085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles wiskunde in Wageningen

Vind de docent wiskunde uit Wageningen die bij jou past!

1

Bijles wiskunde in Wageningen

Bijles Aan Huis biedt op maat gemaakte bijles wiskunde in Wageningen voor alle leerlingen op de middelbare school. Kan jij wel wat hulp gebruiken met wiskunde B, A, C of D, dan kan je via de zoekbalk hieronder een docent bij jou in de buurt vinden.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang! Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Professionele docenten die je echt helpen

Alle docenten die je op Bijles Aan Huis vindt, zijn gespecialiseerd in hun vakgebied. Dit geldt voor zowel onze Junior, Senior en Supreme docenten. We hebben ze uitgezocht op hun vakkennis, en hoe goed ze les kunnen geven. Ze zijn er dan ook allemaal op uit om jou zo goed mogelijk te helpen met alle vragen die je kan hebben en leren je de beste manier om de moeilijkste vraagstukken onder handen te nemen. Bij alle vormen van wiskunde, maar ook bij andere vakken zoals economie, scheikunde, natuurkunde of Nederlands helpen onze docenten je graag om je resultaten te verbeteren.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in omgeving Wageningen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Gegarandeerd resultaat met onze unieke formule

Het boeken van een bijles wiskunde in Wageningen was nog nooit zo makkelijk. Type je persoonsgegevens in de zoekbalk en zie direct welke docenten er beschikbaar zijn om bij jou langs te komen. Zodra je een docent hebt gevonden kan je hem inplannen om langs te komen via de digitale agenda. Mocht je toch niet tevreden zijn met de bijles, dan krijg je van ons het geld terug. Dat is de bijles garantie die wij van Bijles Aan Huis je bieden!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.