085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles wiskunde in Eindhoven

Vind de docent wiskunde uit Eindhoven die bij jou past!

1

Bijles wiskunde in Eindhoven

Wiskunde is één van die vakken waar veel leerlingen op de middelbare school moeite mee hebben. Toch is het voor iedereen mogelijk om hier goede cijfers voor te halen dankzij onze bijles wiskunde in Eindhoven. Vind eenvoudig een docent die langs kan komen via de zoekbalk hierboven.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend wiskunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijles docenten waar je echt wat aan hebt

De docenten die je op Bijles Aan Huis vind zijn niet alleen gespecialiseerd in hun vakgebied, ze zijn ook uitgezocht op hun didactische vaardigheden. Hierdoor kunnen ze duidelijk lesgeven en jou helpen met al jouw vragen omtrent wiskunde. Voor meer informatie over het vak wiskunde, raden we je aan een kijkje te nemen op onze algemene wiskunde pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Eindhoven die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Van een 4,2 naar een 7,1

Wij van Bijles Aan Huis zijn er trots op dat wij de beste bijles docenten van Nederland hebben. Niet alleen kunnen ze helpen met wiskunde, maar ook met natuurkunde, Engels, scheikunde en meer. Dankzij duidelijke uitleg waar je echt wat aan hebt is het gemiddelde cijfer van onze leerlingen omhooggegaan van een 4,2 naar een 7,1. Een fantastisch resultaat! Boek dus snel jouw eerste bijles wiskunde in Eindhoven, gewoon lekker thuis, en zie jouw resultaten direct vooruitgaan.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden