085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Nask

Vind de bijlesdocent nask die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5000+
    Geholpen leerlingen
1

Nask bijles

Nask is een vak dat scheikunde en natuurkunde combineert. Daarom heeft Bijles Aan Huis nask docenten geselecteerd die een goede achtergrond hebben in deze vakken. Deze docenten hebben een zorgvuldige selectie doorlopen, waardoor jij als leerling verzekerd bent van de kwaliteit waar Bijles Aan Huis voor staat.

Wij bieden begeleiding voor het vak nask door bijlesdocenten die het vak graag uitleggen en zelf nog midden in de stof staan. Via onderstaande button zie je direct welke nask bijlesleraren jou helpen richting betere schoolcijfers. Ook adviseren we graag persoonlijk bij het maken van je keuze.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles nask, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Wat is Nask?

Het schoolvak nask voor de middelbare school is een combinatievak van scheikunde en natuurkunde. Nask vormt de basis voor deze twee vakken, waarna in de bovenbouw dieper zal worden ingegaan op de lesstof van beide vakken afzonderlijk.

Omdat scheikunde en natuurkunde veel overeenkomsten vertonen, heeft Bijles Aan Huis ook docenten beschikbaar die beide vakken tot hun specialiteit mogen rekenen. Klik hier voor meer informatie over bijles natuurkunde en bijles scheikunde.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Waarom Bijles Aan Huis?

Ondanks onze snelle groei blijven we staan voor persoonlijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben onze nask bijlesdocenten zorgvuldig geselecteerd, zodat we ervan overtuigd zijn dat je enthousiast zult zijn over de bijles. Indien een les niet voldeed aan onze kwaliteit, zoals beschreven in de algemene voorwaarden, vergoeden wij de les. Hierdoor zijn alle leerlingen in Nederland gegarandeerd van betaalbare bijles met de juiste kwaliteit.

Voor meer informatie over onze bijles, zie de algemene bijles pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!