Bijles Aardrijkskunde

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Ben je op zoek naar aanvullende begeleiding voor het vak aardrijkskunde, speciaal op de leerling afgestemd? Kies uit nauwkeurig geselecteerde docenten aan de hand van docentenprofielen op de website. Wij adviseren met alle plezier bij het kiezen van de beste bijlesleraar!
2
Reserveer je docent

Reserveer je docent

Elke bijlesleraar van Bijles Aan Huis geeft de optie om eerst een kosteloos kennismakingsgesprek te hebben. Op het docentenprofiel van de gewenste bijlesdocent kun je ook direct een afspraak boeken voor huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Zodra de geschikte bijlesdocent voor het schoolvak aardrijkskunde is gevonden, kan de route naar betere cijfers beginnen. Bijlesdocenten van Bijles Aan Huis beginnen altijd met een goed plan van aanpak.
Een vriendelijke en bekwame docent
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Een vriendelijke en bekwame docent
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Een vriendelijke en bekwame docent
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Een vriendelijke en bekwame docent
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren. Als de bijlesdocent aardrijkskunde niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan zijn de kosten voor ons!
Op jou afgestemd

Op jou afgestemd

Maak zelf je keuze uit goede bijlesleraren voor het lastige vak aardrijkskunde. Omdat de bijlesdocent aansluit op je wensen, ben je altijd goed voorbereid voor aardrijkskunde.
Wij helpen persoonlijk!

Wij helpen persoonlijk!

Via WhatsApp, de chat en telefonisch is onze helpdesk bereikbaar voor advies op maat. Zij zijn getraind in het koppelen van scholieren en bijlesdocenten.
Een leerling en docent behandelen lesstof van aardrijkskunde

undefined

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Als je het binnen 3 dagen laat weten dan betaal je helemaal niks, ongeacht de reden. Wij zorgen dan direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten.

Het is vaak prettig als je al een idee hebt welke eigenschappen je zoekt in een bijlesdocent. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar eigen sterktes, zwaktes en leergewoontes.

Mocht je persoonlijke hulp wensen bij het kiezen van de juiste docent, dan adviseren we om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Naast de flexibiliteit van losse bijlessen, kan je ook kiezen voor een studieplan van Bijles Aan Huis. Hiermee bereik je structurele groei door:

  • Extra persoonlijke begeleiding van onze relatiemanager
  • Maandelijks evaluatiegesprek met een didactisch expert
  • Onbeperkt toegang tot oefenmateriaal of uitlegvideo's
  • Tevredenheidsgarantie: na de eerste bijles niet tevreden? Dan betaal je niks en stop je het abonnement.

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Al onze bijlesdocenten hebben een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen. Het meest belangrijk zijn hierbij de controle van de achtergrond en een persoonlijk gesprek om met name didactische vaardigheden te controleren. We selecteren docenten die voldoen aan verschillende wensen van de leerling. Junior docenten kan je categoriseren als jong en getalenteerd. Senior docenten zijn vaak extra toegewijd en gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Supreme docenten zijn populair onder leerlingen die ervaring belangrijk vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden