085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Scheikunde

Vind de bijlesdocent scheikunde die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een student krijgt bijles scheikunde

Scheikunde bijles

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Deze manier van denken is belangrijk bij scheikunde, omdat het vak een bepaald denkvermogen vereist. Onze visie is dat onze leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf kunnen halen. Via onderstaande button zie je direct welke scheikundedocenten jou kunnen helpen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles scheikunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis

Online bijles scheikunde

Bijles Aan Huis heeft ook docenten beschikbaar voor persoonlijke online begeleiding voor het vak scheikunde. Maak hierbij gebruik van het online bijlesplatform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles. Online bijles kent meerdere voordelen, zoals de mogelijkheid om de bijles later terug te kijken. Zo kan je bijvoorbeeld vlak voor je toets al je bijlessen nog eens rustig terugkijken. Meer informatie over het krijgen van online bijles vind je op onze online bijles pagina.

Docenten die jou leren leren

Naast het reguliere bijles geven, helpen onze docenten de bijlesleerling graag door middel van studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt minder diep ingegaan op de inhoud van het scheikundige huiswerk. De studiecoach fungeert hier meer als een mentor en begeleidt de bijlesleerling indien gewenst ook voor andere vakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een leerling vindt scheikunde een moeilijk vak

Het vak scheikunde

Scheikunde vergt zowel kennis van de theorie als inzicht in practica. Hiervoor zijn onder meer analytische en rekenkundige vaardigheden vanuit wiskunde nodig. Het gaat dus om het wiskundig inzicht koppelen aan scheikundige probleemstellingen. Vaak lijkt dit zonder bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding ingewikkelder dan het daadwerkelijk is.

Energieberekeningen, chemisch rekenen en de macroscopische eigenschappen van materialen; onze scheikundedocenten staan te springen om hier alles op een begrijpelijke manier over te vertellen, zodat scheikunde de leerling interesseert.

Regelmatig zien wij dat leerlingen die moeite hebben met scheikunde, ook de andere bètavakken als lastig ervaren. Ook voor deze vakken bieden wij een oplossing. Aanvullende informatie over bijles wiskunde en bijles natuurkunde vind je door op het betreffende vak te klikken.
Een leerling en docent behandelen lesstof van scheikunde

De beste individuele begeleiding

In heel Nederland voorziet Bijles Aan Huis middelbare scholieren van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor het vak scheikunde. In studentensteden zoals Utrecht, Rotterdam en Amsterdam en omliggende gebieden staan vrijwel altijd direct docenten klaar om de leerling individuele begeleiding te bieden.

In het enkele geval dat we niet direct een bijlesdocent in jouw woonplaatsen kunnen vinden, kan je indien gewenst gebruik maken van online bijles. Onze docenten die zich richten op online bijles weten precies hoe ze deze manier van bijles vorm moeten geven, zodat de fysieke afstand niet ten koste gaat van de kwaliteit.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Waar zit Bijles Aan Huis?

In steeds meer woonplaatsen van Nederland hebben we leerlingen aan een beter schoolresultaat mogen hebben. In deze steden hebben we voor elk vak bijna altijd direct een docent beschikbaar: Amsterdam, Maastricht, Arnhem, Utrecht, Helmond, Den Haag, Hengelo, Dordrecht, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Tilburg, Delft, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leiden, Alphen aan den Rijn en Amstelveen. Ook in de overige woonplaatsen hebben we, afhankelijk van het vak, een bijlesleraar klaarstaan om leerlingen te ondersteunen door middel van bijles geven.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.