×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles Grieks
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Grieks bijles
Docenten van Bijles Aan Huis beschikken over een brede kennis van de Griekse geschiedenis en over goede kennis over de Klassiek Griekse taal. Deze docenten Grieks staan op zeer korte termijn klaar om leerlingen te helpen bij het beter beheersen van de taal en het beter hoger op toetsen door middel van trucjes en slim leren.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Tutoren in heel Nederland
Bijles Aan Huis begon als een kleine bijles initiatief in provincie Utrecht. Door grote tevredenheid onder onze leerlingen hebben we inmiddels leerlingen in heel Nederland mogen helpen. Onder andere in deze steden hebben we een groot team aan docenten direct beschikbaar: Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Amstelveen, Tilburg, Delft, Nijmegen, Amsterdam, Groningen, Enschede, Maastricht, Eindhoven, Hengelo, Den Haag, Arnhem, Leiden, Helmond en Breda. Voor de exacte beschikbaarheid van onze docenten in alle woonplaatsen van Nederland verwijzen we je graag naar de vind docent pagina.

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling
Onze mogelijkheden
Studiebegeleiding, online bijles en examentraining zijn mogelijk gedurende het hele jaar. Bij studiebegeleiding staat leren leren centraal en leert de leerling hoe je het best huiswerk maakt en jezelf voorbereidt op toetsen.

Behalve privéles, is bijles in groepjes mogelijk tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat je bij Bijles Aan Huis betaalt voor de docent aan huis en niet voor het aantal leerlingen dat tegelijk bijles neemt.
Docent en leerling
Docent en leerling
Tarieven
Bij Bijles Aan Huis boek je al een bijlesdocent vanaf 14,50 per lesuur. De prijs voor een bijles hangt af van het type docent. Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende typen docenten en bijbehorende prijzen verwijzen we naar de tarieven pagina. Deze prijzen gelden voor zowel bijles, huiswerkbegeleiding als examentraining.
Docent en leerling
Het vak Grieks
Door de Oud Griekse verhalen en teksten te bestuderen, gaat een wereld open aan rijke geschiedenis. Een goede beheersing van de Griekse taal is daarvoor natuurlijk essentieel. De complexe grammatica en de vaak grote hoeveelheid en variëteit van de teksten maakt Grieks voor veel leerlingen moeilijk.

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: Latijn, Nederlands, Engels, Natuurkunde, wiskunde, scheikunde
Of laat je adviseren
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!