085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Aardrijkskunde

Vind de bijlesdocent aardrijkskunde die bij jou past!

1

Aardrijkskunde bijles

IIn steeds meer woonplaatsen profiteren leerlingen van de betrouwbare bijles voor het vak aardrijkskunde van de docenten Bijles Aan Huis. Benieuwd naar de beschikbaarheid van onze docenten aardrijkskunde in jouw woonplaats? Die vind je via onderstaande button!

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Ben je op zoek naar aanvullende begeleiding voor het vak aardrijkskunde, speciaal op de leerling afgestemd? Kies uit nauwkeurig geselecteerde docenten aan de hand van docentenprofielen op de website. Wij adviseren met alle plezier bij het kiezen van de beste bijlesleraar!
2
Reserveer je docent

Reserveer je docent

Elke bijlesleraar van Bijles Aan Huis geeft de optie om eerst een kosteloos kennismakingsgesprek te hebben. Op het docentenprofiel van de gewenste bijlesdocent kun je ook direct een afspraak boeken voor huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Zodra de geschikte bijlesdocent voor het schoolvak aardrijkskunde is gevonden, kan de route naar betere cijfers beginnen. Bijlesdocenten van Bijles Aan Huis beginnen altijd met een goed plan van aanpak.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten in steeds meer gebieden

Onze docenten geven inmiddels bijles in grote delen van Nederland. Het team van Bijles Aan Huis is uitgebreid naar steeds meer kleine woonplaatsen van Nederland. Bekijk hier onze locaties.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren. Als de bijlesdocent aardrijkskunde niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan zijn de kosten voor ons!
Op jou afgestemd

Op jou afgestemd

Maak zelf je keuze uit goede bijlesleraren voor het lastige vak aardrijkskunde. Omdat de bijlesdocent aansluit op je wensen, ben je altijd goed voorbereid voor aardrijkskunde.
Wij helpen persoonlijk!

Wij helpen persoonlijk!

Via WhatsApp, de chat en telefonisch is onze helpdesk bereikbaar voor advies op maat. Zij zijn getraind in het koppelen van scholieren en bijlesdocenten.
Een leerling en docent behandelen lesstof van aardrijkskunde

Tarieven

Bij Bijles Aan Huis boek je al een bijlesdocent vanaf €16,- per uur. De prijs voor een bijles hangt af van het type docent. Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende typen docenten en bijbehorende prijzen verwijzen we naar de tarievenpagina. Deze prijzen gelden voor zowel bijles, huiswerkbegeleiding als examentraining.

Het vak aardrijkskunde

Aardrijkskunde is een breed en soms complex vak, waardoor het voor veel leerlingen een struikelblok is. De feitjes kun je leren, maar voor aardrijkskunde is begrijpen van wat je leert belangrijk. Naarmate een hoger niveau benaderd wordt, gaat het steeds meer om het kunnen leggen van verbanden en het toepassen van het analytisch vermogen aan de hand van bronnen.

Bovengenoemde vaardigheden vormen bij aardrijkskunde de basis voor goede resultaten op de middelbare school, maar spelen ook een belangrijke rol bij bijles geschiedenis. Kijk op de betreffende vakpagina voor meer informatie. De docenten van Bijles Aan Huis staan graag klaar om deze vaardigheden over te brengen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!