×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Nask

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Bijlesdocent van Bijles Aan Huis geeft een bijles.

Nask bijles

Bijles Aan Huis biedt begeleiding voor het vak Nask door geselecteerde bijlesdocenten die het vak graag uitleggen. Via onderstaande button zie en boek je onze bijlesleraren voor nask. Tevens adviseren we graag persoonlijk bij het maken van je keuze.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Wat is Nask?

Het schoolvak nask voor de middelbare school is een combinatievak van scheikunde en natuurkunde. Nask vormt de basis voor deze twee vakken, waarna in de bovenbouw dieper zal worden ingegaan op de lesstof beide afzonderlijke vakken. Omdat scheikunde en natuurkunde veel overeenkomsten vertonen, heeft Bijles Aan Huis ook docenten beschikbaar die beide vakken tot hun specialiteit mogen rekenen. Klik hier voor meer informatie over natuurkunde en scheikunde.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een interview van een bijles leerling en een bijles docent terwijl een bijles plaatsvindt op de achtergrond.

Waarom Bijles Aan Huis?

Ondanks onze snelle groei blijven we staan voor persoonlijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben onze nask bijlesdocenten zorgvuldig geselecteerd, zodat we ervan overtuigd zijn dat je enthousiast bent over de bijles. Indien de les niet voldeed aan onze kwaliteit, zoals beschreven in de algemene voorwaarden, vergoeden wij de les. Hierdoor zijn alle leerlingen in Nederland gegarandeerd van betaalbare bijles met de juiste kwaliteit.

Voor meer informatie over onze bijles, zie de algemene bijlespagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.