085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Registreer als docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles wiskunde in Delft

Vind de docent wiskunde uit Delft die bij jou past!

1

Bijles wiskunde in Delft

Ben je op zoek naar hulp om je wiskunde cijfers te verbeteren? Zoek dan niet verder. Bijles wiskunde in Delft van Bijles Aan Huis helpt jou met al je wiskunde vraagstukken. Sinds 2013 helpen wij leerlingen middels bijles, huiswerkbegeleiding en examentrainingen. Voor meer informatie over de verschillende vormen van ondersteuning verwijzen we je naar de betreffende pagina. Boek direct jouw docent op de vind docent pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijles docenten die verstand van zaken hebben

De reden dat wij voor zulke goede resultaten kunnen zorgen, zijn de vakkundige docenten die wij inzetten. Deze docenten worden geselecteerd op vakkennis maar ook op didactische vaardigheden. Ze snappen niet alleen de stof, maar kunnen deze ook op een begrijpelijke manier aan je overbrengen. Je kan gauw zien of er een geschikte docent bij jou in de buurt zit met behulp van ons handige zoeksysteem.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Delft die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Wiskunde bijles op elk niveau

Bijles wiskunde in Delft is beschikbaar voor alle soorten wiskunde die op de middelbare school worden gegeven. Wij hebben zeer bekwame docenten voor wiskunde B, C, A en ook D. Hierbij maakt het ook niet of je moeite hebt met de basis of juist met moeilijkere vraagstukken. De lessen worden afgestemd op jouw niveau. Was de bijles niet van de kwaliteit die wij beloven? Dan betalen wij deze voor je.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden