×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles Scheikunde
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Scheikunde bijles
Naast reguliere bijles helpen onze docenten de bijlesleerling graag door middel van studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt minder diep ingegaan op de inhoud van het scheikundige huiswerk. De studiecoach fungeert hier meer als een mentor en begeleidt de bijlesleerling indien gewenst ook voor andere vakken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Docenten die jou leren leren
Naast reguliere bijles helpen onze docenten de bijlesleerling graag door middel van studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt minder diep ingegaan op de inhoud van het scheikundige huiswerk. De studiecoach fungeert hier meer als een mentor en begeleidt de bijlesleerling indien gewenst ook voor andere vakken.

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling
Het vak scheikunde
Scheikunde vergt zowel kennis van de theorie als inzicht in practica. Hiervoor zijn onder meer analytische en rekenkundige vaardigheden vanuit wiskunde nodig. Het gaat dus om het wiskundig inzicht koppelen aan scheikundige probleemstellingen. Vaak lijkt dit zonder bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Energieberekeningen, chemisch rekenen en de macroscopische eigenschappen van materialen; onze scheikundedocenten staan te springen om hier alles over te vertellen op een begrijpelijke manier, zodat scheikunde de leerling interesseert.
Docent en leerling
Docent en leerling
Online bijles
In heel Nederland voorziet Bijles Aan Huis middelbare scholieren van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor het vak scheikunde. In studentensteden zoals Utrecht, Rotterdam en Amsterdam en omliggende gebieden staan vrijwel altijd direct docenten klaar om de leerling individuele begeleiding te bieden.

In het enkele geval dat we niet direct een bijlesdocent in jouw woonplaatsen kunnen vinden, kan je indien gewenst gebruik maken van online bijles. Onze docenten die zich richten op online bijles weten precies hoe ze deze manier van bijles vorm moeten geven, zodat de fysieke afstand niet ten koste gaat van de kwaliteit.
Docent en leerling
Waar zit Bijles Aan Huis?
In steeds meer woonplaatsen van Nederland hebben we leerlingen aan een beter schoolresultaat mogen hebben. In deze steden hebben we voor elk vak bijna altijd direct een docent beschikbaar: Amsterdam, Maastricht, Arnhem, Utrecht, Helmond, Den Haag, Hengelo, Dordrecht, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Tilburg, Delft, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leiden, Alphen aan den Rijn en Amstelveen. Ook in de overige woonplaatsen hebben we, afhankelijk van het vak, een bijlesleraar klaarstaan om leerlingen aan hogere cijfers helpen.

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: natuurkunde, biologie, wiskunde, nask en Engels.
Of laat je adviseren
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

4,8 of 5 beoordeling op Google

4,8/5 beoordeling op Google