085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles wiskunde in Nijmegen

Vind de docent wiskunde uit Nijmegen die bij jou past!

1

Bijles wiskunde in Nijmegen

Zit je op het VMBO, HAVO of VWO in Nijmegen en kan je wel wat hulp gebruiken met wiskunde? Wij van Bijles Aan Huis bieden professionele bijles wiskunde Nijmegen voor ieder niveau. Via de zoekbalk kan je zien welke bijlesdocenten beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend wiskunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Nijmegen een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Zorgvuldig geselecteerde docenten

Wij kiezen de docenten op onze website nauwkeurig uit. Hierbij letten we niet alleen op vakkennis maar ook hoe goed ze les kunnen geven. Op die manier kunnen onze leerlingen het maximale uit de bijles halen, en dat heeft resultaat: Onze leerlingen gaan gemiddeld van een 4,2 naar een 7,1. Kijk dus snel op onze website en boek direct een bijles wiskunde in Nijmegen. Indien je meer informatie wenst over het vak wiskunde raden we je aan om een kijkje te nemen om de betreffende vakpagina. Naast wiskunde hebben wij ook de beste docenten geselecteerd voor andere vakken zoals Engels, economie, natuurkunde en scheikunde.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Nijmegen een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Meer vragen over bijles wiskunde in Nijmegen?

Algemene informatie over onze bijlessen en de verschillende mogelijkheden vind je op de algemene bijlespagina. Mocht je nu nog vragen hebben over onze bijles wiskunde in Nijmegen, neem dan vooral contact op met onze persoonlijke klantenservice. Wij helpen je graag verder en kunnen je zelfs helpen met het inboeken van een bijles.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.