085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Scheikunde

Vind de bijlesdocent scheikunde die bij jou past!

1

Scheikunde bijles

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Deze manier van denken is belangrijk bij scheikunde, omdat het vak een bepaald denkvermogen vereist. Onze visie is dat onze leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf kunnen halen. Via onderstaande button zie je direct welke scheikundedocenten jou kunnen helpen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Wil je goed onderwijs voor scheikunde, op de leerling afgestemd? Maak de keuze uit de beste bijlesdocenten aan de hand van het docentenprofiel. Wij adviseren graag bij het maken van je keuze voor de juiste docent!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kunt op deze website direct bij de docent een verzoek indienen voor bijles, studiebegeleiding of examentraining. Boek gerust kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de juiste bijlesleraar is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang voor scheikunde beginnen. De bijlesdocent begint graag meteen met een goed plan voor betere resultaten!
1

Online bijles scheikunde

Bijles Aan Huis heeft ook docenten beschikbaar voor persoonlijke online begeleiding voor het vak scheikunde. Maak hierbij gebruik van het online bijlesplatform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles. Online bijles kent meerdere voordelen, zoals de mogelijkheid om de bijles later terug te kijken. Zo kan je bijvoorbeeld vlak voor je toets al je bijlessen nog eens rustig terugkijken. Meer informatie over het krijgen van online bijles vind je op onze online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten die jou leren leren

Naast het reguliere bijles geven, helpen onze docenten de bijlesleerling graag door middel van studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt minder diep ingegaan op de inhoud van het scheikundige huiswerk. De studiecoach fungeert hier meer als een mentor en begeleidt de bijlesleerling indien gewenst ook voor andere vakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door nauwkeurige selectie hebben we groot vertrouwen in onze bijlesdocenten. Indien de docent scheikunde niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze bijles!
Docent op jou afgestemd

Docent op jou afgestemd

Kies zelf de bijlesleraar scheikunde die bij je wensen past. De leraar komt vervolgens meestal zonder reiskosten naar jou toe, waardoor je een perfecte voorbereiding hebt op toetsen.
Advies van ons team

Advies van ons team

We zijn via alle kanalen beschikbaar om ervoor te zorgen dat de begeleiding voor scheikunde optimaal is. Ons team op de helpdesk is gespecialiseerd om jou aan de juiste docent te koppelen.
Een leerling vindt scheikunde een moeilijk vak

Het vak scheikunde

Scheikunde vergt zowel kennis van de theorie als inzicht in practica. Hiervoor zijn onder meer analytische en rekenkundige vaardigheden vanuit wiskunde nodig. Het gaat dus om het wiskundig inzicht koppelen aan scheikundige probleemstellingen. Vaak lijkt dit zonder bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding ingewikkelder dan het daadwerkelijk is.

Energieberekeningen, chemisch rekenen en de macroscopische eigenschappen van materialen; onze scheikundedocenten staan te springen om hier alles op een begrijpelijke manier over te vertellen, zodat scheikunde de leerling interesseert.

Regelmatig zien wij dat leerlingen die moeite hebben met scheikunde, ook de andere bètavakken als lastig ervaren. Ook voor deze vakken bieden wij een oplossing. Aanvullende informatie over bijles wiskunde en bijles natuurkunde vind je door op het betreffende vak te klikken. Bekijk hier alle vakken.
Een leerling en docent behandelen lesstof van scheikunde

De beste individuele begeleiding

In heel Nederland voorziet Bijles Aan Huis middelbare scholieren van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor het vak scheikunde. In studentensteden zoals Utrecht, Rotterdam en Amsterdam en omliggende gebieden staan vrijwel altijd direct docenten klaar om de leerling individuele begeleiding te bieden.

In het enkele geval dat we niet direct een bijlesdocent in jouw woonplaatsen kunnen vinden, kan je indien gewenst gebruik maken van online bijles. Onze docenten die zich richten op online bijles weten precies hoe ze deze manier van bijles vorm moeten geven, zodat de fysieke afstand niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Waar zit Bijles Aan Huis?

In steeds meer woonplaatsen van Nederland hebben we leerlingen aan een beter schoolresultaat mogen hebben. In deze steden hebben we voor elk vak bijna altijd direct een docent beschikbaar. Ook in de overige woonplaatsen hebben we, afhankelijk van het vak, een bijlesleraar klaarstaan om leerlingen te ondersteunen door middel van bijles geven. Bekijk onze locaties via onderstaande link.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!