085-1303558
×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Frans

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een student krijgt bijles Frans

Frans bijles

Onze enthousiaste docenten Frans staan op korte termijn klaar om begeleiding te bieden in onder andere het verbeteren van de leesvaardigheid, spreekvaardigheid, kijk- en luistervaardigheid en de beheersing van grammatica. Via onderstaande button zie je direct welke docenten Frans voor jou beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Onze docenten Frans

Frans is een echte wereldtaal die over grote delen van de wereld gesproken wordt. Zeker in het begin wordt Frans door velen als een complex vak ervaren. Met de juiste benadering door middel van bijles of huiswerkbegeleiding, valt de complexiteit echter vaak mee. Onze docenten Frans laten de leerling slim leren door middel van het concept van leren leren. Op deze manier zorgen onze docenten ervoor dat de schoolresultaten voor Frans aanzienlijk kunnen verbeteren. Naast bijles Frans hebben wij ook bijlesdocenten voor andere talen zoals Nederlands, Engels en Duits. Klik op de betreffende taal voor meer informatie over het vak.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student krijgt bijles Frans

Studiebegeleiding

Frans leren is niet alleen een kwestie van leerstof onthouden, waardoor het extra belangrijk is dat leerlingen het principe van leren leren onder de knie krijgen. Bijles Aan Huis biedt hiervoor de juiste studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij ligt de nadruk vooral op het begrijpen van hoe je teksten, woordjes of grammatica leert. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding ga je naar de betreffende pagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Frans

Onze diensten

Bijles Aan Huis heeft docenten Frans voor vmbo, havo en vwo, dus alle niveaus van de middelbare school. Bijles voor toetsen en proefwerken is voor alle leerjaren altijd mogelijk. Gedurende de zomervakantie heeft Bijles Aan Huis een ‘zomerschool’, voornamelijk bedoeld om een achterstand in te halen.

Voor leerlingen in vmbo 4, havo 5 en vwo 6 is examentraining gedurende het hele schooljaar mogelijk. Examentraining bestaat voornamelijk uit het oefenen van centraal examens, maar het is ook mogelijk om met de bijlesdocent leerstof uit het verleden te herhalen. Lees hier meer over onze bijles.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Docenten in jouw woonplaats

Steeds meer goede bijlesdocenten geven bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining voor Bijles Aan Huis. In deze steden heeft Bijles Aan Huis vaak direct een docent voor bijna elk vak beschikbaar: Maastricht, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Enschede, Dordrecht, Delft, Tilburg, Breda, Nijmegen, Rotterdam, Amstelveen, Groningen, Alphen aan den Rijn, Leiden, Hengelo, Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Buiten deze woonplaatsen is Bijles Aan Huis ook actief. Voor de huidige beschikbaarheid van onze bijlesleraren kan je terecht op de vind docent pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.