelbare school. Je boekt een online bijles voor het schoolvak Duits door te klikken op onderstaande button en daarna de zoekbalk naar je wens in te vullen. Wil je meer weten over hoe dit platform werkt? Kijk dan even op onze online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten voor vmbo, havo en vwo

Veel van onze docenten voor het vak Duits hebben ervaring op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Zij begrijpen dat de verschillende niveaus en leerjaren een verschillende aanpak vergen om het uiteindelijke doel van betere schoolresultaten voor het vak Duits te bereiken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We geloven in de goede kwaliteit die onze bijlesleraren leveren. Indien de bijles Duits niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betaal je niks!
Afgestemd op je wensen

Afgestemd op je wensen

Maak zelf een keuze uit docenten voor de moeilijke taal Duits. Omdat de docent door jou is uitgekozen, weet je zeker dat deze docent bij je past en je goed helpt met je schoolwerk.
Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Via de telefoon, chat en WhatsApp zijn onze medewerkers op de helpdesk bereikbaar voor advies op maat voor begeleiding in de Duitse taal. Ons team is getraind om scholieren en bijlesleraren goed te matchen.
Een leerling vindt Duits een moeilijk vak

In alle woonplaatsen bij jou thuis

De docenten van Bijles Aan Huis komen in bijna alle woonplaatsen van Nederland bij de leerling thuis. Ondanks dat veel van onze docenten Duits in de steden wonen, helpen zij ook met plezier leerlingen die verder weg wonen.

Door onze uitgebreide selectie van zeer bekwame docenten helpen we inmiddels leerling uit alle delen van Nederland. De docenten begeleiden je graag richting betere schoolresultaten door persoonlijke bijles of huiswerkbegeleiding.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Duits

Duits leren

Duits leren bestaat voornamelijk uit drie belangrijke componenten: Duitse woordjes leren, grammatica en tekstbegrip. Voor leerlingen van de onderbouw ligt de nadruk op woordjes leren en grammatica. In de bovenbouw, vooral richting het eindexamen van de middelbare school, wordt tekstbegrip steeds belangrijker.

Daarom is het belangrijk dat een leerling vanaf de onderbouw tekstbegrip opbouwt, zodat reeds enige basis voor het eindexamen wordt gelegd. Bijles Aan Huis neemt graag deze belangrijke verantwoordelijk op zich.

Het vak Duits

De Duitse taal is zeer relevant voor veel Nederlanders. Omdat Duitsland met afstand ons belangrijkste handelspartner is, vinden veel bedrijven het belangrijk dat de Duitse taal goed wordt beheerst. Veel leerlingen hebben bij het leren van de Duitse taal moeite met naamvallen, tekstbegrip, uitspraak en effectief woordjes leren.

Leerlingen die moeite hebben met Duits, blijken ook regelmatig moeite te hebben met andere talen. Naast bijles in de Duitse taal, hebben wij ook onder andere bijlesdocenten voor bijles Nederlands, bijles Engels en bijles Frans. Klik op het betreffende vak voor meer informatie.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!