Bijles Scheikunde

  • Alleen geselecteerde scheikunde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Een student krijgt bijles scheikunde

undefined

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Wil je goed onderwijs voor scheikunde, op de leerling afgestemd? Maak de keuze uit de beste bijlesdocenten aan de hand van het docentenprofiel. Wij adviseren graag bij het maken van je keuze voor de juiste docent!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kunt op deze website direct bij de docent een verzoek indienen voor bijles, studiebegeleiding of examentraining. Boek gerust kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de juiste bijlesleraar is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang voor scheikunde beginnen. De bijlesdocent begint graag meteen met een goed plan voor betere resultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door nauwkeurige selectie hebben we groot vertrouwen in onze bijlesdocenten. Indien de docent scheikunde niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze bijles!
Docent op jou afgestemd

Docent op jou afgestemd

Kies zelf de bijlesleraar scheikunde die bij je wensen past. De leraar komt vervolgens meestal zonder reiskosten naar jou toe, waardoor je een perfecte voorbereiding hebt op toetsen.
Advies van ons team

Advies van ons team

We zijn via alle kanalen beschikbaar om ervoor te zorgen dat de begeleiding voor scheikunde optimaal is. Ons team op de helpdesk is gespecialiseerd om jou aan de juiste docent te koppelen.
undefined

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden