085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Economie

Vind de bijlesdocent economie die bij jou past!

1

Economie bijles

Veel leerlingen lopen zonder bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding voor het vak economie vast bij de omgang met getallen. Docenten van Bijles Aan Huis snappen dat het belangrijk is om deze economische getallen goed te interpreteren en kunnen bij beide struikelblokken hulp bieden.

Veel van onze leerlingen die moeite hebben met economie ondervinden ook vaak problemen met wiskunde. Wil je meer informatie over bijles wiskunde, kijk dan op de vakpagina. Of klik op onderstaande button en zie direct een overzicht van onze economiedocenten die voor jou beschikbaar zijn!

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Zoek je persoonlijke begeleiding voor het schoolvak economie, op jou afgestemd? Selecteer uit zorgvuldig geselecteerde bijlesdocenten aan de hand van docentenprofielen op onze site. Wij adviseren graag bij het kiezen van de juiste bijlesleraar!
2
Reserveer de docent

Reserveer de docent

Elke bijlesdocent geeft de optie om eerst een gratis kennismakingsgesprek te hebben. Via het profiel van de gewenste bijlesdocent kun je ook meteen een afspraak plannen voor reguliere bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Heb je de meest geschikte bijlesdocent voor economie gevonden? Dan kan de vooruitgang beginnen. Bijlesdocenten van Bijles Aan Huis starten altijd met een goed plan van aanpak!
1

Online bijles economie

Onze vakdocenten voor economie zijn ook beschikbaar voor online bijles via ons online bijlesplatform. Dit platform is speciaal gemaakt voor het geven van onderwijs, waardoor het veel voordelen heeft ten opzichte van andere platforms zoals Skype. Kijk gerust op de online bijles pagina om te zien hoe fijn dit werkt! Op deze manier kan je extra flexibel bijles volgen, bijvoorbeeld snel tussen school en sporten in.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Bijles Aan Huis heeft een goed vertrouwen in haar bijlesdocenten. Als de bijlesdocent economie niet voldeed aan de kwaliteitseisen, dan zijn de kosten voor Bijles Aan Huis!
Begeleiding op jou afgestemd

Begeleiding op jou afgestemd

Maak zelf een keuze uit de beste bijlesdocenten voor het moeilijke vak economie. Omdat de docent aansluit op jouw eigen wensen, ben je het best voorbereid op economie toetsen.
Vraag persoonlijk advies

Vraag persoonlijk advies

Via WhatsApp, de chat en telefonisch is ons team altijd bereikbaar voor persoonlijk advies voor bijles economie. Zij zijn getraind in het matchen van leerlingen en bijlesdocenten.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten van Bijles Aan Huis

Bijles geven is een vak apart, daarom worden onze bijlesdocenten ook geselecteerd op basis van didactische vaardigheden. Bij huiswerkbegeleiding staat het leren leren centraal en wordt in de breedste zin aandacht besteed aan het maken van huiswerk.

Huiswerkbegeleiding is een zeer effectief hulpmiddel voor leerlingen die structureel onder hun niveau presteren door bijvoorbeeld motivatieproblemen of een gebrek aan planning. Ga naar de pagina over huiswerkbegeleiding om te zien wat dit voor jou kan betekenen.

Bijles op de leerling afgestemd

Bijles economie vindt plaats op alle niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Onze senior bijlesdocenten hebben zelf het eindexamen economie met een zeer goed cijfer afgerond en hebben veelal gekozen voor een studie in de economische richting.

Naast privéles, die individueel plaatsvindt, is het bij veel docenten mogelijk om zonder extra kosten meerdere leerlingen bij de les aan te laten schuiven. Zo kan je bijvoorbeeld binnen het gezin profiteren van betaalbare bijles. Meer informatie over onze bijles vind je op onze algemene bijles pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.