085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles wiskunde in Tilburg

Vind de docent wiskunde uit Tilburg die bij jou past!

1

Bijles wiskunde in Tilburg

Veel leerlingen op de middelbare school hebben moeite met wiskunde, zo ook in Tilburg. Kan jij wel wat hulp gebruiken met: Algemene wiskunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C of Wiskunde D. Kies dan via de zoekbalk een docent in de buurt.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend wiskunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Tilburg een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijles Aan Huis docenten behalen resultaten

Alle docenten die je op Bijles Aan Huis vindt zijn nauwkeurig uitgezocht om hun didactische vaardigheden en hun kennis in hun vakgebied, dit geldt zowel voor wiskunde als voor andere belangrijke vakken zoals bijvoorbeeld Nederlands, Engels, economie of scheikunde. Ze weten allemaal hoe ze het meeste uit een bijles kunnen halen en dankzij een persoonlijke aanpak bereiken ze zo snel en prettig mogelijk resultaten. En die mogen er zijn: onze leerlingen gaan van een gemiddelde 4,2 naar een 7,1.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Tilburg een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Hoe werkt onze bijles wiskunde Tilburg

Wij vinden dat het boeken van een bijles wiskunde in Tilburg zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Daarom hebben wij het gehele proces gedigitaliseerd. Vul simpelweg jouw gegevens in op onze website en zie direct de beschikbare docenten. Zodra je iemand hebt gevonden die je aanspreekt, kan je via de online agenda direct een bijles aan huis inplannen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden