085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Grieks

Vind de bijlesdocent Grieks die bij jou past!

  • 2000+
    Tevreden leerlingen
1

Bijles Grieks

Docenten van Bijles Aan Huis beschikken over een brede kennis van de klassieke Griekse taal en de Griekse geschiedenis. Onze docenten Grieks staan klaar om leerlingen te helpen bij het beter beheersen van de taal en het halen van hogere cijfers op toetsen door middel van trucjes en slim leren. Door te klikken op onderstaande button zie je direct welke docenten jou kunnen helpen bij Grieks.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Grieks, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Tutoren in heel Nederland

Bijles Aan Huis begon als een kleine bijles initiatief in de provincie Utrecht. Door grote tevredenheid onder onze leerlingen hebben we inmiddels leerlingen in heel Nederland mogen helpen.

Onder andere in deze steden hebben we een groot team aan docenten direct beschikbaar: Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Amstelveen, Tilburg, Delft, Nijmegen, Amsterdam, Groningen, Enschede, Maastricht, Eindhoven, Hengelo, Den Haag, Arnhem, Leiden, Helmond en Breda.

Voor de exacte beschikbaarheid van onze docenten in alle woonplaatsen van Nederland verwijzen we je graag naar de vind docent pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student krijgt bijles Grieks

Onze mogelijkheden

Bij bijles aan huis is examentraining mogelijk gedurende het hele jaar. Ook kun je bij ons natuurlijk altijd terecht voor online bijles en huiswerkbegeleiding . Bij huiswerkbegeleiding staat leren leren centraal en leert de leerling hoe je het best huiswerk maakt en jezelf voorbereid op toetsen.

Behalve privéles, is bijles in groepjes mogelijk tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat je bij Bijles Aan Huis betaalt voor de docent aan huis en niet voor het aantal leerlingen dat tegelijk bijles neemt. Lees meer over onze bijles op de prijzen pagina.
Een leerling vindt Grieks een moeilijk vak

Het vak Grieks

Door de Oud Griekse verhalen en teksten te bestuderen, opent zich een wereld aan rijke geschiedenis. Een goede beheersing van de Griekse taal is daarvoor natuurlijk onmisbaar. De complexe grammatica en de vaak grote hoeveelheid en variëteit van de teksten maakt Grieks voor veel leerlingen moeilijk.

Leerlingen die moeite hebben met Grieks, ondervinden bijna altijd ook moeilijkheden bij het vak Latijn. Gelukkig hebben wij ook voor dit vak bijlesdocenten beschikbaar die je graag helpen. Voor meer informatie over bijles Latijn verwijzen we je naar de betreffende vakpagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.