085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Frans

Vind de bijlesdocent Frans die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5000+
    Geholpen leerlingen
1

Bijles Frans

Onze enthousiaste docenten Frans staan klaar om begeleiding te bieden in onder andere het verbeteren van de leesvaardigheid, spreekvaardigheid, kijk- en luistervaardigheid en de beheersing van grammatica. Via onderstaande button zie je direct welke docenten Frans voor jou beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Zoek je begeleiding voor de Franse taal, afgestemd op jouw persoonlijke wensen? Kies zelf uit excellente docenten aan de hand van hun profielen op deze site. We adviseren altijd graag persoonlijk, zodat je zeker weet dat je de meest geschikte bijlesleraar kiest!
2
Reserveer een bijlesdocent

Reserveer een bijlesdocent

Kies de gewenste docent en boek gelijk een bijles. Bijlesdocenten bieden graag een kosteloos kennismakingsgesprek aan, zodat je zeker weet of jullie de juiste match zijn.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Onze bijlesleraren Frans starten graag met een goed plan van aanpak op weg naar betere schoolresultaten. Zodra je de juiste bijlesdocent hebt gevonden, kan de vooruitgang beginnen!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Onze docenten Frans

Frans is een echte wereldtaal die over grote delen van de wereld gesproken wordt. Zeker in het begin wordt Frans door velen als een moeilijk vak ervaren. Met de juiste benadering door middel van bijles of huiswerkbegeleiding, valt die moeilijkheidsgraad echter vaak mee.

Onze docenten Frans laten de leerling slim leren door middel van het concept 'leren leren'. Op deze manier zorgen onze docenten ervoor dat de schoolresultaten voor Frans aanzienlijk kunnen verbeteren. Naast bijles Frans hebben wij ook bijlesdocenten voor andere talen. Klik op de betreffende taal voor meer informatie over bijles Nederlands, bijles Engels en bijles Duits

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We geloven in de kwaliteit die onze bijlesleraren Frans leveren. Indien de leraar Frans niet voldeed aan de kwaliteitseisen, dan betaal je helemaal niks!
Op jouw wensen afgestemd

Op jouw wensen afgestemd

Kies zelf uit tutoren voor de lastige taal Frans. De docent is door jou uitgekozen, dus je weet zeker dat hij of zij goed bij je past en je goed zal helpen met je schoolwerk.
Vraag ons gerust

Vraag ons gerust

Via WhatsApp, de telefoon en de chat is ons team op de helpdesk bereikbaar voor persoonlijk advies op maat. Ons team is getraind om bijlesleerlingen en bijlesdocenten goed te koppelen.
Een student krijgt bijles Frans

Studiebegeleiding

Frans leren is niet alleen een kwestie van leerstof onthouden, waardoor het extra belangrijk is dat leerlingen het principe van leren leren onder de knie krijgen. Bijles Aan Huis biedt hiervoor de juiste studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij ligt de nadruk vooral op het begrijpen van hoe je teksten, woordjes of grammatica leert. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding ga je naar de betreffende pagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Frans

Onze diensten

Bijles Aan Huis heeft docenten Frans voor vmbo, havo en vwo, dus alle niveaus van de middelbare school. Bijles voor toetsen en proefwerken is voor alle leerjaren altijd mogelijk. Gedurende de zomervakantie heeft Bijles Aan Huis een ‘zomerschool’, voornamelijk bedoeld om een achterstand in te halen.

Voor leerlingen in vmbo 4, havo 5 en vwo 6 is examentraining gedurende het hele schooljaar mogelijk. Examentraining bestaat voornamelijk uit het oefenen van centraal examens, maar het is ook mogelijk om met de bijlesdocent leerstof uit het verleden te herhalen. Meer weten over onze bijles? Lees de algemene bijles pagina.

Docenten in jouw woonplaats

Steeds meer goede bijlesdocenten geven bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining voor Bijles Aan Huis. Bekijk hier onze locaties. Buiten deze woonplaatsen is Bijles Aan Huis ook actief. Voor de huidige beschikbaarheid van onze bijlesleraren kan je terecht op de vind docent pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!